mmbbaj Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale super nagroda! :klacz: Już też się doczekać nie mogłam co to jest :evil_lol: Pomysł świetny, jak wszystkie pomysły Behemotki ( to moja siostra :loveu:) Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 mmbbaj napisał(a):Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll: Małgosiu, pilnie rób zdjęcia Niuniowi, a kto wie, kto wie... może pod koniec roku i u Ciebie na honorowym miejscu - tuż obok portretów przodków - zawiśnie taki prestiżowy dowód uznania dla Twych talentów fotograficznych oraz wybitnej urody Niunia :loveu: Quote
kalina. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale cudne nagrody:razz: .Musze sie postarac:cool3: . Quote
M10M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 I to jest nagroda, dla której warto się postarać :lol: [quote name='mmbbaj']Pomysł świetny, jak wszystkie pomysły Behemotki ( to moja siostra :loveu:) Naprawdę jesteście siostrami? Jeśli tak, to by mi wiele tłumaczyło.... [quote name='mmbbaj']Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll: Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina? Behemot - nie miałam pojęcia, że masz aż takie znajomości :crazyeye: ;) Quote
Behemot Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='M10M'] Naprawdę jesteście siostrami? Jeśli tak, to by mi wiele tłumaczyło.... Serio, serio :lol: Wirtualnymi, ale jednak ;) [quote name='M10M']Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina? Naprawdę :) Najprawdziwszy na świecie :fadein: [quote name='M10M'] Behemot - nie miałam pojęcia, że masz aż takie znajomości :crazyeye: ;) Oooo taaaak, z Adminem znamy się jeszcze z... hmmm... okopów pod Verdun... Pamiętam, jak mi szrapnel kolano strzaskał... Admin mnie wtedy na własnych plecach wyniósł spod ostrzału... :evil_lol: Quote
Evelina Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Behemot'][quote name='M10M']Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina? Naprawdę :) Najprawdziwszy na świecie :fadein: Jesli moje slowo na cos sie przyda, to rowniez moge poswiadczyc prawdziwosc podpisu Quote
M10M Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jak Wy obie poświadczacie, to już wierzę.....:lol: ;) Quote
Evelina Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='M10M']Jak Wy obie poświadczacie, to już wierzę.....:lol: ;)Ufff :lol: ;) [quote name='Behemot']Oooo taaaak, z Adminem znamy się jeszcze z... hmmm... okopów pod Verdun... Pamiętam, jak mi szrapnel kolano strzaskał... [quote name='Behemot']Admin mnie wtedy na własnych plecach wyniósł spod ostrzału... :evil_lol:I co bylo dalej ? Quote
puli Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Evelina']Ufff :lol: ;) I co bylo dalej ? Potem rzucił ja psom, coby jej rany wylizały i futrem własnym ogrzały. I tak Behemot znalazła się w zaczarowanym swiecie DOGOMANII Quote
Behemot Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Evelina'] I co bylo dalej ? Potem wojna się skończyła i nasze drogi się rozeszły.... Ja zaczęłam występować w warszawskim teatrzyku i przyjęłam pseudonim Hanka Ordonówna (teraz już wiecie, skąd to słynne powłóczenie nogą - to przez ten szrapnel, który mi kolano strzaskał), a Admin... ach... przez 80 lat nie wiedziałam, co się z nim dzieje... :shake: Aż któregoś pięknego dnia trafiłam tu, na Dogo, i odnalazłam swojego towarzysza broni... Ech, stare dzieje... łza się w oku kręci... Quote
Behemot Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 M10M napisał(a):Wy coś piłyście? ;) Kiedyś coś piłam, ale kiedy to było...? :hmmmm: :lol: Quote
puli Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Behemot']Kiedyś coś piłam, ale kiedy to było...? :hmmmm: :lol: No to Ci postawię co byś smaku zycia nie zapomniała Quote
Agamtb Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wczoraj dostałam przesyłkę....elegancki kartonik, zaadresowane do mnie....myślę sobie - co to może być...? Przecież niczego ostatnio nie zamawiałam... otwieram z niecierpliwością (a ciężko było, bo zapakowane solidnie), patrzę..... WOW:crazyeye: :crazyeye: ale cudo!!!!!! Od razu pędzę do Fruzi (obwąchała bardzo dokładnie):razz: Jesteśmy zachwycone, już znalazłam odpowiednie miejsce w pokoju, gdzie dyplom będzie wisiał :p Dziękuję baaaardzo mocno, sprawiłyście mi ogromną, przeogromną radość, dyplom jest piękny i ..... taki od serca, zresztą tak samo życzenia:lol: Behemot - booooska z Ciebie dziołcha:evil_lol: :loveu: Jeszcze dziś (ewentualnie jutro) postaram się wykonać zdjęcia i jak tylko będą gotowe umieszczę je tutaj... Quote
Behemot Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Agamtb, przeokropnie się cieszę, że dyplom już u Ciebie i że się spodobał :multi::multi::multi: Quote
Agamtb Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Behemot napisał(a):Agamtb, przeokropnie się cieszę, że dyplom już u Ciebie i że się spodobał :multi::multi::multi: Ojjjj spodobał:lol: po prostu byłam w szoku jak go zobaczyłam, naprawdę się wzruszyłam..... Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Zanim KropkaKropka i Agamtb pochwalą się swoimi dyplomami, zrobię to sama ;) Oto skan dyplomu dla KropkiKropki: Dyplom już oprawiony: I aprobowany przez Najwyższą Instancję Konkursową, czyli Sonię :cool3: Skan dyplomu Agamtb: Dyplom w ramce: Dostał akcyzę Najwyższej Instancji Konkursowej :cool3: Quote
M10M Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zaczynam żałować, że nie mam porządnego aparatu :placz: Udały Ci się te nagrody :lol: ;) Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='M10M']Zaczynam żałować, że nie mam porządnego aparatu :placz: Oj jest o co walczyć, jest! :lol: Oczywiście przede wszystkim o ten autograf w lewym dolnym rogu :bigok: Quote
M10M Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sądząc po ilości alarmujących postów w dziale Administracja jeszcze cenniejszy byłby numer telefonu :eviltong: ;) Quote
Behemot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 M10M napisał(a):Sądząc po ilości alarmujących postów w dziale Administracja jeszcze cenniejszy byłby numer telefonu :eviltong: ;) W następnej edycji nagrodą będzie nie tylko nr telefonu Admina, ale i jego PESEL, NIP , odciski palców oraz kalosze, w których chodził na spacer z psem :cool3: Quote
M10M Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Admin nie ma psa, bo gdyby miał to by się zlitował nad innymi "psiarzami" :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts