Nutusia Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 A mi się wydaje, że dopiero będą - chyba w ten weekend. Właśnie sobie dziś myślałam czy już tornisterek spakowany i wszystkie przybory gotowe. No i liczę na odznakę "wzorowy uczeń" ;) Quote
Nutusia Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Napisałam smsa z zapytaniem czy uczennica jest wzorowa i przynosi same pochwały w dzienniczku. Oto odpowiedź, jaką dostałam: Uczennica siada, leży, trzyma nogę... Ma jeszcze problem z zostawaniem, ale to był dopiero PIERWSZY weekend. Była mocno umęczona. Ale się uśmiecha. Jest super! Jest także nadzieja, że nas niedługo Emiśka odwiedzi ;) Na własne oczy się przekonam jaka z niej szóstkowa uczennica :) Quote
embw Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witajcie! Tak jak obiecałem filmik zamieszczam. Jest pod tym linkiem: http://www.youtube.com/watch?v=3GLWRNYHRbE&feature=youtu.be&noredirect=1 Emi jest super :) Pieszczocha stale taka sama. Zaczęła mieszkania pilnować bo na dzwonki reaguje szczekaniem. :) Nutusia tak jak napisałem w smsie. Pokażemy się. Tylko najpierw zadzwonimy... :) A przy okazji odwieziemy fartuszek. Pozdrawiamy serdecznie Quote
Nutusia Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Panie Marcinie - DZIĘKUJĘ!!!! Wzruszyłam się... Głaskanie na 4 ręce, czyli to, co Emiśce do szczęścia w zupełności wystarczy :) I jak wie skąd się smaczki wyciąga ;) A w szkole - jaka skupiona na Bartku! Brawo! Quote
bros Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Naprawdę bardzo cenię takich wlaścicieli :) szkoła to jest to co lubię :) DZIĘKUJE za "wykształcenie" dla Emisi :) a przy okazji człowiek sam się czegoś nauczy :) Quote
necianeta89 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tak sobie myślę, że ona chyba zakochana po uszy w młodym mężczyźnie;) Quote
Nutusia Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Zdradzę Ci sekret, że... z wzajemnością!!!! :) Quote
embw Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Emi zakochana jest i w Bartku i w Werci...... Mała Spryciulka..... :) Za jakość filmu przepraszam, bo był kręcony telefonem..... A co do głaskania na 4 ręce.... oj często jest na 6 rąk....... Tylko Bidulce się łapki ślizgają na panelach.... jak kursuje między nami :) Quote
Nutusia Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Trudno - przyjemności czasem wymagają wyrzeczeń ;) Głaski na sześć rąk... prawie psa nie starcza!!!! :) A ja wczoraj resztki rozumu straciłam i mam... 7 psiaków! Na szczęście rano się okazało, że dziś jednak ubędzie o sztukę, a w sprawie Pchełci dostałam baaaaaaardzo obiecującego maila. I w sprawie Lali (ale to aż z Gdańska - będzie meta nad morzem ;)) Quote
Ellig Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Gratulacje serdeczne dla uzdolnionej Emisi:) Droga Rodzinko Emisi bardzo dziekujemy za tak wspaniala opieke i dom:) Quote
embw Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ellig napisał(a):Gratulacje serdeczne dla uzdolnionej Emisi:) Droga Rodzinko Emisi bardzo dziekujemy za tak wspaniala opieke i dom:) To nasza radość :) no i tej małej czarnej :):) Ostatnio zauważyliśmy, że nam przytyła troszkę.... Więc musimy więcej biegać :) :) A Spryciulka jest bardzo szybka :) Myślę, że niedługo kolejny filmik powstanie..... :) Zaczną się wyjazdy weekendowe, więc będzie można zobaczyć radość biegania :) Właśnie mi tu włazi pod ręce i zerka co tutaj wypisuję...... Cwaniurka.... :) Quote
Nutusia Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Przytyła? Czyli jednak... Lusia-Klusia? ;) Wyjazdy nie działeczkę z pewnością spowodują wcięcie w talii i mięśnie jak ze stali! :) Quote
embw Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Nutusia napisał(a):Przytyła? Czyli jednak... Lusia-Klusia? ;) Wyjazdy nie działeczkę z pewnością spowodują wcięcie w talii i mięśnie jak ze stali! :) Troszkę chyba jej się przytyło ... Weroniki nie było tydzień i jak wróciła to powiedziała, że Emi przybyło :) Quote
Ellig Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Wyjazdy weekendowe i wakacyjne to dopiero bedzie radosc dla calej Rodzinki a Emi bedzie jeszcze bardziej szczesliwa o ile to jest mozliwe:) I ciut chudsza :) Quote
embw Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Dzięki za dobre słowa :) Dzisiaj druga część szkolenia (bo one są tylko w weekendy - sobota niedziela po 2 godziny) :) Emi daje radę..... Tylko Bidula jest zła rankiem..... Bo mamy jej nie dawać jedzenia.... Dopiero na szkoleniu dostaje :) Ale radzi sobie super..... Już równa do nogi.... Zapatrzona w Bartka.... No czasem w jego ręce, które trzymają smakołyka :) Pozdrawiamy Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Do szkoły na głodniaka?!?!?!?! Co na to ministerstwo edukacji i rzecznik praw pieskowych? ;) Dzielna dziewczynka - jak nic odznakę "wzorowy uczeń" otrzyma! :) I się pochwalę przy okazji - Pchełcia pojechała w niedzielę do domku - huuurrrrraaaaa! Quote
Asiaczek Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 embw napisał(a):Dzięki za dobre słowa :) Dzisiaj druga część szkolenia (bo one są tylko w weekendy - sobota niedziela po 2 godziny) :) Emi daje radę..... Tylko Bidula jest zła rankiem..... Bo mamy jej nie dawać jedzenia.... Dopiero na szkoleniu dostaje :) Ale radzi sobie super..... Już równa do nogi.... Zapatrzona w Bartka.... No czasem w jego ręce, które trzymają smakołyka :) Pozdrawiamy To może nieco ja oszukąc rankiem i naprawdę małe co nie co włozyc do miseczki...? Nutusia napisał(a):Do szkoły na głodniaka?!?!?!?! Co na to ministerstwo edukacji i rzecznik praw pieskowych? ;) Dzielna dziewczynka - jak nic odznakę "wzorowy uczeń" otrzyma! :) I się pochwalę przy okazji - Pchełcia pojechała w niedzielę do domku - huuurrrrraaaaa! O Pchełce doczytałam u Ciebie w Galerii - ciesze się razem z Toba:) pzdr. Quote
necianeta89 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 lepiej nie dawać jedzenia, na każdym szkoleniu na którym ja byłam, albo byłam świadkiem, każdy trener mówił głośno i wyraźnie, że pies ma być bez śniadania ;) a dlaczego? dlatego, że tedy go łatwiej smakołykiem skusisz i się skupia bardziej na swoim ludziu ;) Quote
Asiaczek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Mnie się wydaje, że jak psiak jest nakręcony na ćwiczenia, to takie "małe co nieco" nie zaszkodzi:) ale to moje zdanie, bo ja właśnie takie psiaki miałam. Mega zakręcone i mega łakomczuchy:) pzdr. Quote
embw Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nutusia Brawo.... Gratulacje! A co Emi i jedzenia.... No właśnie trener na to zwracał uwagę. Że ma być głodny pies.... i wybiegany.... Aby nie był rozkojarzony a jednocześnie łasy na smakołyki..... Dlatego też tak robimy :) By martino1971 at 2012-03-28 By martino1971 at 2012-03-28 By martino1971 at 2012-03-28 Quote
Ellig Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ale cudowna niespodzianka z pieknymi zdjeciami, serdecznie dziekujemy!!!!!!!!!!:) Sliczna jest Emi, na szkolenie zawsze na czczo to fakt,ale zdolna panienka:) Quote
Nutusia Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Ale się błyszczy! Pastujecie ją, jak Pawlak i Kargul kabana?:evil_lol: Nabrała trochę ciałka, to widać, ale wygląda, że teraz jest w sam raz - pięknota:loveu: Quote
Recommended Posts