Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz dostanę palpitacji serca! :mdleje:
Nie macie pojęcia, jak szybko zmienia się sytuacja!
Jak w kalejdoskopie! :huh:
Te ostatnie głosowania przed północą są naprawdę emocjonujące!
Zresztą niedługo sami się przekonacie, jak zażarta była rywalizacja - aż do samego końca! :lol:

Posted

[quote name='Behemot']
Pani dobrodziejko, pani nie wymaga ode mnie tak skomplikowanych analiz :evil_lol:
Behemot, ale te analizy byłyby nie mniej ciekawe niż sam konkurs :cool3:
Chyba będę dzielna i pójdę spać :p

Posted

Behemotku kochany :loveu: prrrrrrrrrrrrrroszę.........
Powiedz ile głosów ma I miejsce (nie mów kto je ma..... Tylko ile głosiczków [teraz oczywiście, bo sie może wszystko zmienić, no nie??!!]) :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ze sie tak przypadkiem zapytam bo sie w to wkrecilam jakies dwa dni temu to kto jeest tym slynnym faworytem?? :evil_lol: :cool3: bo sie kompletnie nie orientuje...
acha i mam prosbe BEHEMOT !!!! Skad masz takiego fajnego WOJAKA !!!! :lol: Jak moge go dostac??!!!!!

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Coś niedobrego dzieje się z forum, pozżerało mi po kilka ostatnich postów w wątkach :shake: :mad: Mam nadzieję, że ogłoszenie wyników odbędzie się bez zakłóceń :cool1:

Właśnie.... :shake: Wcięło chyba ostatnich 10 postów z tego wątku... Chyba się pochlastam, jeśli zniknie mój wytęskniony i dopieszczony post z wynikami :flaming:

Posted

HA, czyli tu sie dzieje to, co na watku uciechowskim...a ja na razie nie mam problemow, widzę wszystkie posty po kolei...

Nela, tu sie nikt nie orientuje- każdy twierdzi, ze wie ktore zdjecie, ale nie ma wymiany informacji, wiec faworyta każdy ma swojego i tyle- i pewnie zyje w przeświadczeniu, ze ten faworyt jest ogołnym..
No oczywiscie Behemot ma pełną wiedzę i i tylko ona

Posted

Behemot, jak zniknie to Ty i tak będziesz wiedzieć jakie są wyniki...Ale pomyśl co z nami???!:placz: :placz: :placz: :evil_lol: Odliczanie ostatnich sekund, nerwy, a tu wyników nie będzie..?Wklejaj posta choćby 10 razy!!!:lol:

Posted

KropkaKropka napisał(a):
Behemotku kochany :loveu:
Prrrrroszę, powiedz ile osób już zagłosowało :razz: no i jeśli możesz.......... Ile głosów ma I miejsce ???????? (JAK NARAZIE) :razz:

Kropciu, jeszcze tylko pół godzinki :loveu: Poczekaj, ja już powolutku ustalam kolejność (oczywiście czekam jeszcze na głosy), postaram się jak najszybciej przedstawić wyniki :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Właśnie.... :shake: Wcięło chyba ostatnich 10 postów z tego wątku... Chyba się pochlastam, jeśli zniknie mój wytęskniony i dopieszczony post z wynikami :flaming:

Zapisz go sobie :eviltong:

Posted

Behemot napisał(a):

W tym moje posty też wcieło. A moje głosowanie dotarło??

Posted

Hania napisał(a):
W tym moje posty też wcieło. A moje głosowanie dotarło??

Nie.... Zresztą jeśli nie dostałaś potwierdzenia, to nie dotarło. Przyślij jeszcze raz. Tylko szybko! 20 minut zostało!