Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WOW!

Gratulacje dla wszystkich, moim zdaniem wszystkie zdjecia były kapitalne, wiecej takich zdjęc i takich konkursów.

Ciesze sie też że w czołowej trójce byli dwaj moi faworyci - na 2 i 3 miejscu.:multi:

Posted

agamtb !!!

Sprawdź, proszę, PW! Nie mam jeszcze Twojego adresu domowego, a nagroda już prawie, prawie gotowa.... :cool3:

BTW: jeśli ktoś z Was ma kontakt poza Dogo z agamtb, niech poprosi, żeby zajrzała na Dogo, OK?

Posted

To, co było u mine na 1 miejscu, tutaj znalazło się na 2. :) Miło. Czekamy na kolejne edycje i dziękujemy przede wszystkim Behemot, która podejmuje trud prowadzenia tego konkursu. :)

Posted

Ło matko,jak mi wstyd :oops: :ices_bla:
Zapomnialam o konkursie....
Wszystkie zdjecia wspaniale.Nie moglam sie nadziwic jak mozna tak swietne zdjecia ,ujecia robic !!
GRATULUJE serdecznie wszystkim :bigok:
BARDZO,BARDZO dziekuje za glosy dla nas !! Jestem niesamowicie mile zaskoczona iloscia !! Dziekuje!!!!! :iloveyou:

Posted

wilczurka napisał(a):
głosuje na 19:)

Trochę się spóźniłaś ;) Głosowanie skończyło się parę dni temu.

wilczurka napisał(a):
napisalam bym na to coś co ty tam napisałeś TV czy jakoś tak ale nie wiem jak :lol:

Nie rozumiem, o co Ci chodzi :shake:

Posted

Wreszcie uadało mi się zajrzeć tutaj i spokojnie poczytać :oops:
Dziękuję za głosy na moja Torpedę i Jesienną zadumę :loveu::loveu: a zwycięzcom bardzo, bardzo serdecznie GRATULUJĘ !!!!! :multi::multi: Musze się pzryznac,ze w lokatowej trójce miejsce II to również mój typ , dokładnie na tym miejscu :p reszta moich punktówanych rozsiała się dokładnie. "Chodzenie synchroniczne", jak ktoś ładnie nazwał Dwójke,też mnie zauroczyło, podobnie jak pływająca/tonąca ;) briardka Rauni z foty " Ratunku, ja tonę !"
Super zdjecia i z pzryjemnościa zaglądam na I stronę topiku i oglądam je ponownie.
Behemot, dzięki za całą pracę i zaangazowanie, jakie włożyłas w ten konkurs :klacz:

Posted

27. „Dość tych zdjęć” – Daisy – Daisunia – 71

woow
szczerze mowiac myślalam że moje foto bedzie na samym koncu
bo przeciez tyle wspanialych zdjęć ! :):loveu:
serdecznie dziekuje wszystkim glosującym
& ogromne gratulacje dla zwyciezcow :multi:

Posted

[quote name='niedzwiedzica'] podobnie jak pływająca/tonąca ;) briardka Rauni z foty " Ratunku, ja tonę !"

:loveu: Dzięki :lol: A ja na Torpedę też głosowałam :cool3:
BTW to nie briard, a owczarek pirenejski i nie dziewczynka, a chłopczyk :evil_lol:

Posted

no ładnie, a ja dopiero teraz sobie przypomnielam że już wyniki byc powibby:oops:

GRATULUJE ZWYCIęZCOM! moji faworyci w 1szej trójeczce!:multi:
chociaż zdjęcie "do budy" było przepiekne a się nie zalapalo:-(!!!:loveu: gratuluje jego autorce - dla mnie nr 1!:p

oraz podziękowania za 5 miejsce!:oops: