Nadziejka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 I ja pogdladam i kibicuje cudnej psinuni:iloveyou::iloveyou: jakie szczescie , ze cioteczka na drodze stanela , serce marznace przygarnela:modla::modla: Quote
malagos Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Jo37']Jakie ona ma fajne łapeczki .[/QUOTE] Fajna jest, nie? :) Ma taki miły ryjek, śliczne oczy. Te łapeczki to wg Tomka trochę krótkawe jak na piękność, ale ja tak nie myślę. Jak poszłam jeszcze teraz do kojca, dałam chrupki z ciepłym rosołem i zajrzałam do budki, zobaczyłam łepetynę, która się wysunęła ze słomy i zostałam polizana po ręku. Quote
__Lara Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='M&S']Pięknie podziękowała :)[/QUOTE] Dokładnie :) :) :) Quote
Ziutka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Hej dziewczynki, lece nadrobić zaległości, widzę, że Biggosowa się rozpisuje cosik wiec trzeba poczytać Quote
wegielkowa Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Ziutka']Hej dziewczynki, lece nadrobić zaległości, widzę, że Biggosowa się rozpisuje cosik wiec trzeba poczytać[/QUOTE] Biggosowa robi sesje zdjęciową na bank!!! Czekam i ja na Łapeczkową Antoninę:) Quote
malagos Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 (edited) Tośka sie taj fajnie ciesz, jak włażę do kojca :) Popiskuje, liże po rękach, leży plackiem na sniegu :) Różnica olbrzymia! Dziś już 2 razy byłam u niej i się miziałyśmy, ale z budki wychodzi tylko na widok miseczki. Na moje sunie zupełnie nie zwraca uwagi. Czas chyba na lecznicowy przegląd i odrobaczenie. Spróbuję ją wziąć na smycz i wyprowadzić z kojca. Edited January 26, 2013 by malagos Quote
tomcug Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malagos']Tośka sie taj fajnie ciesz, jak włażę do kojca :) Popiskuje, liże po rękach, leży plackiem na sniegu :) Różnica olbrzymia! Dziś już 2 razy byłam u niej i się miziałyśmy, ale z budki wychodzi tylko na widok miseczki. Na moje sunie zupełnie nie zwraca uwagi. Czes chyba na lecznicowy przegląd i odrobaczenie. Spróbuję ją wziąć na smycz i wyprowadzić z kojca.[/QUOTE] Bardzo szybko robi postępy, świetnie! Quote
malagos Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej. Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tosieńko, wyjdź do ludzi, bo trafiłaś najlepiej na świecie Quote
Dabrowka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) Szczęściara z Tosi, dostała szansę na nowe lepsze życie :) Zrobiłam jakieś banerki, chociaż zdjęcia nie ułatwiły zadania ;) Powinny być już podlinkowane. Edited January 26, 2013 by Dabrowka zmiana zdjęć Quote
AgusiaP Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malagos']Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej.[/QUOTE] Pewnie, że tak Małgosiu nic na siłę;) Quote
malagos Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Dąbróweczko, dziękuję za banerek, jest śliczny! A zdjęcia zrobię, ale później, takie do ogłoszeń, ładniejsze. Quote
Ellig Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malagos']Jeszcze jej nie wyciągnęłam na to badanie. Cofnęła się do budy na widok smyczy i nowej obróżki. to nie nalegałam, mamy przecież czas. Moze jak będzie cieplej. [/QUOTE] Będzie dobrze, jeszcze troche czasu jej potrzeba:) Quote
Nutusia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pięknie, pięknie - coraz lepiej. A tę drugą sunieczkę może nazwać Gonia? ;) Quote
Poker Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Wspaniale ,że ona tak szybko przekonuje się do człowieka.Z tego wynika ,że chyba nie była długo bezdomną,a może nawet miała kiedyś ukochany dom. Quote
Mazowszanka13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Nutusia']Pięknie, pięknie - coraz lepiej. A tę drugą sunieczkę może nazwać Gonia? ;)[/QUOTE] Tak !! Tak !! Goni jeszcze nie było ;-) Quote
ewu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Zaglądam do suni. Jestem w Uk , tu dość ciepło, czemu u nas taka zimnica.... Quote
malagos Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 Chyba za szybko chciałam oswoić strach, i przy wczorajszym wieczornym karmieniu zaplanowałam przypięcie smyczy do tej obróżki, którą ma i zabrać na noc do domu. Mróz aż się skrzył. I jak mała wyszła z budki i zabrała się za jedzenie, przykucnęłam przy niej i głaskałam po łepetynie, ale jak wyciągnęłam z kieszeni smycz, uciekła do budki. I wyszła dopiero, jak opuściłam kojec. Dziś to samo. Bała sie smyczy w ręku. Zaraz myk, do budki. Ale jest o niebo cieplej, -13 stopni teraz, najgorsze jest już za nami. Quote
Mazowszanka13 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Gdyby nie Ty ona by pewnie przymarzła do tego worka. Ludzie pomagają połowicznie czyli w sumie bez sensu i mają spokojne sumienie. Ten worek, chleb moczony w wodzie w taki mróz... Quote
Ellig Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Tosia miala naprawde szczęscie,ze trafila na Ciebie Malagos, mroz dzisiaj straszny. Quote
Recommended Posts