Asiaczek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ja dopiero dzisiaj doczytałam, że Lusia a juz teraz Emi ma super nowy Dom:) Piękne sa takie wiadomości:) Jak na razie - prawie aniołek, co? I oby tak zostało:) Pzdr. Quote
embw Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Witajcie! Wczoraj Emi była na zdjęciu szwów. Wszystko się wygoiło super. Także już nie ma tych drucików:) na brzuszku i nie musi chodzić w fartuszku :) Wszystko jak na razie bez zmian :) Radosna Pieszczocha się nie zmienia. Pierwszy raz z nami jechała autem i była mocno zadowolona. Quote
Ellig Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='embw']Witajcie! Wczoraj Emi była na zdjęciu szwów. Wszystko się wygoiło super. Także już nie ma tych drucików:) na brzuszku i nie musi chodzić w fartuszku :) Wszystko jak na razie bez zmian :) Radosna Pieszczocha się nie zmienia. Pierwszy raz z nami jechała autem i była mocno zadowolona.[/QUOTE] Cudownie, serdecznie dziekujemy za takie dobre wiesci i zyczymy udanego weekendu:) Quote
Nutusia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Fajnie, że psina już "rozpruta" ;) Zagoiło się jak na psie - po robocie naszego Doktora to standard! :) Samochodem jeździła chętnie, tylko na kolana się pchała... kierowcy! :) Quote
marmosia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ciocia, przecież z boku siedzieć nie będzie:diabloti: Quote
embw Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Nutusia'] Samochodem jeździła chętnie, tylko na kolana się pchała... kierowcy! :)[/QUOTE] Siedziała bardzo grzecznie z tyłu. Tyle, że miała dwóch bodyguard'ów w postaci Bartka i Weroniki. Zdjątka kolejne wstawię w wolnej chwili. Jak się uda to dam link do filmu, tylko Bartek go wstawi na You Tube. Nutusia. Jakoś się umówimy i odwiózłbym fartuszek :) aby dla Muszki lub Pchełki był :) Quote
Nutusia Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 No tak - z głaszczącą obstawą to można podróżować! :) Obawiam się, że w Emisiowy fartuszek oba insekty na raz by się zmieściły ;) Ale z pewnością się przyda - jak nie teraz, to... niebawem! :) Quote
ania shirley Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Nutusia'] Obawiam się, że w Emisiowy fartuszek oba insekty na raz by się zmieściły ;) )[/QUOTE] To małe coś te insekty... Quote
Nutusia Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Duże nie są - po 5,5 kg wystraszonej wagi, czyli łącznie tyle, ile Emi jedna :) Quote
ania shirley Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Nutusia']Duże nie są - po 5,5 kg wystraszonej wagi, czyli łącznie tyle, ile Emi jedna :)[/QUOTE] Malusieńkie- teraz rozumiem, czemu dwie ;) Quote
Nutusia Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='ania shirley']Malusieńkie- teraz rozumiem, czemu dwie ;)[/QUOTE] Hihihiiiii.... żeby się... waga zgadzała? ;) Quote
Nutusia Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Już się doczekać nie mogę, bo przyznam szczerze, że się za Lusiemisią stęskniłam trochi... A korzystając z okazji, zaapeluję: Kochani - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności... http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc Quote
Kociabanda2 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach domu dla tej panienki: http://www.dogomania.pl/threads/223950-Sobota-uratowana-przed-mrozami-sunia-pilnie-szuka-domu!-Prosimy-o-pomoc...?p=18748561#post18748561 Osoba, która szuka jej domu nie ma żadnego doświadczenia w adopcjach. Nie wie jak się za to zabrać. Trzeba pomóc i wyedukować najlepiej jak potrafimy, by sunia nie trafiła na jakiś łańcuch! Pomóżcie proszę! Quote
Nutusia Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 A filmik to gdzie?... Jak tam Emiśka się sprawuje, bo jakaś taka cisza nastała... ;) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Myślę, że jest OK:) A teraz to weekend i ludzie zajęci trochę... Pzdr. Quote
Nutusia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Miałam szczegółowe sprawozdanie telefoniczne! ;) Jej Eminencja 15 marca idzie do... szkoły! :) A poza tym jest grzeczna, kochana, posłuszna i nie sprawia żadnych problemów - moja kochana Dziewczynka! Quote
Asiaczek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nutusia napisał(a):Miałam szczegółowe sprawozdanie telefoniczne! ;) Jej Eminencja 15 marca idzie do... szkoły! :) A poza tym jest grzeczna, kochana, posłuszna i nie sprawia żadnych problemów - moja kochana Dziewczynka! Dobre wieści:) pzdr. Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 następna pannica wyedukowana będzie :) Narobią te "nasze" psy tych fakultetów tyle, że wstyd będzie się do nich odezwać :P Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Już chyba byly pierwsze zajęcia w psiej szkole, prawda? I ciekawa jestem wrażeń z tego pierwszego dnia zajęć... pzdr. Quote
Ziutka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 marmosia napisał(a):Też czekam na relację :) Ja też czekam :) Quote
Recommended Posts