Dobermania Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Behemot napisał(a):W następnej edycji nagrodą będzie nie tylko nr telefonu Admina, ale i jego PESEL, NIP , odciski palców oraz kalosze, w których chodził na spacer z psem :cool3: Łoooo, kalooosze! :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Behemot, Ty powinnaś teksty do kabaretu pisać :evil_lol: :megagrin: Super dyplomy! :thumbs: :lol: Quote
ewelinka_m Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 śliczne są te dyplomy aż żal w sercu ściska że sie wcześniej na dogo nie przywędrowało :eviltong: Behemotku wspaniale Ci wyszły nagrody :multi: Quote
Behemot Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Super dyplomy! :thumbs: :lol: ewelinka_m napisał(a):śliczne są te dyplomy aż żal w sercu ściska że sie wcześniej na dogo nie przywędrowało :eviltong: Behemotku wspaniale Ci wyszły nagrody :multi: Dziękuję uprzejmie Mój był tylko pomysł i projekt, wykonanie - znajomego grafika, no i Evelina po drodze rónież podała mi pomocną dłoń :) Quote
Agamtb Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No w końcu i ja zrobiłam zdjęcie, oto Fruzia z dyplomem w pełnej krasie!!!!! (trochę zawstydzona, jakby zakłopotana....w końcu nie codziennie dostaje się takie wyróżnienie...) Quote
Agamtb Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Zapomniałabym dodać - dyplom na swoje honorowe miejsce nad telewizorem haha:razz: Quote
Behemot Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Agamtb'] Zdjęcie jak zwykle rewelacyjne! :thumbs: Resztką sił się powstrzymuję, żeby go nie nominować do konkursu :cool3: [quote name='Agamtb']Zapomniałabym dodać - dyplom na swoje honorowe miejsce nad telewizorem haha:razz: Uuuuu, TV będzie miał konkurencję :lol: Quote
Bewarka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ale super nagroda :-o to ja biorę aparacik i fru...robimy sesyjke z Nikusią...:diabloti: szczególnie chce wygrać nr. pesel (zobacze jaki wiek ma nasz kochany adminek, bo już pojełam o co chodzi w tych peselach) jestem strasznie ciekawa....:cool3: Quote
KropkaKropka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 No pewnie :diabloti: dyplomiki robią furrorę :evil_lol: Mój się wszystkim baaardzo podoba.... Niedługo będą organizować wycieczki aby go obejrzeć... :roll: Wejściówki po 5 zł :razz: :eviltong: Quote
Recommended Posts