Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nela, nie daje mi spokoju pewne pytanie... Dlaczegu Ty, na polskim forum, masz w podpisie cytat angielskiego pisarza po francusku? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hania, ale Twoja dwójka byla śliczna...choć przyznaje, na nią nie glosowalam, to cały czas mialam poczucie, ze powinnam... no ale własnie- tylko 7 zdjec... A ja mam rozrzut- od pierwszego, do dośc dalekich miejsc....wiec nie wiem, czy mam dziwny gust :D A teraz do roboty...bo jutrzejszy poranek będzie ciezki ;) Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Flaire napisał(a):Nela, nie daje mi spokoju pewne pytanie... Dlaczegu Ty, na polskim forum, masz w podpisie cytat angielskiego pisarza po francusku? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: taka Kosmopolitanka z niej :lol: Quote
Nela Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No przyznam sie ze z wygranych to tylko na Deszczowca trafilam :roll: :lol: Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Chciałabym jeszcze przypomnieć, że dla zdobywców trzech pierwszych miejsc przewidziane są nagrody Proszę HanięRapczewską, agamtb i KropkęKropkę o przesłanie mi swoich adresów domowych na PW. Nagrody właśnie się robią, myślę, że dojdą w ciągu najbliższych tygodni :lol: Quote
Nela Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Flaire!! :lol: tak jakos wyszlo !!!! Kupilam sobie piekna ksiazke ze zdjeciami pieskow i te zdjecia sa podpisane cytatami !!!! acha no i ta ksiazka jest po francusku.... a ja mieszkam we francji .....;) Quote
Flaire Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Hania napisał(a):Chociaż musze przyznać, że z mojego głosowania w pierwszej dziesiątce znalazły się tylko dwa zdjęcia. Hihi, Hania, z mojego również! :-) (W tym Twoje!) Quote
Anashar Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nooo wyniki bomba :lol: w pierwszej 5 byly az 4 moje typy. Pozostale w roznych czesciach. ALe jak na moj gust przynajmniej 500 osob powinno glosowac :evil_lol: GRATULUJE ZWYZIEZCOM! ! ! Quote
Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratulacje dla zwycięzców, startujących, głosujących i dla Behemot -spiritus movens przedsięwzięcia!!!! :B-fly: Świetna zabawa, a ja się bardzo cieszę, że melancholijna Fruzia jest tak wysoko!!! :bigcool: :bigcool: :laola: Quote
Vogue Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Nela'] No przyznam sie ze z wygranych to tylko na Deszczowca trafilam :roll: :lol: TO tak jak ja:lol: Gratulacje dla zwyciezcow i dla Behemot :loveu: Quote
samograj Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Hania']I bardzo dziekuję wszystki za głosy na moje zdjęcie. Jestem w lekkim szoku, że dostało tyle punktów (nie mogłam go znaleźć bo szukałam od końca). Dobrej nocy wszystkim HANIU!!! Ja ją nazwałam, CHODZENIE SYNCHRONICZNE!!!:cool3: To naprawdę fajna fotka, czemu tak mało wiary w siebie??? GEZESŁAW- szpieg z krainy deszczowców, karrramba, był moim Faworytem, tymbardziej się cieszę ,a poza 2 i 3 miejscem , których nie obstawiałam - aczkolwiek miałam je wpisane na szersza listę, z której musiałam coś usunąć- moje typy się sprawdziły i dostały wysokie noty!!!! WIELKIE GRATKI DLA ZWYCIĘZCÓW!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :laola: :klacz::klacz::klacz: Quote
Rauni Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratulacje dla Zwycięzców! :multi: :multi: :multi: Fruzia na II miejscu! Hurra! Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na zdjęcie Vigo Hmmm, tylko dwa zdjęcia z tych na które głosowałam znalazły się w pierwszej dziesiątce... Mam oryginalne gusta :cool3: Quote
loozerka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To sie teraz juz w swietle dziennym pokusilam o ponowne sprawdzenie wynikow i opkazuje sie, ze wcale nie trafilam tak dobrze, jak mi sie wydawalo- tylko trzy typy w pierwszej 10, a 5 w 15... Chyba pierwsze wrazenie bylo mylne, bo glosowalam na 1 i 2 miejsce, a te wygraly :) Quote
anielik Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratuluję zwycięzcom :) I Tobie Rauni 14-stej miejscówki ;) Quote
zadziorny Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratulacje dla wszystkich :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:, zarówno wygranych jak i przegranych. Piękne zdjęcia :cool3: :loveu: :multi: Quote
Koma Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratulacje dla zwycięzców! :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: I wszystkim, którzy swoimi świetnymi zdjęciami poprawiają nam humor :klacz: :klacz: :klacz: Quote
asiamm Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Wstaję skoro świt (czyli przed sekundeczką) i co widzę - długojęzykowa sunia na III miejscu :multi: Gratuluję wszystkim udanych zdjęć i zajętych miejsc!! Quote
coztego Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :klacz: :klacz: [SIZE="4"]Gratulacje dla zwycięzców! :klacz: :klacz: Gratulacje dla wszystkich, którzy brali udział w konkursie, bo jego poziom był niezwykle wysoki, o czym mieli szansę się przekonać wszyscy, którzy podjęli trud głosowania :multi: [SIZE="1"]Przyznam, że zdjęcie Gezesława było jednym z moich faworytów, ale pierwsze miejsce u mnie miała "Dwójka" :loveu: No i widzisz loozerka, przyszłam sobie z rana, jako człowiek wyspany nalezycie... czekam na słowa uznania :evil_lol: Quote
Agamtb Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Strasznie, strasznie Wam dziękuję, jestem naprawdę zaskoczona i ogromnie szczęśliwa. :loveu: Gratuluję pozostałym uczestnikom, rewelacyjnie ogląda się te wszystkie zdjęcia:) Fanów Fruziaczka zapraszam na www.AM-STUDiO.eu - tam w katalogu Zwierzęta znajdziecie podkatalog mojej małej modeleczki:D Fotki robimy na bieżąco, więc zawsze jest coś nowego:) Quote
Hania Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='samograj']HANIU!!! Ja ją nazwałam, CHODZENIE SYNCHRONICZNE!!!:cool3: Super nazwa!! Kurcze ja na nią nie wpadłam!! Quote
Hania Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Flaire']Hihi, Hania, z mojego również! :-) (W tym Twoje!) [quote name='Rauni'] Hmmm, tylko dwa zdjęcia z tych na które głosowałam znalazły się w pierwszej dziesiątce... Mam oryginalne gusta :cool3: Zakładamy "Klub dwójkowiczów" :evil_lol: . Chyba mamy podobny gust :evil_lol: Quote
Jess Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratulacje .... dla wszystkich, bo to są najleprze zdjęcia miesięcy ... :) [quote name='Nela']dlatego uwazam ze powinny byc dwie kategorie : zdjecia smieszne i cala reszta Co racja. to racja ... ja głosowałam na ładne, nie śmieszne :p Wygrały same smieszne zdjęcia :roll: Może w następnej edycji ? Fruzia wyszła świetnie ! gratulje :loveu: Pozdro JESS Quote
loozerka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='coztego'] No i widzisz loozerka, przyszłam sobie z rana, jako człowiek wyspany nalezycie... czekam na słowa uznania :evil_lol: Uznaję ;) Bo ja, posiedzialam z wieczora ( albo nocki, jak kto woli ), potem wstałam z rana (albo nocą, jak kto woli ) i wobec tego jestem kompletnie nie wyspana... Ale to jak zwykle, czlowiek do stanu niewyspania jakos sie przyzwyczaja :D Dla usprawiedliwienia mogę dodać, ze dogo tylko w nieznacznej części sie przyczynia do tego ;) Quote
mmbbaj Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Przyznam, że żadne ze zdjęć, które zajęły pierwsze trzy miejsca nie były przeze mnie typowane, ale to dlatego, że wybór był strasznie trudny :lol: Mnie głównie urzekło zdjęcie "Dwójka" i jemu dałam maxa! Bo jest piękne, ma klimat, jest zabawne, mogłoby wisieć u mnie na ścianie ;), no i... mam sentyment do rasy :eviltong: Jednak podobają mi się prawie wszystkie foty biorące udział w konkursie i na prawdę nad pozostałymi typami zastanawiałam się strasznie długo. Serdecznie gratuluję zwycięzcom i wszystkim pozostałym, robicie kapitalne zdjęcia :klacz::klacz::klacz: PS. myślę, że wszystkie "modele" też dostaną dziś w nagrodę coś ekstra? ;) Quote
nathaniel Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja muszę chyba pójść po jakieś pastylki na pamięć do lekarza. Zapomniałam sprostować PW i wysłać do Behemot. ****. Quote
Recommended Posts