Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daisunia']woow
szczerze mowiac myślalam że moje foto bedzie na samym koncu
bo przeciez tyle wspanialych zdjęć ! :):loveu:

ja również:)

gratuluje wszystkim zwyciezcom i dziekuje za glosy!!!!!:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Rauni']
BTW to nie briard, a owczarek pirenejski i nie dziewczynka, a chłopczyk :evil_lol:

O rrany, Rauni,ale plama :oops::oops::oops: na swoją obrone moge tylko powiedizec,że takie "mokradło" trudno rozróżnić ;) ale dla mnie fota i tak piękna,niezaleznie od faktu,że dziewczynka okazała się chłopcem a briard owczarkiem pirenejskim :evil_lol: Glosowałam na nie ze względu na jego urok, bez "rasistowskich upzredzeń " :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Nagrody dla laureatów dotrą już w tym tygodniu! :multi:
([SIZE=1]Najpóźniej w przyszłym ;))

a wogole sa jakies nagrody??ja myslalam ze to tylko tak sobie:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Rinuś napisał(a):
a wogole sa jakies nagrody??ja myslalam ze to tylko tak sobie:eviltong::eviltong::eviltong:

Są, są, prawdziwe, najprawdziwsze, namacalne nagrody :lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
a mozna wiedziec jakie??:evil_lol::evil_lol:

Jeszcze nie :eviltong: To musi być niespodzianka - zwłaszcza dla laureatów :lol: Już niedługo je dostaną i wtedy może zechcą sami się pochwalić :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Właśnie zobaczyłam wyniki konkursu fotograficznego w "Przyjacielu psie".
Wiecie co? Nasze zdjęcia są miliard razy lepsze! :multi::multi::multi:

Też tak uważam :) Dogomaniacy do przyjaciela psa i mojego psa wysyłać , wysyłać ! :lol: :eviltong: :lol:

Posted

Paczki z nagrodami dziś wysłałam do naszych wspaniałych trzech laureatek :lol: Powinny dojść na początku przyszłego tygodnia - a kto wie, może i wcześniej? ;)

HankaRupczewska, Agamtb, KropkaKropka, mam nadzieję, że się nimi pochwalicie w tym wątku! :lol:

Posted

Rinuś napisał(a):

a wogole kto jest sponsorem nagrod?

Nagrody nie mają szczególnie dużej wartości materialnej, ale za to ogromną wartość prestiżową - zwłaszcza jeden ich element :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
Nagrody nie mają szczególnie dużej wartości materialnej, ale za to ogromną wartość prestiżową - zwłaszcza jeden ich element :cool3:

Oj to ja też się muszę zmobilizoawać i popstrykać troszkę fotek;)
Może i mi się kiedyś uda mieć to cudo o dużym prestiżu:lol:

Posted

Behemot napisał(a):

dalej nic nie rozumiem:eviltong::eviltong::eviltong:moze jestem za ciekawska:eviltong::eviltong:
nagrody nie musza miec duzej wartosci ale jak ta sama osoba funduje 3 nagrody co miesiac to chyba po jakims czasie odzczuwa braki w portfelu co??:evil_lol::evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
dalej nic nie rozumiem:eviltong::eviltong::eviltong:moze jestem za ciekawska:eviltong::eviltong:
nagrody nie musza miec duzej wartosci ale jak ta sama osoba funduje 3 nagrody co miesiac to chyba po jakims czasie odzczuwa braki w portfelu co??:evil_lol::evil_lol:

Nie co miesiąc. To była wyjątkowa nagroda za zwycięstwo w konkursie rocznym - chociaż kto wie, może wprowadzimy i nagrody w edycjach miesięcznych :cool3:

Posted

tygra napisał(a):
ale nagród wtedy będzie, przecież mamy teraz jeszcze rozbicie na kategorie :)

Behemot napisał(a):
Nie co miesiąc. To była wyjątkowa nagroda za zwycięstwo w konkursie rocznym - chociaż kto wie, może wprowadzimy i nagrody w edycjach miesięcznych :cool3:

tygra napisał(a):
Rinuś nie co miesiąc tylko raz w roku :)

ja mam pomysla :D
ten kto wygra jedna edycje w danym miesiacu w danej kategorii to na przyszly miesiac funduje nagrode nastepnemu zwyciezcy w tej samej kategorii ;P
fajna zabawa :D

Posted

Rinuś napisał(a):
ja mam pomysla :D
ten kto wygra jedna edycje w danym miesiacu w danej kategorii to na przyszly miesiac funduje nagrode nastepnemu zwyciezcy w tej samej kategorii ;P
fajna zabawa :D

A to dopiero laureat by się ucieszył :evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):
ale nagród wtedy będzie, przecież mamy teraz jeszcze rozbicie na kategorie :)

Nie, dlatego, że nadal w efekcie końcowym będą 3 zwycięskie zdjęcia - po jednym z każdej kategorii :lol: