kalina. Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 big gratki!!!!!!!! Jestem zaskoczona:crazyeye: ... Quote
Moskva Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 WOW! Gratulacje dla wszystkich, moim zdaniem wszystkie zdjecia były kapitalne, wiecej takich zdjęc i takich konkursów. Ciesze sie też że w czołowej trójce byli dwaj moi faworyci - na 2 i 3 miejscu.:multi: Quote
Behemot Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 agamtb !!! Sprawdź, proszę, PW! Nie mam jeszcze Twojego adresu domowego, a nagroda już prawie, prawie gotowa.... :cool3: BTW: jeśli ktoś z Was ma kontakt poza Dogo z agamtb, niech poprosi, żeby zajrzała na Dogo, OK? Quote
diabelkowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 suuuper fotki :DDD to czekamy na kolejne edycje ;] Quote
Bonsai Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 To, co było u mine na 1 miejscu, tutaj znalazło się na 2. :) Miło. Czekamy na kolejne edycje i dziękujemy przede wszystkim Behemot, która podejmuje trud prowadzenia tego konkursu. :) Quote
gonek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gratulacje dla wszystkich :laola: U mnie na 1 też 'dwójka' - genialne zdjęcie, ciekawe i świetne technicznie - odrazu wpadło mi w oko :loveu: Quote
Atena Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gratulacje! Aż 5 na które głosowałam w pierwszej dziesiatce:cool3: Jednak zdjecie najwyżej przezemnie punktowane jest na 11, blisko, blisko :) Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 gratulejszyn :) :) :) Wygrał mój nr 1 :) Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ja głosowałam (przyznam-inaczej) ale i tak bardzo gratuluję zwycięzcy:multi: Czekam na kolejne konkursy (Behemot- to był kawał dobrej roboty :loveu: ) Quote
URIA Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dałam znać agmtb na gg, żeby zajrzała na pw;) Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 URIA napisał(a):Dałam znać agmtb na gg, żeby zajrzała na pw;) Dzięki! :buzi: Quote
Iza i Fidel Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Ło matko,jak mi wstyd :oops: :ices_bla: Zapomnialam o konkursie.... Wszystkie zdjecia wspaniale.Nie moglam sie nadziwic jak mozna tak swietne zdjecia ,ujecia robic !! GRATULUJE serdecznie wszystkim :bigok: BARDZO,BARDZO dziekuje za glosy dla nas !! Jestem niesamowicie mile zaskoczona iloscia !! Dziekuje!!!!! :iloveyou: Quote
wilczurka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 głosuje na 19:) napisalam bym na to coś co ty tam napisałeś TV czy jakoś tak ale nie wiem jak :lol: Quote
Behemot Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 wilczurka napisał(a):głosuje na 19:) Trochę się spóźniłaś ;) Głosowanie skończyło się parę dni temu. wilczurka napisał(a):napisalam bym na to coś co ty tam napisałeś TV czy jakoś tak ale nie wiem jak :lol: Nie rozumiem, o co Ci chodzi :shake: Quote
Kiłi Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wilczurka napisał(a):głosuje na 19:) napisalam bym na to coś co ty tam napisałeś TV czy jakoś tak ale nie wiem jak :lol: Może PW??:megagrin: Quote
INA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja też gratuluje - moje typy trafione dwa na trzy:multi: :multi: Quote
niedzwiedzica Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Wreszcie uadało mi się zajrzeć tutaj i spokojnie poczytać :oops: Dziękuję za głosy na moja Torpedę i Jesienną zadumę :loveu::loveu: a zwycięzcom bardzo, bardzo serdecznie GRATULUJĘ !!!!! :multi::multi: Musze się pzryznac,ze w lokatowej trójce miejsce II to również mój typ , dokładnie na tym miejscu :p reszta moich punktówanych rozsiała się dokładnie. "Chodzenie synchroniczne", jak ktoś ładnie nazwał Dwójke,też mnie zauroczyło, podobnie jak pływająca/tonąca ;) briardka Rauni z foty " Ratunku, ja tonę !" Super zdjecia i z pzryjemnościa zaglądam na I stronę topiku i oglądam je ponownie. Behemot, dzięki za całą pracę i zaangazowanie, jakie włożyłas w ten konkurs :klacz: Quote
Jasiek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dopiero dzisiaj tutaj zajrzalem.Wszystkie zdjecia super!!!!!!!!!!!!Gratulacje dla autorow :multi: Pozdrawiam Jasiek. Quote
Daisunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 27. „Dość tych zdjęć” – Daisy – Daisunia – 71 woow szczerze mowiac myślalam że moje foto bedzie na samym koncu bo przeciez tyle wspanialych zdjęć ! :):loveu: serdecznie dziekuje wszystkim glosującym & ogromne gratulacje dla zwyciezcow :multi: Quote
Rauni Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='niedzwiedzica'] podobnie jak pływająca/tonąca ;) briardka Rauni z foty " Ratunku, ja tonę !" :loveu: Dzięki :lol: A ja na Torpedę też głosowałam :cool3: BTW to nie briard, a owczarek pirenejski i nie dziewczynka, a chłopczyk :evil_lol: Quote
tygra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 i ja gratuluję wszystkim i dziękuję za głosy oddane na moją płąszczkę :) Quote
Ambra Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no ładnie, a ja dopiero teraz sobie przypomnielam że już wyniki byc powibby:oops: GRATULUJE ZWYCIęZCOM! moji faworyci w 1szej trójeczce!:multi: chociaż zdjęcie "do budy" było przepiekne a się nie zalapalo:-(!!!:loveu: gratuluje jego autorce - dla mnie nr 1!:p oraz podziękowania za 5 miejsce!:oops: Quote
panienkabubu Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Behemot napisał(a):19. „Psy też bawią się w Halloween” – Major – panienkabubu – 121 dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts