Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hania, ale Twoja dwójka byla śliczna...choć przyznaje, na nią nie glosowalam, to cały czas mialam poczucie, ze powinnam... no ale własnie- tylko 7 zdjec...

A ja mam rozrzut- od pierwszego, do dośc dalekich miejsc....wiec nie wiem, czy mam dziwny gust :D

A teraz do roboty...bo jutrzejszy poranek będzie ciezki ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Nela, nie daje mi spokoju pewne pytanie... Dlaczegu Ty, na polskim forum, masz w podpisie cytat angielskiego pisarza po francusku? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

taka Kosmopolitanka z niej :lol:

Posted

Chciałabym jeszcze przypomnieć, że dla zdobywców trzech pierwszych miejsc przewidziane są nagrody

Proszę HanięRapczewską, agamtb i KropkęKropkę o przesłanie mi swoich adresów domowych na PW.
Nagrody właśnie się robią, myślę, że dojdą w ciągu najbliższych tygodni :lol:

Posted

Flaire!! :lol:
tak jakos wyszlo !!!!
Kupilam sobie piekna ksiazke ze zdjeciami pieskow i te zdjecia sa podpisane cytatami !!!!
acha no i ta ksiazka jest po francusku....
a ja mieszkam we francji .....;)

Posted

Hania napisał(a):
Chociaż musze przyznać, że z mojego głosowania w pierwszej dziesiątce znalazły się tylko dwa zdjęcia.
Hihi, Hania, z mojego również! :-) (W tym Twoje!)

Posted

Nooo wyniki bomba :lol: w pierwszej 5 byly az 4 moje typy. Pozostale w roznych czesciach.
ALe jak na moj gust przynajmniej 500 osob powinno glosowac :evil_lol:

GRATULUJE ZWYZIEZCOM! ! !

Posted

Gratulacje dla zwycięzców, startujących, głosujących i dla Behemot -spiritus movens przedsięwzięcia!!!! :B-fly:
Świetna zabawa, a ja się bardzo cieszę, że melancholijna Fruzia jest tak wysoko!!! :bigcool: :bigcool: :laola:

Posted

[quote name='Nela'] No przyznam sie ze z wygranych to tylko na Deszczowca trafilam :roll: :lol:

TO tak jak ja:lol:
Gratulacje dla zwyciezcow i dla Behemot :loveu:

Posted

[quote name='Hania']I bardzo dziekuję wszystki za głosy na moje zdjęcie. Jestem w lekkim szoku, że dostało tyle punktów (nie mogłam go znaleźć bo szukałam od końca).
Dobrej nocy wszystkim
HANIU!!! Ja ją nazwałam, CHODZENIE SYNCHRONICZNE!!!:cool3:
To naprawdę fajna fotka, czemu tak mało wiary w siebie???
GEZESŁAW- szpieg z krainy deszczowców, karrramba, był moim Faworytem, tymbardziej się cieszę ,a poza 2 i 3 miejscem , których nie obstawiałam - aczkolwiek miałam je wpisane na szersza listę, z której musiałam coś usunąć- moje typy się sprawdziły i dostały wysokie noty!!!!

WIELKIE GRATKI DLA ZWYCIĘZCÓW!!!!
:klacz: :klacz: :klacz: :laola: :klacz::klacz::klacz:

Posted

Gratulacje dla Zwycięzców! :multi: :multi: :multi: Fruzia na II miejscu! Hurra!

Dziękuję wszystkim, którzy głosowali na zdjęcie Vigo

Hmmm, tylko dwa zdjęcia z tych na które głosowałam znalazły się w pierwszej dziesiątce... Mam oryginalne gusta :cool3:

Posted

To sie teraz juz w swietle dziennym pokusilam o ponowne sprawdzenie wynikow i opkazuje sie, ze wcale nie trafilam tak dobrze, jak mi sie wydawalo- tylko trzy typy w pierwszej 10, a 5 w 15... Chyba pierwsze wrazenie bylo mylne, bo glosowalam na 1 i 2 miejsce, a te wygraly :)

Posted

Gratulacje dla zwycięzców! :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi: :klacz: :multi:
I wszystkim, którzy swoimi świetnymi zdjęciami poprawiają nam humor :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Wstaję skoro świt (czyli przed sekundeczką) i co widzę - długojęzykowa sunia na III miejscu :multi:
Gratuluję wszystkim udanych zdjęć i zajętych miejsc!!

Posted

:klacz: :klacz: [SIZE="4"]Gratulacje dla zwycięzców! :klacz: :klacz:

Gratulacje dla wszystkich, którzy brali udział w konkursie, bo jego poziom był niezwykle wysoki, o czym mieli szansę się przekonać wszyscy, którzy podjęli trud głosowania :multi:

[SIZE="1"]Przyznam, że zdjęcie Gezesława było jednym z moich faworytów, ale pierwsze miejsce u mnie miała "Dwójka" :loveu:

No i widzisz loozerka, przyszłam sobie z rana, jako człowiek wyspany nalezycie... czekam na słowa uznania :evil_lol:

Posted

Strasznie, strasznie Wam dziękuję, jestem naprawdę zaskoczona i ogromnie szczęśliwa. :loveu:
Gratuluję pozostałym uczestnikom, rewelacyjnie ogląda się te wszystkie zdjęcia:)

Fanów Fruziaczka zapraszam na www.AM-STUDiO.eu - tam w katalogu Zwierzęta znajdziecie podkatalog mojej małej modeleczki:D Fotki robimy na bieżąco, więc zawsze jest coś nowego:)

Posted

[quote name='Flaire']Hihi, Hania, z mojego również! :-) (W tym Twoje!)

[quote name='Rauni']
Hmmm, tylko dwa zdjęcia z tych na które głosowałam znalazły się w pierwszej dziesiątce... Mam oryginalne gusta :cool3:

Zakładamy "Klub dwójkowiczów" :evil_lol: .
Chyba mamy podobny gust :evil_lol:

Posted

Gratulacje .... dla wszystkich, bo to są najleprze zdjęcia miesięcy ... :)

[quote name='Nela']dlatego uwazam ze powinny byc dwie kategorie : zdjecia smieszne i cala reszta
Co racja. to racja ... ja głosowałam na ładne, nie śmieszne :p Wygrały same smieszne zdjęcia :roll: Może w następnej edycji ?
Fruzia wyszła świetnie ! gratulje :loveu:

Pozdro
JESS

Posted

[quote name='coztego']

No i widzisz loozerka, przyszłam sobie z rana, jako człowiek wyspany nalezycie... czekam na słowa uznania :evil_lol:

Uznaję ;)

Bo ja, posiedzialam z wieczora ( albo nocki, jak kto woli ), potem wstałam z rana (albo nocą, jak kto woli ) i wobec tego jestem kompletnie nie wyspana...
Ale to jak zwykle, czlowiek do stanu niewyspania jakos sie przyzwyczaja :D
Dla usprawiedliwienia mogę dodać, ze dogo tylko w nieznacznej części sie przyczynia do tego ;)

Posted

Przyznam, że żadne ze zdjęć, które zajęły pierwsze trzy miejsca nie były przeze mnie typowane, ale to dlatego, że wybór był strasznie trudny :lol: Mnie głównie urzekło zdjęcie "Dwójka" i jemu dałam maxa! Bo jest piękne, ma klimat, jest zabawne, mogłoby wisieć u mnie na ścianie ;), no i... mam sentyment do rasy :eviltong: Jednak podobają mi się prawie wszystkie foty biorące udział w konkursie i na prawdę nad pozostałymi typami zastanawiałam się strasznie długo. Serdecznie gratuluję zwycięzcom i wszystkim pozostałym, robicie kapitalne zdjęcia :klacz::klacz::klacz:

PS. myślę, że wszystkie "modele" też dostaną dziś w nagrodę coś ekstra? ;)