Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

piękne wspomnienia .... zapiszę
Tosinek i Wasza walka o nią , to wspaniały przykład psio- ludzkiej miłosci i wielkiego poświęcenia
Nutusiu :loveu:, nawet nie wiedziałam że tyle psich nieszczęść znalazło u Was przystanek do lepszego życia

Posted (edited)

[quote name='Nutusia']Naprawiłam i już widać Słomkę i Milkę, czyli nr 14 i 15. Mam nadzieję, że nie znikną...[/QUOTE]
No i zniknęły :(.
Nie wiem dlaczego tak się dzieje...

Edited by jola_li
Posted

[quote name='Ellig']Nie widzę Słomki....[/QUOTE]

a ja proszę o Lesia !!!!!

czytałam plącząc i śmiejąc się na przemian, a jak chciałam napisać - pokazało się, że nie mam uprawnień.... wylogowało mnie....
ale się nie poddałam....znów tu jestem ;)
Nutusiu - wielkie ukłony za wielkie serce !!!!!!!

Posted

Super album, rewelacja, gratuluję. Widać ilu psom pomogłaś i uszczęśliwiłaś je oraz ich domki.
Może i ja Twoim przykładem zachęcona sporządzę taki album.

Posted

Ja tez jestem i tez z mokrymi oczami. Super pomysl, lektura powinna byc zalecana wszystkim DT w chwilach zwatpienia i smutku. Ale Słomki i Milki dalej nie widac! Ja jestem wdzieczna tej technice, chocby za dogo, ale jej ... nie lubie :angryy:

Posted

Już bez emocji, zachwytów .. tak sobie myślę, że pomysł Joli jest przedni!
Każdy z Was, Tymczasowujących Dobrych Dusz, niechaj uczyni sobie taki album, albo inny.
W jakiejkolwiek formie zatrzyma wspomnienie, historie Potrzebowskich ...
To kawał Pięknej, Dobrej Roboty, to kawał Waszego i psiego życia. Zostawcie ślad po sobie.
Niechaj kolejne Dusze zobaczą, że najnormalniej w świecie, warto.
Pomagać.

Posted

Nio... wszystkie 31 szt! :) Nie byli tylko chłopcy: Lupus, Szewek, Forest i Bobinek (choć ten ostatni był raz w odwiedzinach przez pół godzinki - Lesio był w tym czasie zamknięty z pokoju mojego Tomka ;))

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... wszystkie 31 szt! :) Nie byli tylko chłopcy: Lupus, Szewek, Forest i Bobinek (choć ten ostatni był raz w odwiedzinach przez pół godzinki - Lesio był w tym czasie zamknięty z pokoju mojego Tomka ;))[/QUOTE]

Ja nie wiedziałam, że Ty kochana bokserolubna jesteś:):):)

Posted

[quote name='Nutusia']

3. Goguś
(niestety, zdjęcie się nie zachowało)

Odebrany patologicznej rodzinie, oszalały z przerażenia szczeniak, był u nas zaledwie półtorej doby. Ze strachu usiłował przeniknąć przez ścianę! Po kilku godzinach, dzięki terapeutycznym zdolnościom naszej jamnisi Kreski ("nabytek" z dogo), zaczął się zachowywać jak na psie dziecko przystało. Całą noc przespał w łóżku pod kołderką, a następnego dnia pojechał do innego DT do Warszawy, gdzie dziarsko wparadował na smyczy!
Po niespełna tygodniu znalazł domek stały - zamieszkał pod Warszawą.
Miał swój wątek na dogo, ale nie mogę go odnaleźć.

Czy to ten? :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/197812-PILNE!-Maly-szczeniak-pilnie-poszukuje-DT-DS

Wyszukiwanie dogo w kwestii wątków jest trochę... hmmm. Po wpisaniu w wyszukiwarkę google od razu lepiej :)