loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 puli..to ja w oczekiwaniu na wyniki popracuje 21 godzinę, by chopc odrobinę snu zaznac..przed jutrzejszą praca... w cholerkę, dogo nie wpływa pozytywnie na efektywne wykorzystanie przeze mnie czasu przed komputerem :D Quote
Anashar Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja tam na 1 miejscu obstawialem "Do horroru bez charakteryzacji" :razz: Takie naturalne i wymowne :cool3: Poprostu swietne :diabloti: No ale co kto lubi. Oby tylko dogo nie padlo, bo lubi robic niespodzianki w nocnych godzinach Quote
puli Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 loozerka napisał(a):puli..to ja w oczekiwaniu na wyniki popracuje 21 godzinę, by chopc odrobinę snu zaznac..przed jutrzejszą praca... w cholerkę, dogo nie wpływa pozytywnie na efektywne wykorzystanie przeze mnie czasu przed komputerem :D Ja tez niby pracuję ale z Wami to sie nie da :mad: . Wydajnośc mi spada na pysk! W dodatku moje typy pewnie przepadną bo nie głosowałam na przebierańców ani na zdjecia psów z dziwnymi minami Quote
asiamm Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A ja na Podziel się posiłkiem :evil_lol: Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Anashar']Ja tam na 1 miejscu obstawialem "Do horroru bez charakteryzacji" :razz: U mnie, to zdjęcie było na pierwszym miejscu jako zdjęcie grudnia. Ale jako zdjęcie roku - już nie. Hania - no to mamy podobne gusty - to samo zdjęcie na pierwszym miejscu! :-) Quote
Anashar Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Podziel się posiłkiem bylo o mnie 2 :evil_lol: Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 loozerka napisał(a):Tzn- nie podoba mi sie, ze wybór nie był zdjecia, ale fotografowanego obiektu :)loozerka, to nie tak. Wybór był zdjęcia, ale stosunek głosującego do obiektu zawsze ma wpływ na jego ocenę zdjęcia. Jeśli masz hyzia na punkcie jakiejś rasy, to ładne zdjęcia tej rasy będa Ci się podobały bardziej, niż ładne zdjęcia innej. Szczególnie jeśli jako kryteria głosowania wybierzesz np. zdjęcia, które najchętniej powiesiłabyś na ścianie. I moim zdaniem - w tym nie ma nic ani dziwnego ani złego - to po prostu naturalne. :niewiem: Quote
puli Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 asiamm napisał(a):A ja na Podziel się posiłkiem :evil_lol: To zagadka dla anatoma - jak w takim małym pysiu moze sie zmieścic metrowy ozór?? Quote
Ania-Sonia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Mój nr.1 to "Długo mam tak jeszcze leżeć?" - strasznie rozczula mnie ta fotka! :loveu: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Panie i Panowie! Oto chwila, na którą czekaliśmy cały rok! Wszystko stało się jasne! Za chwilę poznamy trzy najlepsze zdjęcia roku 2006 forum Dogomania! Na początek jedna mała statystyka: głosowało 186 osób!!! Już dość długo trzymałam Was w napięciu, nie przedłużajmy tej męki... :cool3: Otwieram tajemniczą kopertę i.... Na miejscu III z imponującą liczbą 287 punktów znalazła się wygłodniała Misia na zdjęciu KropkiKropki "Podziel się posiłkiem" _________________________________________________________ Na miejscu II z jakże oszałamiającą liczbą 350 punktów znalazła się melancholijna Fruzia na zdjęciu agamtb "Długo mam tak jeszcze leżeć?" _______________________________________________________________ Iiii..... na zaszczytnym I miejscu z 376 punktami znalazło się oficjalne najlepsze zdjęcie roku 2006 forum Dogomania... Gezesław na zdjęciu HankiRupczewskiej "Szpieg z krainy deszczowców" Brawo, brawo, brawo!!! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: ________________________________________________________________ [SIZE=2]A oto lista pozostałych laureatów: 4. „Quasimodo” – Basco – An3czka - 270 5. „Do horroru bez charakteryzacji” – Pola – Ambra - 268 6. „Dwójka” – Kraska i Kontra – Hania - 260 7. „Kosmita” - Basco – An3czka - 214 8. „RTG stawów biodrowych w powietrzu” – Toffi – Cola -211 9. „Cacko z dziurką” – Sonia – Behemot - 210 10. „Góraaalu, czy ci nie żaaal?” – Margo i Lincol – onek – 208 11. „Torpeda” – Koka – niedzwiedzica - 178 12. „Poranki zawsze są ciężkie” – Toffka – Uria – 176 13. „Uśmiechnij się!” – Blondyneczka - Madzia18sosnowiec - 168 14. „Ratunku, ja tonę!” – Vigo – Rauni – 160 15. „Gdzie jest Safi?” – Safi - Basiulka22Tychy - 157 16. „Anielica” – Thally – Evelina - 154 17. „Proszę o uśmiech I” – Tigra – Evaxon - 149 18. Jesienna zaduma – Hexa – niedzwiedzica - 146 19. „Psy też bawią się w Halloween” – Major – panienkabubu – 121 20. „Yaaah, zabierzcie to ode mnie!” – Tequilla – olcha – 120 21. „Antyterrorysta” – Szpilka – Dbsst - 117 22. „Gdzie jest Szarlota?” – Szarlota – Ploter – 112 23. „Tu mnie nie znajdą” – Zuma – Last-Rebel – 98 24. „Proszę u uśmiech II” – Tigra – Evaxon – 82 25. „Do budy!” – Erga – Luthien – 81 26. „Obcy” – Bono i Merol – Bonita – 75 27. „Dość tych zdjęć” – Daisy – Daisunia – 71 „Płaszczka” – Tygra – Tygra – 71 28. „Nie znacie się na modzie!” – Erga – Luthien – 63 „Siostry hipnotyzerki” – Branka i Hrabianka – ziółkowa – 63 29. „Za mamusię, za tatusia” – Fidel – Iza i Fidel – 54 30. „Głęboko patrzę na świat” – Boogusia – palma – 45 31. „WTF!” – Tequilla – olcha – 30 32. „Skaczmy do góry jak kangury” – Branka i Hrabianka – ziółkowa - 16 Wielkie brawa dla wszystkich! :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Dziękuję również wszystkim, którzy wzięli udział w głosowaniu - bez was nie byłoby tego konkursu! I, last, but not least, wielkie dzięki dla wszystkich, którzy mi służyli pomocą, radą, inspiracją: Evelinie, Flaire, coztego, Manu, Adminowi i wielu, wielu innym... Quote
puli Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 GRATULACJE ! :laola: [quote name='Flaire']Jeśli masz hyzia na punkcie jakiejś rasy, to ładne zdjęcia tej rasy będa Ci się podobały bardziej, niż ładne zdjęcia innej. To mój wybór był najbardziej poprawny politycznie bo najbardziej podobał mi sie tajemniczy nos (Cacko z dziurką) Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Flaire- jesli tak na to patrzec, masz na pewno racje :) Po prostu Twoj post mi zabrzmiał, jakby jedynym kryterium wyboru zdjecia była rasa psa i to mi jakos zgrzytnęło :) Ale masz rację, mi od czasu przejrzenia watku szaraduszki baaardzo podobają sie weimary- i tu ich zdjęcia zwracały moja uwagę, bo ten pies ma w sobie dla mnie to coś :) Quote
Nela Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ja tez niby pracuję ale z Wami to sie nie da :mad: . Wydajnośc mi spada na pysk! W dodatku moje typy pewnie przepadną bo nie głosowałam na przebierańców ani na zdjecia psów z dziwnymi minami dlatego uwazam ze powinny byc dwie kategorie : zdjecia smieszne i cala reszta Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 My tu gadu, gadu, a ogloszenie wynikow nastapilo...:D i nie wiem, czy mam sie cieszyc...ze moje typy są wysoko- łacznie z I miejscem :D, czy smucic, ze tak malo oryginalna jestem :D Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Mój nr.1 to "Długo mam tak jeszcze leżeć?" - strasznie rozczula mnie ta fotka! :loveu: a to bylo moje chyba III lub IV miejsce..., bardziej mnie rozczulilo poranki sa ciezkie Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Flaire'] Hania - no to mamy podobne gusty - to samo zdjęcie na pierwszym miejscu! :-) "Jesienna zaduma" też dostała punkty :evil_lol: Quote
cockermanka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gratulacje dla szpiega:klacz: :klacz::klacz:,znudzonej pozowaniem :klacz::klacz::klacz:...i wygłodniałej :klacz::klacz::klacz: choć nie ukrywam,że moim faworytem było "cacko z dziurką":loveu: Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wow, wyniki prawie takie jak głosowałam!!!:multi: :lol: GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW !!!:BIG: :laola: Quote
puli Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 loozerka napisał(a):a to bylo moje chyba III lub IV miejsce..., bardziej mnie rozczulilo poranki sa ciezkie :evil_lol: :evil_lol: Jak sie pracuje o tej porze, to ma sie empatie dla tych co muszą rano wstawać :evil_lol: :evil_lol: Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hania napisał(a):"Jesienna zaduma" też dostała punkty :evil_lol: U mnie też, ale na drugim miejscu u mnie była Twoja Dwójka! :-) Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy głosowali na moje "Cacko z dziurką" :multi: Nie liczyłam na aż tak wysokie miejsce!!! Cieszę się również, że moi dwaj faworyci (Fruzia i Gezesław) znaleźli się w pierwszej trójce :multi: Gratuluję trójce laureatów i wszystkim pozostałym laureatom Zdjęcia były rewelacyjne, a wybór szalenie trudny! Ciekawe, co nam przyniesie podsumowanie roku 2007? :lol: Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gratulacje dla zwycięzców!! Chociaż musze przyznać, że z mojego głosowania w pierwszej dziesiątce znalazły się tylko dwa zdjęcia. Mam dziwny gust :evil_lol: . I bardzo dziekuję wszystki za głosy na moje zdjęcie. Jestem w lekkim szoku, że dostało tyle punktów (nie mogłam go znaleźć bo szukałam od końca). Dobrej nocy wszystkim Quote
Nela Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Gratulacje dla wszystkich !!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale, jak widać, i moje faworyty, i moje typy nie wylądowały w czołówce... Jakieś takie nietypowe gusty mam - i opnie! :evil_lol: Quote
Recommended Posts