Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

Posted

Ale super nagroda! :klacz: Już też się doczekać nie mogłam co to jest :evil_lol: Pomysł świetny, jak wszystkie pomysły Behemotki ( to moja siostra :loveu:) Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll:

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll:

Małgosiu, pilnie rób zdjęcia Niuniowi, a kto wie, kto wie... może pod koniec roku i u Ciebie na honorowym miejscu - tuż obok portretów przodków - zawiśnie taki prestiżowy dowód uznania dla Twych talentów fotograficznych oraz wybitnej urody Niunia :loveu:

Posted

I to jest nagroda, dla której warto się postarać :lol:
[quote name='mmbbaj']Pomysł świetny, jak wszystkie pomysły Behemotki ( to moja siostra :loveu:)
Naprawdę jesteście siostrami? Jeśli tak, to by mi wiele tłumaczyło....
[quote name='mmbbaj']Oh marzy mi się teraz taki dyplomik z podpisem samego Admina :roll:
Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina? Behemot - nie miałam pojęcia, że masz aż takie znajomości :crazyeye:
;)

Posted

[quote name='M10M']
Naprawdę jesteście siostrami? Jeśli tak, to by mi wiele tłumaczyło....

Serio, serio :lol:
Wirtualnymi, ale jednak ;)

[quote name='M10M']Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina?

Naprawdę :) Najprawdziwszy na świecie :fadein:

[quote name='M10M'] Behemot - nie miałam pojęcia, że masz aż takie znajomości :crazyeye:
;)

Oooo taaaak, z Adminem znamy się jeszcze z... hmmm... okopów pod Verdun... Pamiętam, jak mi szrapnel kolano strzaskał... Admin mnie wtedy na własnych plecach wyniósł spod ostrzału...
:evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot'][quote name='M10M']Serio? To podpis ADMINA? Osobisty podpis naszego Admina?

Naprawdę :) Najprawdziwszy na świecie :fadein:
Jesli moje slowo na cos sie przyda, to rowniez moge poswiadczyc prawdziwosc podpisu

Posted

[quote name='M10M']Jak Wy obie poświadczacie, to już wierzę.....:lol:
;)Ufff :lol: ;)

[quote name='Behemot']Oooo taaaak, z Adminem znamy się jeszcze z... hmmm... okopów pod Verdun... Pamiętam, jak mi szrapnel kolano strzaskał...
[quote name='Behemot']Admin mnie wtedy na własnych plecach wyniósł spod ostrzału... :evil_lol:I co bylo dalej ?

Posted

[quote name='Evelina']Ufff :lol: ;)

I co bylo dalej ?
Potem rzucił ja psom, coby jej rany wylizały i futrem własnym ogrzały.

I tak Behemot znalazła się w zaczarowanym swiecie DOGOMANII

Posted

[quote name='Evelina']
I co bylo dalej ?

Potem wojna się skończyła i nasze drogi się rozeszły.... Ja zaczęłam występować w warszawskim teatrzyku i przyjęłam pseudonim Hanka Ordonówna (teraz już wiecie, skąd to słynne powłóczenie nogą - to przez ten szrapnel, który mi kolano strzaskał), a Admin... ach... przez 80 lat nie wiedziałam, co się z nim dzieje... :shake:
Aż któregoś pięknego dnia trafiłam tu, na Dogo, i odnalazłam swojego towarzysza broni...

Ech, stare dzieje... łza się w oku kręci...

Posted

Wczoraj dostałam przesyłkę....elegancki kartonik, zaadresowane do mnie....myślę sobie - co to może być...? Przecież niczego ostatnio nie zamawiałam... otwieram z niecierpliwością (a ciężko było, bo zapakowane solidnie), patrzę..... WOW:crazyeye: :crazyeye: ale cudo!!!!!! Od razu pędzę do Fruzi (obwąchała bardzo dokładnie):razz:

Jesteśmy zachwycone, już znalazłam odpowiednie miejsce w pokoju, gdzie dyplom będzie wisiał :p

Dziękuję baaaardzo mocno, sprawiłyście mi ogromną, przeogromną radość, dyplom jest piękny i ..... taki od serca, zresztą tak samo życzenia:lol:

Behemot - booooska z Ciebie dziołcha:evil_lol: :loveu:

Jeszcze dziś (ewentualnie jutro) postaram się wykonać zdjęcia i jak tylko będą gotowe umieszczę je tutaj...

Posted

Behemot napisał(a):
Agamtb, przeokropnie się cieszę, że dyplom już u Ciebie i że się spodobał :multi::multi::multi:

Ojjjj spodobał:lol: po prostu byłam w szoku jak go zobaczyłam, naprawdę się wzruszyłam.....

Posted

Zanim KropkaKropka i Agamtb pochwalą się swoimi dyplomami, zrobię to sama ;)

Oto skan dyplomu dla KropkiKropki:

Dyplom już oprawiony:

I aprobowany przez Najwyższą Instancję Konkursową, czyli Sonię :cool3:

Skan dyplomu Agamtb:

Dyplom w ramce:

Dostał akcyzę Najwyższej Instancji Konkursowej :cool3:

Posted

[quote name='M10M']Zaczynam żałować, że nie mam porządnego aparatu :placz:

Oj jest o co walczyć, jest! :lol:
Oczywiście przede wszystkim o ten autograf w lewym dolnym rogu :bigok:

Posted

M10M napisał(a):
Sądząc po ilości alarmujących postów w dziale Administracja jeszcze cenniejszy byłby numer telefonu :eviltong:
;)

W następnej edycji nagrodą będzie nie tylko nr telefonu Admina, ale i jego PESEL, NIP , odciski palców oraz kalosze, w których chodził na spacer z psem :cool3: