M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):w takim DT szybko dojdzie do siebie:) Na bank!!!! Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ziutka, Ania, Edek... jesteście fiśnięte po prostu! ;) Wczoraj sprawa się "dopięła", oczywiście z wieeeelką pomocą nieocenionego wrocławskiego przyczółka w osobie Cioci Brosikowej:loveu:, ledwie wątek zdążyłam założyć i wrzucić do kilku "podręcznych" wątków z zamiarem dalszego propagowania w dniu dzisiejszym, a tu TAKIE ŻALUZJE (jak pisze Wiedźma )!!! :angryy::diabloti::eviltong: I fochy w dodatku! Se w cichości wątek zmontowałam, bo jak pies przyjedzie może nie być kiedy... no nie wytrzymię!!!!!! A inwigilacja była, bo mnie Ania wytropiła... zanim zdążyłam na dobre skończyć zakładanie wątku!!!!!:crazyeye: Dobra, było, minęło! Pięknie witam wszystkich Kibicujących, dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję, że i tym razem wspólnie DAMY RADĘ!:razz: Cioci Ellig szczególne podziękowania za to, że znów zadbała, by psi brzusio się napełniał pysznym i bardzo wartościowym żarełkiem ;):loveu: W sobotę w południe START, długa, męcząca droga, ale już tylko po wszystko, co lepsze! A dziś pewnie się doczekamy Brosikowej niespodzianki, ale już nic więcej nie napiszę, bo co to by była za niespodzianka?...:eviltong: Quote
[email protected] Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 aleś tajemnicza Nutusiu :cool3: Quote
Ewa Marta Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Melduję się i ja:-) Wprawdzie mało piszę, ale zawsze śłedzę wątki podopiecznych Nutusi i trzymam kciuki za ich nowe domy:-) Jak widzę Ciocie Ellig - Anioł w ludzkiej postaci przygotowała wyprawkę zanim sunieczka dotarła do domku:-) Jakoś mnie to nie dziwi;-) Quote
jola_li Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 M&S napisał(a):Ja chcę już niespodziankę!!!!! A co, szykuje się jakaś ;-)? To ja też poproszę ;-)! Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jola_li napisał(a):A co, szykuje się jakaś ;-)? To ja też poproszę ;-)! Coś podobno się szykuje...tak Nutusia napisała, to siedzimy i czekamy :grins: Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 No niestety - nikt nie lubi czekać - zwłaszcza na niespodzianki, ale tym razem musimy. Powiem tylko, że warto! ;) I mam nadzieję, że nam Ciocia Bros z Ciocią Basią nie zamarzną... Dodam jeszcze, że brałam pod uwagę małą Niusię, o której mi na Baloniarkach wspomniała Ziutka, ale niestety - mały uciekinier z niej i do ogródka nie mogłabym jej spokojnie wypuszczać. Nadaje się tylko do bloku... Mam nadzieję, że i ona (i jej córcia) szybko znajdą swą przystań, bo tak mi jej żal... na tym sznurku :( Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nutusia napisał(a): Dodam jeszcze, że brałam pod uwagę małą Niusię, o której mi na Baloniarkach wspomniała Ziutka, ale niestety - mały uciekinier z niej i do ogródka nie mogłabym jej spokojnie wypuszczać. Nadaje się tylko do bloku... Mam nadzieję, że i ona (i jej córcia) szybko znajdą swą przystań, bo tak mi jej żal... na tym sznurku :( Jej córcia Malwinka, ma DT w Wawie, własnie cioteczka DOG0 napisała na jej watku, ktoś z FB się zgłosił. To miał byc DT dla Niusi, ale wezmą Malwinkę. A Niusia nadal na sznurku :-( Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Od kiedy ten DT dla Małej? W bloku? A gdyby się znalazł inny DT dla Malwinki, wzięliby Niusię?... Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nutusia napisał(a):Od kiedy ten DT dla Małej? W bloku? A gdyby się znalazł inny DT dla Malwinki, wzięliby Niusię?... Nie wiem Nutusiu...zerknij na wątek Malwinki, jest tam cioteczka Dogo, ona załatwia : http://www.dogomania.pl/threads/222066-Malwinka-czyli-pies-nie-jest-zabawką!/page2 Quote
necianeta89 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jestem, ufff, super by było jakby każdy wątek się tak rozkręcał :P Quote
jola_li Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To jaki numerek będzie miała Nowa, bo już się pogubiłam ;-)? Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 jola_li napisał(a):To jaki numerek będzie miała Nowa, bo już się pogubiłam ;-)? Chyba 14... o ile nic nie pokręciłam ;) Quote
taxelina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ziutka napisał(a):Chyba 14... o ile nic nie pokręciłam ;) M&S napisał(a):A nie 15-ta.....? Trzeba wywolac Nutusie do tablicy! Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Hihihiiiii... zależy jak liczyć:razz: Wliczając Toscankę i Lili (bo w końcu rozpoczynały "karierę" jako tymczasowiczki), Nowa będzie 16... Zaraz, dobrze liczę?... Tośka, Krecik, Dora, Lili, Beksa, Frania, Kaja, Luna, Szaki, Kimi, Bajka, Masza, Słomka, Milka, Netka... - tak 16! :evil_lol: No i bliskie memu sercu adopcje Steviego, Lupusa i Szew(f)cia, którzy nie mogli być u mnie na tymczasie z powodu nieprzejednanego w męsko-męskich sprawach Lesia...:shake: Na "doczepkę" jest jeszcze Niteczka, która przyszła razem z Krecikiem, ale była na tymczasie, a teraz już na stałe u moich Sąsiadów (czyli w pewnym sensie również u mnie:evil_lol:). Quote
M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):Trzeba wywolac Nutusie do tablicy! Chyba tak;) Quote
M&S Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nutusia napisał(a):Hihihiiiii... zależy jak liczyć:razz: Wliczając Toscankę i Lili (bo w końcu rozpoczynały "karierę" jako tymczasowiczki), Nowa będzie 16... Zaraz, dobrze liczę?... Tośka, Krecik, Dora, Lili, Beksa, Frania, Kaja, Luna, Szaki, Kimi, Bajka, Masza, Słomka, Milka, Netka... - tak 16! :evil_lol: No i bliskie memu sercu adopcje Steviego, Lupusa i Szew(f)cia, którzy nie mogli być u mnie na tymczasie z powodu nieprzejednanego w męsko-męskich sprawach Lesia...:shake: Na "doczepkę" jest jeszcze Niteczka, która przyszła razem z Krecikiem, ale była na tymczasie, a teraz już na stałe u moich Sąsiadów (czyli w pewnym sensie również u mnie:evil_lol:). To byłam tuż, tuż.....;) Quote
Nutusia Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 A no pewnie! Trzeba wspierać Ziomali! ;) Witaj, Nikaraguo :) Quote
Recommended Posts