Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi się wydaje, że dopiero będą - chyba w ten weekend. Właśnie sobie dziś myślałam czy już tornisterek spakowany i wszystkie przybory gotowe. No i liczę na odznakę "wzorowy uczeń" ;)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam smsa z zapytaniem czy uczennica jest wzorowa i przynosi same pochwały w dzienniczku. Oto odpowiedź, jaką dostałam: Uczennica siada, leży, trzyma nogę... Ma jeszcze problem z zostawaniem, ale to był dopiero PIERWSZY weekend. Była mocno umęczona. Ale się uśmiecha. Jest super!
Jest także nadzieja, że nas niedługo Emiśka odwiedzi ;) Na własne oczy się przekonam jaka z niej szóstkowa uczennica :)

Posted

Panie Marcinie - DZIĘKUJĘ!!!! Wzruszyłam się...
Głaskanie na 4 ręce, czyli to, co Emiśce do szczęścia w zupełności wystarczy :) I jak wie skąd się smaczki wyciąga ;)
A w szkole - jaka skupiona na Bartku! Brawo!

Posted

Naprawdę bardzo cenię takich wlaścicieli :) szkoła to jest to co lubię :) DZIĘKUJE za "wykształcenie" dla Emisi :)

a przy okazji człowiek sam się czegoś nauczy :)

Posted

Emi zakochana jest i w Bartku i w Werci......
Mała Spryciulka..... :)
Za jakość filmu przepraszam, bo był kręcony telefonem.....
A co do głaskania na 4 ręce.... oj często jest na 6 rąk.......
Tylko Bidulce się łapki ślizgają na panelach.... jak kursuje między nami :)

Posted

Trudno - przyjemności czasem wymagają wyrzeczeń ;)
Głaski na sześć rąk... prawie psa nie starcza!!!! :)
A ja wczoraj resztki rozumu straciłam i mam... 7 psiaków! Na szczęście rano się okazało, że dziś jednak ubędzie o sztukę, a w sprawie Pchełci dostałam baaaaaaardzo obiecującego maila. I w sprawie Lali (ale to aż z Gdańska - będzie meta nad morzem ;))

Posted

Ellig napisał(a):
Gratulacje serdeczne dla uzdolnionej Emisi:)
Droga Rodzinko Emisi bardzo dziekujemy za tak wspaniala opieke i dom:)

To nasza radość :)
no i tej małej czarnej :):)

Ostatnio zauważyliśmy, że nam przytyła troszkę.... Więc musimy więcej biegać :) :)
A Spryciulka jest bardzo szybka :)
Myślę, że niedługo kolejny filmik powstanie..... :)
Zaczną się wyjazdy weekendowe, więc będzie można zobaczyć radość biegania :)
Właśnie mi tu włazi pod ręce i zerka co tutaj wypisuję...... Cwaniurka.... :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Przytyła? Czyli jednak... Lusia-Klusia? ;) Wyjazdy nie działeczkę z pewnością spowodują wcięcie w talii i mięśnie jak ze stali! :)

Troszkę chyba jej się przytyło ... Weroniki nie było tydzień i jak wróciła to powiedziała, że Emi przybyło :)

Posted

Wyjazdy weekendowe i wakacyjne to dopiero bedzie radosc dla calej Rodzinki a Emi bedzie jeszcze bardziej szczesliwa o ile to jest mozliwe:) I ciut chudsza :)

Posted

Dzięki za dobre słowa :)
Dzisiaj druga część szkolenia (bo one są tylko w weekendy - sobota niedziela po 2 godziny) :)
Emi daje radę..... Tylko Bidula jest zła rankiem..... Bo mamy jej nie dawać jedzenia.... Dopiero na szkoleniu dostaje :)
Ale radzi sobie super..... Już równa do nogi.... Zapatrzona w Bartka.... No czasem w jego ręce, które trzymają smakołyka :)
Pozdrawiamy

Posted

Do szkoły na głodniaka?!?!?!?! Co na to ministerstwo edukacji i rzecznik praw pieskowych? ;)
Dzielna dziewczynka - jak nic odznakę "wzorowy uczeń" otrzyma! :)
I się pochwalę przy okazji - Pchełcia pojechała w niedzielę do domku - huuurrrrraaaaa!

Posted

embw napisał(a):
Dzięki za dobre słowa :)
Dzisiaj druga część szkolenia (bo one są tylko w weekendy - sobota niedziela po 2 godziny) :)
Emi daje radę..... Tylko Bidula jest zła rankiem..... Bo mamy jej nie dawać jedzenia.... Dopiero na szkoleniu dostaje :)
Ale radzi sobie super..... Już równa do nogi.... Zapatrzona w Bartka.... No czasem w jego ręce, które trzymają smakołyka :)
Pozdrawiamy

To może nieco ja oszukąc rankiem i naprawdę małe co nie co włozyc do miseczki...?

Nutusia napisał(a):
Do szkoły na głodniaka?!?!?!?! Co na to ministerstwo edukacji i rzecznik praw pieskowych? ;)
Dzielna dziewczynka - jak nic odznakę "wzorowy uczeń" otrzyma! :)
I się pochwalę przy okazji - Pchełcia pojechała w niedzielę do domku - huuurrrrraaaaa!

O Pchełce doczytałam u Ciebie w Galerii - ciesze się razem z Toba:)

pzdr.

Posted

lepiej nie dawać jedzenia, na każdym szkoleniu na którym ja byłam, albo byłam świadkiem, każdy trener mówił głośno i wyraźnie, że pies ma być bez śniadania ;) a dlaczego? dlatego, że tedy go łatwiej smakołykiem skusisz i się skupia bardziej na swoim ludziu ;)

Posted

Mnie się wydaje, że jak psiak jest nakręcony na ćwiczenia, to takie "małe co nieco" nie zaszkodzi:)
ale to moje zdanie, bo ja właśnie takie psiaki miałam. Mega zakręcone i mega łakomczuchy:)

pzdr.

Posted

Nutusia Brawo.... Gratulacje!

A co Emi i jedzenia.... No właśnie trener na to zwracał uwagę. Że ma być głodny pies.... i wybiegany.... Aby nie był rozkojarzony a jednocześnie łasy na smakołyki..... Dlatego też tak robimy :)

By martino1971 at 2012-03-28

Posted

Ale cudowna niespodzianka z pieknymi zdjeciami, serdecznie dziekujemy!!!!!!!!!!:)
Sliczna jest Emi, na szkolenie zawsze na czczo to fakt,ale zdolna panienka:)

Posted

Ale się błyszczy! Pastujecie ją, jak Pawlak i Kargul kabana?:evil_lol:
Nabrała trochę ciałka, to widać, ale wygląda, że teraz jest w sam raz - pięknota:loveu: