Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu']Gosiu a w jakiej siłowni sunia siedzi? Ktoś wam udostępnił?[/QUOTE]

To część naszej piwnicy pod domem, z oknem i kaloryferem, tylko sprzęt chłopcy zabrali. ale nazwa została :) Są kafelki, łatwo sprzątnąć w razie czego, i nic do gryzienia, bo prawie puste pomieszczenia.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5]Bardzo dziękuję, dziewczyny, ze jesteście z nami!

To olbrzymie wsparcie, takie psychiczne, że nie jesteśmy sami w kłopocie.

Że ktoś zajrzy, pochwali, zapyta co słychać,
bo stąd ze wsi nikt oczywiście nie zainteresuje się.

[quote name='funia']Małgosiu pamietasz naszą ostania rozmowę ?Widać to na nia czekało miejsce u Ciebie :eviltong:
Sunia sliczna ,po oswojeniu powinna znależc dom szybko .

Pamiętam, i dlatego nie mogę za bardzo brać psiaka na dt z zewnątrz, bo podświadomie czekam na potrzebowskiego od nas ze wsi, no, z gminy. Nic prostszego, zająć kojec, ale co zrobić z takimi nagłymi przypadki, jak ta zmarzlina?....
A tak, tylko zobaczyłam sunię i zaraz myśl: zabieramy, bo mamy wolny kojec. I Tomek też tak pomyślał, bo łapaniem zajęliśmy się wspólnie.
Żeby tylko teraz nic kolejnego nie wyskoczyło....

Posted

Melduję się i ja. Niestety mogę pomóc tylko wsparciem psychicznym i trzymaniem bardzo, bardzo mocno kciuki. Tośka już dostała dar od Boga, spotkała Ciebie, teraz nic złego już nie może jej spotkać :).

Posted

Kobietki, dostałam maila w sprawie adopcji Żelki, a ta się w sobotę do domku wybiera. Zaproponowałam Pani pomoc w poszukaniu "zastępstwa". Myślę, że w grę będą wchodzić kandydatki z okolic Wwy (no, te 100 km może jeszcze byłoby do przełknięcia ;)), bo Państwo chcieliby poznać suczynę na żywo (i może zapoznać ze swoim kawalerem - adoptowany z Palucha)...

A poszukujemy suczki właśnie w typie od jamnika do mix beagla (gdzieś do takiej wysokosci psinki) Zależałoby nam na suczce , ponieważ mamy juz adoptowanego mix jaminka, który piesków (samców ) niezbyt lubi a do suczek nie ma zastrzeżeń :) Jesli chodzi o wiek to tak chcielibysmy od 7-8 msc w wzwyż - moze byc i starsza sunia.
No i mieszkamy w warszawie przy parku szczęśliwickim ,wiec chyba jets to idealne miejsce na spacery jak ktos posiada pupila.

Posted

[quote name='Jara']Malagos podrzuć swój numer telefonu, może maila to kilka ogloszeń zrobię.
W sumie lepsza fota też by się nadała :)[/QUOTE]

super, dziękuję :)
Oczywiście muszę zrobić lepsze zdjęcia, bo te to takie na szybko, żeby pokazać nieszczęście. I jak już trochę wyjdzie z tej budki, weźmiemy ja do lecznicy na stół, zbadać, odrobaczyć i odpchlić. Można by zaraz potem zaszczepić.
I muszę ją poznać lepiej, tj. jak do psów, kotów, co z czystością, chodzeniem na smyczy itp. i pomyśleć o sterylizacji, bo staję się nawiedzona pod tym względem.
Jara, odezwę się do Ciebie za jakiś czas, by dobrze opisać sunię w ogłoszeniu.
Pewnie na mnie spadnie ogłaszanie tej suni z kojca gminnego, ale na razie malec ma 4-5 tyg. i musimy poczekać.

Posted

[quote name='Nutusia']Nie ma sprawy. Nadmienię jeszcze, że nasza Żelusia jest w typie gładkowłosego jamnika - czarna, podpalana. To żeby było wiadomo, jaki psiak zainteresował panią...[/QUOTE]

może mała niunia od auraa? już po sterylce :)

Posted

Pokażcie małą od auraa...
Tę z kojca trzeba już ogłaszać - i malucha też. Będzie go można zabrać od mamy już za tydzień,dwa, trzy, a nie wiadomo kiedy telefon zadzwoni. A jak zadzwoni, to się go weźmie na przetrzymanie ;)