Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka, Ania, Edek... jesteście fiśnięte po prostu! ;) Wczoraj sprawa się "dopięła", oczywiście z wieeeelką pomocą nieocenionego wrocławskiego przyczółka w osobie Cioci Brosikowej:loveu:, ledwie wątek zdążyłam założyć i wrzucić do kilku "podręcznych" wątków z zamiarem dalszego propagowania w dniu dzisiejszym, a tu TAKIE ŻALUZJE (jak pisze Wiedźma )!!! :angryy::diabloti::eviltong: I fochy w dodatku! Se w cichości wątek zmontowałam, bo jak pies przyjedzie może nie być kiedy... no nie wytrzymię!!!!!! A inwigilacja była, bo mnie Ania wytropiła... zanim zdążyłam na dobre skończyć zakładanie wątku!!!!!:crazyeye:
Dobra, było, minęło!
Pięknie witam wszystkich Kibicujących, dziękuję za miłe słowa i mam nadzieję, że i tym razem wspólnie DAMY RADĘ!:razz:
Cioci Ellig szczególne podziękowania za to, że znów zadbała, by psi brzusio się napełniał pysznym i bardzo wartościowym żarełkiem ;):loveu:
W sobotę w południe START, długa, męcząca droga, ale już tylko po wszystko, co lepsze!
A dziś pewnie się doczekamy Brosikowej niespodzianki, ale już nic więcej nie napiszę, bo co to by była za niespodzianka?...:eviltong:

Posted

Melduję się i ja:-) Wprawdzie mało piszę, ale zawsze śłedzę wątki podopiecznych Nutusi i trzymam kciuki za ich nowe domy:-)
Jak widzę Ciocie Ellig - Anioł w ludzkiej postaci przygotowała wyprawkę zanim sunieczka dotarła do domku:-) Jakoś mnie to nie dziwi;-)

Posted

jola_li napisał(a):
A co, szykuje się jakaś ;-)?
To ja też poproszę ;-)!

Coś podobno się szykuje...tak Nutusia napisała, to siedzimy i czekamy :grins:

Posted

No niestety - nikt nie lubi czekać - zwłaszcza na niespodzianki, ale tym razem musimy. Powiem tylko, że warto! ;) I mam nadzieję, że nam Ciocia Bros z Ciocią Basią nie zamarzną...

Dodam jeszcze, że brałam pod uwagę małą Niusię, o której mi na Baloniarkach wspomniała Ziutka, ale niestety - mały uciekinier z niej i do ogródka nie mogłabym jej spokojnie wypuszczać. Nadaje się tylko do bloku... Mam nadzieję, że i ona (i jej córcia) szybko znajdą swą przystań, bo tak mi jej żal... na tym sznurku :(

Posted

Nutusia napisał(a):

Dodam jeszcze, że brałam pod uwagę małą Niusię, o której mi na Baloniarkach wspomniała Ziutka, ale niestety - mały uciekinier z niej i do ogródka nie mogłabym jej spokojnie wypuszczać. Nadaje się tylko do bloku... Mam nadzieję, że i ona (i jej córcia) szybko znajdą swą przystań, bo tak mi jej żal... na tym sznurku :(

Jej córcia Malwinka, ma DT w Wawie, własnie cioteczka DOG0 napisała na jej watku, ktoś z FB się zgłosił. To miał byc DT dla Niusi, ale wezmą Malwinkę.
A Niusia nadal na sznurku :-(

Posted

Hihihiiiii... zależy jak liczyć:razz:
Wliczając Toscankę i Lili (bo w końcu rozpoczynały "karierę" jako tymczasowiczki), Nowa będzie 16... Zaraz, dobrze liczę?...
Tośka, Krecik, Dora, Lili, Beksa, Frania, Kaja, Luna, Szaki, Kimi, Bajka, Masza, Słomka, Milka, Netka... - tak 16! :evil_lol:
No i bliskie memu sercu adopcje Steviego, Lupusa i Szew(f)cia, którzy nie mogli być u mnie na tymczasie z powodu nieprzejednanego w męsko-męskich sprawach Lesia...:shake:
Na "doczepkę" jest jeszcze Niteczka, która przyszła razem z Krecikiem, ale była na tymczasie, a teraz już na stałe u moich Sąsiadów (czyli w pewnym sensie również u mnie:evil_lol:).

Posted

Nutusia napisał(a):
Hihihiiiii... zależy jak liczyć:razz:
Wliczając Toscankę i Lili (bo w końcu rozpoczynały "karierę" jako tymczasowiczki), Nowa będzie 16... Zaraz, dobrze liczę?...
Tośka, Krecik, Dora, Lili, Beksa, Frania, Kaja, Luna, Szaki, Kimi, Bajka, Masza, Słomka, Milka, Netka... - tak 16! :evil_lol:
No i bliskie memu sercu adopcje Steviego, Lupusa i Szew(f)cia, którzy nie mogli być u mnie na tymczasie z powodu nieprzejednanego w męsko-męskich sprawach Lesia...:shake:
Na "doczepkę" jest jeszcze Niteczka, która przyszła razem z Krecikiem, ale była na tymczasie, a teraz już na stałe u moich Sąsiadów (czyli w pewnym sensie również u mnie:evil_lol:).

To byłam tuż, tuż.....;)