Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
Wczoraj Emi była na zdjęciu szwów. Wszystko się wygoiło super. Także już nie ma tych drucików:) na brzuszku i nie musi chodzić w fartuszku :)
Wszystko jak na razie bez zmian :) Radosna Pieszczocha się nie zmienia. Pierwszy raz z nami jechała autem i była mocno zadowolona.

Posted

[quote name='embw']Witajcie!
Wczoraj Emi była na zdjęciu szwów. Wszystko się wygoiło super. Także już nie ma tych drucików:) na brzuszku i nie musi chodzić w fartuszku :)
Wszystko jak na razie bez zmian :) Radosna Pieszczocha się nie zmienia. Pierwszy raz z nami jechała autem i była mocno zadowolona.[/QUOTE]
Cudownie, serdecznie dziekujemy za takie dobre wiesci i zyczymy udanego weekendu:)

Posted

Fajnie, że psina już "rozpruta" ;) Zagoiło się jak na psie - po robocie naszego Doktora to standard! :)
Samochodem jeździła chętnie, tylko na kolana się pchała... kierowcy! :)

Posted

[quote name='Nutusia']
Samochodem jeździła chętnie, tylko na kolana się pchała... kierowcy! :)[/QUOTE]

Siedziała bardzo grzecznie z tyłu. Tyle, że miała dwóch bodyguard'ów w postaci Bartka i Weroniki.
Zdjątka kolejne wstawię w wolnej chwili. Jak się uda to dam link do filmu, tylko Bartek go wstawi na You Tube.

Nutusia. Jakoś się umówimy i odwiózłbym fartuszek :) aby dla Muszki lub Pchełki był :)

Posted

No tak - z głaszczącą obstawą to można podróżować! :)
Obawiam się, że w Emisiowy fartuszek oba insekty na raz by się zmieściły ;) Ale z pewnością się przyda - jak nie teraz, to... niebawem! :)

Posted

Już się doczekać nie mogę, bo przyznam szczerze, że się za Lusiemisią stęskniłam trochi...

A korzystając z okazji, zaapeluję:
Kochani - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności...

http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc

Posted

Cioteczki i Wujkowie bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach domu dla tej panienki: http://www.dogomania.pl/threads/223950-Sobota-uratowana-przed-mrozami-sunia-pilnie-szuka-domu!-Prosimy-o-pomoc...?p=18748561#post18748561
Osoba, która szuka jej domu nie ma żadnego doświadczenia w adopcjach. Nie wie jak się za to zabrać. Trzeba pomóc i wyedukować najlepiej jak potrafimy, by sunia nie trafiła na jakiś łańcuch! Pomóżcie proszę!

Posted

Miałam szczegółowe sprawozdanie telefoniczne! ;)
Jej Eminencja 15 marca idzie do... szkoły! :) A poza tym jest grzeczna, kochana, posłuszna i nie sprawia żadnych problemów - moja kochana Dziewczynka!

Posted

Nutusia napisał(a):
Miałam szczegółowe sprawozdanie telefoniczne! ;)
Jej Eminencja 15 marca idzie do... szkoły! :) A poza tym jest grzeczna, kochana, posłuszna i nie sprawia żadnych problemów - moja kochana Dziewczynka!

Dobre wieści:)

pzdr.