Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nutusia']30 listopada z ul. Okrzei 37 służby miejskie sprzątnęły jamnicze ciałko. Niestety, nie są w stanie podać więcej szczegółów... Podobno ta ulica nie jest daleko od parku, w którym rzekomo uciekła...[/QUOTE]
Boże, tylko nie to:shake::shake::shake:.......

[quote name='Nutusia']Rozmawiałam właśnie z Anneve - pojedzie tam dzisiaj i spróbuje popytać. Powiesi też plakaty - może zauważy je ten, kto zgłosił piesia służbom.
Ja wciąż i uparcie wierzę, że Becia jest cała i zdrowa. Że sama sobie znalazła dobry dom...[/QUOTE]
I ja mam nadzieję, że Nutusia jest cała i zdrowa i znalazła sobie lepszy domek niż ten poprzedni....

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Nutusia']30 listopada z ul. Okrzei 37 służby miejskie sprzątnęły jamnicze ciałko. Niestety, nie są w stanie podać więcej szczegółów... Podobno ta ulica nie jest daleko od parku, w którym rzekomo uciekła...

Rozmawiałam właśnie z Anneve - pojedzie tam dzisiaj i spróbuje popytać. Powiesi też plakaty - może zauważy je ten, kto zgłosił piesia służbom.

Ja wciąż i uparcie wierzę, że Becia jest cała i zdrowa. Że sama sobie znalazła dobry dom...[/QUOTE]

tylko nie to :shake::shake::shake::shake::shake: Oby to nie była ona :-(:-(:-(

Posted

Dzwoniła do mnie Nutusia, prosiła żeby napisać, że to NIE Becia.
Aneve spotkała grupę psiarzy i dowiedziała się od nich, ze był wypadek - psychiczna baba wyrzuciła swoją jamniczkę z 10-tego piętra :( i to tą sunie wzięły służby miejskie.

Posted

[quote name='Ziutka']Dzwoniła do mnie Nutusia, prosiła żeby napisać, że to NIE Becia.
Aneve spotkała grupę psiarzy i dowiedziała się od nich, ze był wypadek - psychiczna baba wyrzuciła swoją jamniczkę z 10-tego piętra :( i to tą sunie wzięły służby miejskie.[/QUOTE] Całe szczęście że to nie Becia. Biedna psinka czy to okrucieństwo wobec zwierząt nigdy się nie skończy...

Posted

[quote name='Ziutka']Dzwoniła do mnie Nutusia, prosiła żeby napisać, że to NIE Becia.
Aneve spotkała grupę psiarzy i dowiedziała się od nich, ze był wypadek - psychiczna baba wyrzuciła swoją jamniczkę z 10-tego piętra :( i to tą sunie wzięły służby miejskie.[/QUOTE]
Czy wiadomo, jak długo ten babsztyl miał tę nieszczęsną sunię? Parę lat, czy, nie daj Boże, parę tygodni.... :(

Posted

[quote name='zula131']Czy wiadomo, jak długo ten babsztyl miał tę nieszczęsną sunię? Parę lat, czy, nie daj Boże, parę tygodni.... :([/QUOTE]
Nie mam pojęcia, Nutusia mi tylko to powiedziała...jak wejdzie na dogo to może więcej napisze

Posted

[quote name='Ziutka']Nie mam pojęcia, Nutusia mi tylko to powiedziała...jak wejdzie na dogo to może więcej napisze[/QUOTE]

O to juz nikt nie pytal, wystarczajaca tragedia:(

Posted

O mój Boże, gdzie człowiek spojrzy wszędzie dosłownie wszędzie tyle tragedii:-(
Co ta sunia czuła z taką chorą właścicielką, jak brała ją na ręce i zmierzała w kierunku okna.

Posted

Zabawka bardzo... edukacyjna! Zapewne kary na takich "pomysłowych Dobromirów" nie ma, bo szkodliwość przecież znikoma. W następnym roku będzie "zastrzel dziadka" i też wątpią, by jakiegoś decydenta wystarczająco zbulwersowało!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jamniczka mieszkała przy ul. Okrzei od 3-4 lat
i wydawało się, że wszystko jest OK.
Kobieta sama wychowuje niepełnosprawne dziecko,
ostatnio straciła pracę. Dopiero teraz poszła jej psychika...
Najgorsze że za wszystko zapłacił niczemu niewinny pies :-(

Posted

Najważniejsze dla nas w tym wszystkim jest to, że w tym przypadku w 100% możemy wykluczyć Becię!!!
Straszne jest jednak to, że za okrutną rzeczywistość naszej codzienności, swoim życiem zapłaciła ta nic niewinna Psina:(...
Ja wciąż mam nadzieję, że Becia siedzi gdzieś w ciepełku, że ktoś dał Jej dom, że Ona czuła, że musi szukać innego domku, a z poprzedniego zwiewać...
Nutusiu, wierzę w to tym mocniej, że popatrz, jak się poukładało z dziewczynkami "z przystanku"... dla mnie to jakiś... znak...

Posted

Też się staram w "przystankowych" znaku upatrywać... Jakoś trzeba się ratować, bo inaczej to tylko kaftan bezpieczeństwa i pomieszczenie bez klamek :(

Otrzymałam wpłatę od Ani Shirley - 30 zł - na ogłoszenie dla Beci. Anusia - pięknie Ci dziękuję!
Anneve - miałaś mi wysłać numer konta, bo wciąż wiszę z zapłatą...

Posted

[quote name='Poker']widziałyście to ? [URL]http://www.youtube.com/user/blogmediafunpl[/URL][/QUOTE]

On?! Ten na R.?! W tej..., no..., na m.?!?!?! :crazyeye: Rety........ koniec świata! :shake: A ten pies...? No, nie wiem... :roll:

Beciu, trzymaj się! :glaszcze: