Behemot Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Nadeszła wielka chwila, na którą wielu wielbicieli konkursu czekało przez 11 miesięcy! :laola: [SIZE=4] Rozpoczynamy Wielki Konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! Zasady Przedstawiam zdobywców III pierwszych miejsc z miesięcy od lutego do grudnia - czyli 34 zdjęcia (w jednej edycji na I miejscu znalazły się dwa zdjęcia). Zdjęcia są przedstawione chronologicznie, ale bez podziału na miesiące i bez punktów, które uzyskały w danych edycjach. Oczywiście są opatrzone imieniem psa, nickiem autora zdjęcia i tytułem, a dla łatwości - również ponumerowane. Głosowanie Konkurs zaczynamy o północy z 9 na 10 stycznia. Głosujemy do końca stycznia (do północy z 31 stycznia na 1 lutego). Ogłoszenie wyników - prawdopodobnie już 1 lutego. Głosujemy na 7 najpiękniejszych, najśmieszniejszych, czy najbardziej zaskakujących zdjęć, przyznając im punkty od 7 do 1. (Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów). Punkty przysyłajcie do mnie na PW (wystarczy podać numery zdjęć i oczywiście liczbę punktów). W tej edycji możemy głosować również na zdjęcia, które sami nominowaliśmy. Uwaga: PW z punktami dla mniejszej liczby zdjęć niż 7 nie zostaną wzięte pod uwagę. Głosy osób, które przed wprowadzeniem zmian w regulaminie konkursu zaglosowaly na mniej niż 7 zdjęć i nie uzupełniły swojego głosowania, zostaną anulowane! Nagrody Dla zdobywców trzech pierwszych miejsc przewidziane są nagrody - ale na razie to jeszcze niespodzianka 8-) Quote
Behemot Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [SIZE=3]1. Modelka: Szpilka Autorka: dbsst Antyterrorysta _____________________________________________________ 2. Modelka: Thally Autorka: Evelina Anielica _______________________________________________ [SIZE=2][SIZE=3]3. Modelka: Daisy Autorka: Daisunia Dość tych zdjęć _______________________________________________ [SIZE=2][SIZE=3]4. Model: Gezesław Autorka: HankaRapczewska Szpieg z krainy deszczowców ______________________________________________ [SIZE=2] [SIZE=3]5. Model: Blondyneczka Autorka: madzia18sosnowiec [CENTER] Uśmiechnij się [SIZE=2]___________________________________________________________ [SIZE=3]6. [LEFT]Modelka: Erga Autorka: Luthien [CENTER] Nie znacie się na modzie! _________________________________________________________ 7. [LEFT]Model: Kraska I Kontra Autorka: Hania [CENTER] Dwójka ________________________________________________________________ 8. [LEFT]Modelka: Safi Autorka: Basiulka22Tychy [CENTER] Gdzie jest Safi? ________________________________________________________________ 9. [LEFT]Model: Basco Autorka: An3czka [CENTER]Kosmita _______________________________________________________________- 10. [LEFT]Model: Toffi Autor: Cola [CENTER] RTG stawów biodrowych w powietrzu _______________________________________________________________ 11. [LEFT]Modelka: Tequilla Autorka: Olcha [CENTER] Yaaah, zabierzcie to ode mnie! ________________________________________________________________ 12. [LEFT]Modelka: Szarlota Autor: Ploter [CENTER]Gdzie jest Szarlota? _______________________________________________________________ 13. [LEFT]Modelka: Fruzia Autorka: agamtb [CENTER] Długo mam tak jeszcze leżeć? ________________________________________________________ 14. [LEFT]Modelka: Vigo Autor: Rauni [CENTER]Ratunku, ja tonę! ______________________________________________________________ 15. [LEFT]Modelka: Tequilla Autorka: Olcha [CENTER][SIZE=2] :WTF: [SIZE=2] ________________________________________________________ [SIZE=3]16. [LEFT]Modelka: Zuma Autor: last-rebel [CENTER]Tu mnie nie znajdą ________________________________________________________________ 17. [LEFT]Modelka: Boogusia Autorka: Palma [CENTER] Głęboko patrzę na świat ________________________________________________________________ 18. [LEFT]Model: Fidel Autorka: Iza [CENTER] Za mamusię, za tatusia _______________________________________________________________ 19. [LEFT]Modelka: Misia Autorka: KropkaKropka [CENTER] Podziel się posiłkiem ________________________________________________________________ 20. [LEFT]Modele: Bono i Merol Autorka: Bonita [CENTER] Obcy _______________________________________________________________ 21. [LEFT]Modelki: Branka i Hrabianka Autorka: ziółkowa [CENTER] Siostry hipnotyzerki ________________________________________________________________ 22. [LEFT]Modelka: Erga Autorka: Luthien [CENTER]Do Budy! _______________________________________________________________ 23. [LEFT]Model: Basco Autorka: An3czka [CENTER]Quasimodo _______________________________________________________________ 24. [LEFT]Modelki: Branka i Hrabianka Autorka: ziółkowa [CENTER] Skaczmy do góry jak kangury _____________________________________________________________ 25. [LEFT]Modelka: Koka Autorka: niedźwiedzica [CENTER]Torpeda ______________________________________________________________ 26. [LEFT]Modele: Margo i Lincoln Autor: onek [CENTER] Góraalu, czy ci nie żaaaal? _______________________________________________________________ 27. [LEFT]Modelka: Hexa Autorka: niedźwiedzica [CENTER] Jesienna zaduma ______________________________________________________________ 28. [LEFT]Modelka: Toffka Autorka: Uria [CENTER]Poranki zawsze są ciężkie ________________________________________________________________ Quote
Behemot Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 29. Model: Major Autorka: panienkabubu Psy też bawią się w Halloween ______________________________________________________________ 30. Modelka: Tigra Autorka: evaxon Proszę o uśmiech I ________________________________________________________________ 31. Modelka: Tigra Autorka: evaxon Proszę o uśmiech II _______________________________________________________________ 32. Modelka: Tygra Autorka: Tygra Płaszczka ______________________________________________________________ 33. Modelka: Sonia Autorka: Behemot Cacko z dziurką ______________________________________________________________ 34. Modelka: Pola Autorka: Ambra Do horroru bez charakteryzacji Quote
Behemot Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Od tej pory rozpoczynamy głosowanie, które potrwa do końca stycznia. Wszystkie zasady zostały opisane w regulaminie. Można komentować, deliberować i zachwycać się :lol: Quote
Flaire Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Behemot napisał(a):Głosujemy do końca stycznia (do północy z 30 stycznia na 1 lutego). Styczeń ma 31 dni... ;-) Quote
mila_2 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 z pewnością zagłosuję...ale dopiero po wspólnych ustaleniach z TZem - już mam swoich faworytów:D:D:D Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 westie0 napisał(a):Głosuje na nr. 11. Wczoraj się tu zalogowałam :smile: Bardzo kocham pieski ale najbardziej rasę westie. Szkoda że jej tu nie ma :cry: No to: ciekawe kto wygra. Westie, ale punkty przysyłamy do mnie na PW (przeczytaj regulamin konkursu ;)) Quote
BooBC Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Wszystkie fotki sa superaśne .... mile widziane głosy na 17 ;) :lol: ;) Ja osobiścię już wiem na kogo głosuję .... 2 na 100% :loveu: Quote
coztego Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 palma napisał(a):Wszystkie fotki sa superaśne .... mile widziane głosy na 17 ;) :lol: ;) Ja osobiścię już wiem na kogo głosuję .... 2 na 100% :loveu: Zdjęcie roku to poważna sprawa ;) Żeby konkurs był udany, trzymający w napięciu do końca, proponuję nie pisać w tym topiku żadnych komentarzy, sugestii, ani swoich głosów. [SIZE="1"]I nie umieszczać swoich faworytów w podpisach :p W ogóle, najfajniej by było, gdyby fotki nie były opisane, tylko tytuł i już. :cool1: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 A ja bym chciała zaapelować o sportowego ducha rywalizacji ;) Niech wygra najlepsze zdjęcie, a nie to, którego autor ma największą siłę przekonywania ;) Quote
BooBC Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Oki :lol: Taki podpisik może być :razz: ;) :razz: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Uwaga!!!! Wprowadzam istotną zmianę w zasadach głosowania. Od tej pory przyjmuję tylko te PW, w których są punkty dla 7 (słownie: siedmiu) zdjęć. PW z głosowaniem na mniejszą liczbę zdjęć nie zostaną wzięte pod uwagę. Quote
Flaire Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 A co z tymi głosami, które już otrzymałaś, i które być może były tylko na jedno czy dwa zdjęcia? Czy ci głosujący powinni zagłosować jeszcze raz, tym razem na komplet zdjęć? Mi tak by się wydawało, bo inaczej to trochę nie fair... Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Flaire napisał(a):A co z tymi głosami, które już otrzymałaś, i które być może były tylko na jedno czy dwa zdjęcia? Czy ci głosujący powinni zagłosować jeszcze raz, tym razem na komplet zdjęć? Mi tak by się wydawało, bo inaczej to trochę nie fair... Tak, osoby, które zagłosowały tylko na jedno zdjęcie (a było ich całkiem sporo :cool1:) proszę o uzupełnienie głosowania. Głosujemy na 7 zdjęć - nie mniej, Inne głosy nie zostaną przyjęte. Osobom tym przypomnę na PW o uzupełnieniu głosowania. Quote
Evelina Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ale sie pozmienialo, ide sie doszkolic z Regulaminu :hmmmm: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Evelina napisał(a):Ale sie pozmienialo, ide sie doszkolic z Regulaminu :hmmmm: Ucz się, ucz, bo nauka to do potęgi klucz :cool3: Quote
Behemot Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Uwaga! Głosy osób, które przed wprowadzeniem zmian w regulaminie konkursu zaglosowaly na mniej niż 7 zdjęć i nie uzupełniły swojego głosowania, zostaną anulowane! Quote
Behemot Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 W ciądu 2 dni od rozpoczęcia głosowania, zagłosowało już 15 osób! :multi: (Plus 6, które proszę o uzupełnienie głosowania). To doskonały wynik :lol: Pamiętajcie, że w edycji rocznej głosujemy wyjątkowo długo, bo aż do końca stycznia :lol: (Nie pomylcie się i nie zagłosujcie po raz drugi ;)). Quote
loozerka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Te zdjęcia są po prostu kapitalne, niektore znam juz z miesięcznych edycji, niektore z watkow, ale zebrane wszystkie razem robią wrazenie. I na razie nie mam pojecia, ktore wybrac i w dodatku, jak uszeregowac :D Quote
Evelina Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 loozerka napisał(a):Te zdjęcia są po prostu kapitalne, niektore znam juz z miesięcznych edycji, niektore z watkow, ale zebrane wszystkie razem robią wrazenie. I na razie nie mam pojecia, ktore wybrac i w dodatku, jak uszeregowac :DDokladnie jak ja :shake: Jestem zalamana Jakbym mogla wybrac np 5 ktore mi najbardziej przypadly do gustu, byloby lepiej :evil_lol: :siara: Quote
Behemot Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 loozerka napisał(a):Te zdjęcia są po prostu kapitalne, niektore znam juz z miesięcznych edycji, niektore z watkow, ale zebrane wszystkie razem robią wrazenie. I na razie nie mam pojecia, ktore wybrac i w dodatku, jak uszeregowac :D Ja na głosowaniu spędziłam chyba z godzinę. To jest ciężka umysłowa praca Quote
Flaire Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja mam inną strategię. Póki co, tylko sobie tak gdzieś raz na dzień zdjęcia oglądam... A od czasu do czasu, nie podglądając, zastanwiam się, które pamiętam - i dlaczego. Jeszcze ze dwa tygodnie takiego myślenia i mam nadzieję wiedzieć, na co głosować! :-) Quote
Evelina Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Flaire napisał(a):A ja mam inną strategię. Póki co, tylko sobie tak gdzieś raz na dzień zdjęcia oglądam... A od czasu do czasu, nie podglądając, zastanwiam się, które pamiętam - i dlaczego. Jeszcze ze dwa tygodnie takiego myślenia i mam nadzieję wiedzieć, na co głosować! :-)Tylko nie zapomnij zaglosowac :evil_lol: Tyle myslenia by sie zmarnowalo :lol: [SIZE="1"]Ja robie tak samo :lol: i chyba poprosze o PW przypominajace o zblizajacym sie zakonczeniu glosowania :oops: Quote
Recommended Posts