asiamm Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemot napisał(a):Nawet ja sama zliczam głosy z zamkniętymi oczami! :evil_lol: błehehehehe :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Zaraz dostanę palpitacji serca! :mdleje: Nie macie pojęcia, jak szybko zmienia się sytuacja! Jak w kalejdoskopie! :huh: Te ostatnie głosowania przed północą są naprawdę emocjonujące! Zresztą niedługo sami się przekonacie, jak zażarta była rywalizacja - aż do samego końca! :lol: Quote
coztego Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Behemot'] Pani dobrodziejko, pani nie wymaga ode mnie tak skomplikowanych analiz :evil_lol: Behemot, ale te analizy byłyby nie mniej ciekawe niż sam konkurs :cool3: Chyba będę dzielna i pójdę spać :p Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 coztego, sama deklaracja tak odwaznego posuniecia budzi moj podziw ;)!!! Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='coztego'] Chyba będę dzielna i pójdę spać :p Miłych snów! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiamm Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Aż się przestraszyłam że to Behemot idzie spać :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='asiamm']Aż się przestraszyłam że to Behemot idzie spać :evil_lol: A skąd! Cały czas trwam na posterunku! Quote
KropkaKropka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemotku kochany :loveu: prrrrrrrrrrrrrroszę......... Powiedz ile głosów ma I miejsce (nie mów kto je ma..... Tylko ile głosiczków [teraz oczywiście, bo sie może wszystko zmienić, no nie??!!]) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Obawiam się, ze to się zmienia co chwila - bo pewnie wiele osób głosuje na ostatnią chwilę. Tak jak ja np ;) Quote
Ania-Sonia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Coś niedobrego dzieje się z forum, pozżerało mi po kilka ostatnich postów w wątkach :shake: :mad: Mam nadzieję, że ogłoszenie wyników odbędzie się bez zakłóceń :cool1: Quote
Nela Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ze sie tak przypadkiem zapytam bo sie w to wkrecilam jakies dwa dni temu to kto jeest tym slynnym faworytem?? :evil_lol: :cool3: bo sie kompletnie nie orientuje... acha i mam prosbe BEHEMOT !!!! Skad masz takiego fajnego WOJAKA !!!! :lol: Jak moge go dostac??!!!!! Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Koleżanka mi włąsnie napisała, że dostała potwierdzenie, że zagłosowała. A ja nie dostałam i teraz nie wiem czy zagłosowałam, czy nie :placz: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Coś niedobrego dzieje się z forum, pozżerało mi po kilka ostatnich postów w wątkach :shake: :mad: Mam nadzieję, że ogłoszenie wyników odbędzie się bez zakłóceń :cool1: Właśnie.... :shake: Wcięło chyba ostatnich 10 postów z tego wątku... Chyba się pochlastam, jeśli zniknie mój wytęskniony i dopieszczony post z wynikami :flaming: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 HA, czyli tu sie dzieje to, co na watku uciechowskim...a ja na razie nie mam problemow, widzę wszystkie posty po kolei... Nela, tu sie nikt nie orientuje- każdy twierdzi, ze wie ktore zdjecie, ale nie ma wymiany informacji, wiec faworyta każdy ma swojego i tyle- i pewnie zyje w przeświadczeniu, ze ten faworyt jest ogołnym.. No oczywiscie Behemot ma pełną wiedzę i i tylko ona Quote
KropkaKropka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemotku kochany :loveu: Prrrrroszę, powiedz ile osób już zagłosowało :razz: no i jeśli możesz.......... Ile głosów ma I miejsce ???????? (JAK NARAZIE) :razz: Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemot, jak zniknie to Ty i tak będziesz wiedzieć jakie są wyniki...Ale pomyśl co z nami???!:placz: :placz: :placz: :evil_lol: Odliczanie ostatnich sekund, nerwy, a tu wyników nie będzie..?Wklejaj posta choćby 10 razy!!!:lol: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 KropkaKropka napisał(a):Behemotku kochany :loveu: Prrrrroszę, powiedz ile osób już zagłosowało :razz: no i jeśli możesz.......... Ile głosów ma I miejsce ???????? (JAK NARAZIE) :razz: Kropciu, jeszcze tylko pół godzinki :loveu: Poczekaj, ja już powolutku ustalam kolejność (oczywiście czekam jeszcze na głosy), postaram się jak najszybciej przedstawić wyniki :lol: Quote
mmbbaj Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemot napisał(a):Właśnie.... :shake: Wcięło chyba ostatnich 10 postów z tego wątku... Chyba się pochlastam, jeśli zniknie mój wytęskniony i dopieszczony post z wynikami :flaming: Zapisz go sobie :eviltong: Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Behemot napisał(a):Właśnie.... :shake: Wcięło chyba ostatnich 10 postów z tego wątku... Chyba się pochlastam, jeśli zniknie mój wytęskniony i dopieszczony post z wynikami :flaming: W tym moje posty też wcieło. A moje głosowanie dotarło?? Quote
KropkaKropka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :mad: :mad: Serca nie masz !!! :shake: To gorsze niż tortury....... :placz: :placz: :placz: Tobie to dobrze... Wszystko wiesz, a my? :-( Ludzie chcą spać :diabloti: :diabloti: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Hania napisał(a):W tym moje posty też wcieło. A moje głosowanie dotarło?? Nie.... Zresztą jeśli nie dostałaś potwierdzenia, to nie dotarło. Przyślij jeszcze raz. Tylko szybko! 20 minut zostało! Quote
Ania-Sonia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Hania napisał(a):W tym moje posty też wcieło. A moje głosowanie dotarło?? privy z ostatnich godzin też powcinało! :shake: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ania-Sonia napisał(a):privy z ostatnich godzin też powcinało! :shake: Ja od razu spisuję punkty z priwów, więc z tym problemu nie mam..... Quote
Hania Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wysłałam jeszcze raz. Ale to mnie wykończy nerwowo :shake: Quote
fjolka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 alez emocjonujace to czekanie :razz: ;) no to ja ide sie troszke porelaksowac do wanny i trzymam kciuki behamot coby ci najwazniejszego posta nie wcielo:p Quote
Recommended Posts