Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
Ja od razu spisuję punkty z priwów, więc z tym problemu nie mam.....

Źle się wyraziłam, dostałam powiadomienie o privie na outlooku (na szczęście z treścią, to jest coś nowego!) ,a tutaj w skrzynce prywatnych wiadomości, nie ma po niej śladu!
Tak to jest jak się coś odkłada na ostatnią chwilę! :evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
Czy dla ostatniego głosującego też jest przewidziana nagroda :evil_lol:

Pewnie tak, ale chyba jutro, bo dziś już łeb mi pęka i oczy z orbit wyłażą :crazyeye:
Ale na pewno coś wykombinuję - dla OSTATNIEGO głosującego! :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
Pewnie tak, ale chyba jutro, bo dziś już łeb mi pęka i oczy z orbit wyłażą :crazyeye:

To pewnie ktoś teraz czeka do 23.59, zeby wysłąc PW :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):

To niesprawiedliwie! Nagroda dla maruderów? :mad: :evil_lol: ;) Proponuję nagrodę dla tego, kto najtrafniej wytypuje czołówkę!

Posted

Behemot napisał(a):

To pewnie teraz czekają do 23.59, żeby wysłać PW. Mogłam poczekać :evil_lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
To niesprawiedliwie! Nagroda dla maruderów? :mad: :evil_lol: ;) Proponuję nagrodę dla tego, kto najtrafniej wytypuje czołówkę!

No to typujcie! Ja wyniki przedstawię za jakieś 30-40 minut :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

I dla tego kto najmniej trafnie wytypuje :evil_lol:

Posted

oczy mi sie zamykaja...
OLE OLE OLE OLE NIE DAMY SIE NIE DAMY SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hania napisał(a):
I dla tego kto najmniej trafnie wytypuje :evil_lol:

Nagroda pocieszenia! :diabloti: Ojej, już też jestem zmęczona i źle się wyrażam, chodziło mi o typy w tajnym głosowaniu, już przesłanym! Ale pewnie biedna Behemot za dużo roboty by z tym miała :oops:

Posted

loozerka napisał(a):
każdy twierdzi, ze wie ktore zdjecie, ale nie ma wymiany informacji, wiec faworyta każdy ma swojego i tyle- i pewnie zyje w przeświadczeniu, ze ten faworyt jest ogołnym..
Wcale nie! Moim zdaniem, faworytem jest zdjęcie, które u mnie było na trzecim miejscu! :-)

Posted

A widzisz, mowiac o typowaniu faworyta nie myslalam o tym zdjęciu, na ktore dana osoba głosowała najwyżej...:) Pewnie dla niektorych to sa tozsame pojecia, ale dla mnie nie.

Wcale nie jestem pewna, czy moj No 1 jest faworytem... Zreszta wcale sie nie zastanawialam, ktore jest faworytem, jedyne co mnie ciekawi, to to, w jaki stopniu moje typy zostaną odzwierciedlone w wynikach ogólnych :)

Jak sie czytam to stwierdzam, ze pora i 20 godzina pracy to nie jest dobre połaczenie do wypowiadania sie...na jakiekolwiek tematy ;)- wiec moze nie bede tlumaczyc, co autor mial na mysli :D

Posted

[quote name='Anashar']Flaire, a jakie to zdjecie?:cool3: Juz nie mozna glosowac wiec mozesz powiedziec :eviltong:
No ja myślę, że wygra Anielica. :-) Ale zobaczymy... Terierowcy w ostatniej chwili zmobilizowali się i pobiegli głosobać na Jesienną zadumę... :-) A u mnie, na pierwszym miejscu było Ratunku! Ja tonę! - dla mnie, rewelacyjne zdjęcie!

Posted

Flaire napisał(a):
No ja myślę, że wygra Anielica. :-) Ale zobaczymy... Terierowcy w ostatniej chwili zmobilizowali się i pobiegli głosobać na Jesienną zadumę... :-) A u mnie, na pierwszym miejscu było Ratunku! Ja tonę! - dla mnie, rewelacyjne zdjęcie!

Anielica ma duże szanse. Ale u mnuie na pierwszym miejscu był płynący Vigo Rauni. Bardzo mi się to zdjęcie podoba.

Posted

Flaire napisał(a):
Terierowcy w ostatniej chwili zmobilizowali się i pobiegli głosobać na Jesienną zadumę... :

hmm, a to akurat mi sie zupełnie nie podoba...no ale cóz, każdy ma prawo glosować wg takiego klucza, jaki uzna za stosowny :)))
Tzn- nie podoba mi sie, ze wybór nie był zdjecia, ale fotografowanego obiektu :)
A co do typow Twoich...ciekawa jestem bardzo.......