Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja pogdladam i kibicuje cudnej psinuni:iloveyou::iloveyou:
jakie szczescie , ze cioteczka na drodze stanela , serce marznace przygarnela:modla::modla:

Posted

[quote name='Jo37']Jakie ona ma fajne łapeczki .[/QUOTE]

Fajna jest, nie? :)
Ma taki miły ryjek, śliczne oczy. Te łapeczki to wg Tomka trochę krótkawe jak na piękność, ale ja tak nie myślę.
Jak poszłam jeszcze teraz do kojca, dałam chrupki z ciepłym rosołem i zajrzałam do budki, zobaczyłam łepetynę, która się wysunęła ze słomy i zostałam polizana po ręku.

Posted

[quote name='Ziutka']Hej dziewczynki, lece nadrobić zaległości, widzę, że Biggosowa się rozpisuje cosik wiec trzeba poczytać[/QUOTE]
Biggosowa robi sesje zdjęciową na bank!!! Czekam i ja na Łapeczkową Antoninę:)

Posted (edited)

Tośka sie taj fajnie ciesz, jak włażę do kojca :) Popiskuje, liże po rękach, leży plackiem na sniegu :) Różnica olbrzymia! Dziś już 2 razy byłam u niej i się miziałyśmy, ale z budki wychodzi tylko na widok miseczki. Na moje sunie zupełnie nie zwraca uwagi.
Czas chyba na lecznicowy przegląd i odrobaczenie. Spróbuję ją wziąć na smycz i wyprowadzić z kojca.

Edited by malagos
Posted

[quote name='malagos']Tośka sie taj fajnie ciesz, jak włażę do kojca :) Popiskuje, liże po rękach, leży plackiem na sniegu :) Różnica olbrzymia! Dziś już 2 razy byłam u niej i się miziałyśmy, ale z budki wychodzi tylko na widok miseczki. Na moje sunie zupełnie nie zwraca uwagi.
Czes chyba na lecznicowy przegląd i odrobaczenie. Spróbuję ją wziąć na smycz i wyprowadzić z kojca.[/QUOTE]

Bardzo szybko robi postępy, świetnie!

Posted

Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej.

Posted (edited)

Szczęściara z Tosi, dostała szansę na nowe lepsze życie :)

Zrobiłam jakieś banerki, chociaż zdjęcia nie ułatwiły zadania ;)
Powinny być już podlinkowane.

Edited by Dabrowka
zmiana zdjęć
Posted

[quote name='malagos']Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej.[/QUOTE]

Pewnie, że tak Małgosiu nic na siłę;)

Posted

[quote name='malagos']Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej.

[/QUOTE]

Będzie dobrze, jeszcze troche czasu jej potrzeba:)

Posted

Wspaniale ,że ona tak szybko przekonuje się do człowieka.Z tego wynika ,że chyba nie była długo bezdomną,a może nawet miała kiedyś ukochany dom.

Posted

Chyba za szybko chciałam oswoić strach, i przy wczorajszym wieczornym karmieniu zaplanowałam przypięcie smyczy do tej obróżki, którą ma i zabrać na noc do domu. Mróz aż się skrzył. I jak mała wyszła z budki i zabrała się za jedzenie, przykucnęłam przy niej i głaskałam po łepetynie, ale jak wyciągnęłam z kieszeni smycz, uciekła do budki. I wyszła dopiero, jak opuściłam kojec.
Dziś to samo. Bała sie smyczy w ręku. Zaraz myk, do budki.
Ale jest o niebo cieplej, -13 stopni teraz, najgorsze jest już za nami.