bros Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 tu widać jak postawiona, podkuliła ogonek i próbowała uciec pod nogi Basi na rączki wolała się wdrapać oby wyżej Quote
Ziutka Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Piękności, śliczności, cudowności :loveu: Przpiękna ostatnia fotka :loveu: Quote
marmosia Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 bros napisał(a)::) dla tych bardziej wytrwałych :) Śliczna dziewczynka :) Quote
M&S Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 bardzo ładna https://lh6.googleusercontent.com/-SXm1HI2ok_g/TyrxWcM200I/AAAAAAAAFRY/qHlzF64c84M/s720/DSC_2328.jpg ale widać, że ziółko.....;) Quote
Nutusia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Ziółko, Ziółko... niby dzikus, ale na rączkach to fajnie jest ;) Karolka, wielkie dzięki! Czekam na namiary do ziółkowego kierowcy :) Quote
figa33 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ale ładna niunia ! Nutusiu ,widzę ,że następna sierotka ma ogromne szczęście ,że do Ciebie przyjeżdża:lol: Quote
Nutusia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Się zobaczy czy ona będzie tego samego zdania ;) :) Quote
figa33 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ano tak , czasem mają w nosie wdzięczność i pokazują różki :cool3: Liluch ją rozrusza ....albo....Helena !:cool3: Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 deer_1987 napisał(a):Juz dzis :multi: Martusia, a co Ty jeszcze nie śpisz ? Tak, to już dziś :multi: Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ziutka napisał(a):Martusia, a co Ty jeszcze nie śpisz ? Tak, to już dziś :multi: Spalam ale Tz na noc do pracy i przez przypadek mnie obudzil :) a jak ktos mnie rozbudzi to musze cos porobic zanim znow moge zasnac :) Quote
Ziutka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 deer_1987 napisał(a):Spalam ale Tz na noc do pracy i przez przypadek mnie obudzil :) a jak ktos mnie rozbudzi to musze cos porobic zanim znow moge zasnac :) Aaaa...no to koniecznie trzeba na dogo zajrzeć :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Quote
taxelina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ziutka napisał(a):Aaaa...no to koniecznie trzeba na dogo zajrzeć :diabloti: :evil_lol: :eviltong: Duzo watkow czeka na przejrzenie :razz: Allegro tez mam otwarte :) a zaraz pojde na siku z psami i do lozeczka :) Quote
Ellig Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dzisiaj zobaczymy jakie to Ziolko przyjedzie:) Quote
Nutusia Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Nio... ale późnym wieczorem! Bo z Wrocławia mają wyjechać dopiero w południe, a długa droga przed nimi... A potem jeszcze z Warszawy do mnie, a u mnie orszak powitalny... No, zejdzie się ;) Quote
jostel5 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zaglądam,czy Bazylka (Ziółko;)) już jest....Skoro nie ma,to czekam cierpliwie na objawienie się Gwiazdeczki ;) A nasza paróweczka ,Lori, nie pojedzie dzisiaj do Wrocławia...samochód sie Zioberkowi w W-ie rozkraczył! :( Quote
Nutusia Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Dostałam wiadomość od Karolki Brosikowej, że... wyjechały! Ziąb jak cholera! Basiu, sopelku, słyszałam o Twej dzielności - dziękuję :) Trzymajmy kciuki, żeby droga była dobra i bezpieczna. Ja wracam do sprzątania, odkurzania, miksowania, żeby już potem niczym nie hurgotać i jutro cały dzień poświęcić Ziółku. Brosik mówi, że mała jest baaaardzo proludzka, tylko wszystkiego się boi, czyli moja intuicja z grubsza mnie nie zawiodła ;) Quote
Ellig Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ziółku czekamy na ciebie.Szerokiej drogi!:) Quote
Basia1244 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nutusia napisał(a):Dostałam wiadomość od Karolki Brosikowej, że... wyjechały! Ziąb jak cholera! Basiu, sopelku, słyszałam o Twej dzielności - dziękuję :) Trzymajmy kciuki, żeby droga była dobra i bezpieczna. Ja wracam do sprzątania, odkurzania, miksowania, żeby już potem niczym nie hurgotać i jutro cały dzień poświęcić Ziółku. Brosik mówi, że mała jest baaaardzo proludzka, tylko wszystkiego się boi, czyli moja intuicja z grubsza mnie nie zawiodła ;) :) oj sopelkowałam! ale byłam naprawdę grubo ubrana! jednak od 9 rano w terenie no i zamarzłam :) sunia rzeczywiście boi się bardzo wszystkiego i chowa się dosłownie pod spódnicę, próbuje też zwiać, dlatego była na obroży, szelkach i podwójnym podpięciu ze stresu dostała łupieżu jednak garnie się do człowieka, szuka kontakt i bezwzględnie potrzebuje wsparcia ona była znaleziona i zachowuje się tak, jakby wszystko było dla niej dziwne, straszne, nowe może zawsze mieszkała tylko w ogródku i nigdy nie chodziła na spacery? smycz też jest problemem ona początkowo próbuje się zawsze wyrwać dlatego ja ją wynosiłam na rękach poza boks, nie ciągnęłam na smyczy brałam najpierw na kolana (siadałam na skrzynce) potem wstawałam z sunią już na rękach i wychodziłam, bo prowadzona na smyczy za wszelką cenę chciała dać drapaka ocenę zrobią dziewczyny transportujące, bo się na tym znają :) powodzenia Nutusiu! Quote
Ellig Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Dziewczyny jeszcze sie nie odezwaly.Nutusia czeka na telefon. Quote
Recommended Posts