sisay Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='loozerka']ten maybach to raczej dla meskiej części glosujących ;) A dla kobiet ?? A dla kobiet proponuje... http://www.pawel-malaszynski.pl/images/pawel/pawel_m001.jpg Motywujace ???? :loveu: Dla moda jak najbardziej :mad: :evil_lol: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 niestety, zdecydowanie nei moj typ....ale ja juz glosowalam , to chyba nie mam co liczyć na nagrody :D Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='ma-ja']A dla kobiet proponuje... http://www.pawel-malaszynski.pl/images/pawel/pawel_m001.jpg Motywujace ???? :loveu: Dla moda jak najbardziej :mad: :evil_lol: Ładny chłopczyk :cool3: ale równiez nie w moim typie :cool3: Quote
sisay Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='ma-ja'] Dla moda jak najbardziej :mad: :evil_lol: ups... sorry :oops: to przez tego Pawla :eviltong: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Jeszcze tylko 7 godzin, jeszcze tylko 7 godzin.... :lol: [SIZE=1]A jak mi ktoś przyśle punkty o 23.59 to zamorduję :diabloti: Quote
Evelina Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Behemot'] [SIZE=1]A jak mi ktoś przyśle punkty o 23.59 to zamorduję :diabloti: Modlmy sie by nie trafila na silniejszego :modla: Quote
HebaNova Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 czy jest jakiś szczególny faworyt już? duże róznice miedzy poszczegolnymi miejscami? Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 HebaNova napisał(a):czy jest jakiś szczególny faworyt już? duże róznice miedzy poszczegolnymi miejscami? Niedługo się wszystkiego dowiecie.... już baaaardzo niedługo..... :lol: Quote
dogaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='loozerka']ten maybach to raczej dla meskiej części glosujących ;) A dla kobiet ?? może być....? Loozerko, czyś Ty oszalała?!!! Dla kobiet??????????!!!!!!!!! :turn-l: Z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakimi cycami nieowłosionymi?????!!!!! :eek: [quote name='Behemot']Nie wiem, co zrobisz, przysługuje Ci :evil_lol: Cóż, jak mus to mus... Kontener właściwie jest w porządku. Wydziubię dziurki i przerobię na jakieś cacko. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A z zawartością co? Macie jakieś pomysły? Wysypać na tory? Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='dogaja'] A z zawartością co? Macie jakieś pomysły? W razie problemów żołądkowych będziesz miała jak raz! :evil_lol: O II i III miejsce walczą po 3 zdjęcia :lol: Quote
asiamm Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Czyli pierwsze miejsce bezkonkurencyjne... No ciekawe, ciekawe.... Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 asiamm napisał(a):Czyli pierwsze miejsce bezkonkurencyjne... No ciekawe, ciekawe.... Ja chyba nawet potrafię zgadną, które :evil_lol: . Możnaby zacząć obstawiać... :evil_lol: Quote
asiamm Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A były już jakieś typowania I miejsca na tym wątku? Bo nie chce mi się całego czytać... Czy też może uważasz, że jedno z nich rzeczywiście jest bezkonkurencyjne? :razz: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 asiamm napisał(a):Czyli pierwsze miejsce bezkonkurencyjne... No ciekawe, ciekawe.... Noooo nie do końca... Kandydaci na II i III miejsce dosłownie depczą mu po piętach, ale prawdziwa walka jest teraz właśnie o II i III miejsce :lol: Quote
Flaire Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 asiamm napisał(a):A były już jakieś typowania I miejsca na tym wątku? Bo nie chce mi się całego czytać... Czy też może uważasz, że jedno z nich rzeczywiście jest bezkonkurencyjne? :razz: Po prostu wydaje mi się, że potrafię przewidzieć, które wygra. :-) Taki jasnowidz ze mnie. ;-) Ale oczywiście może się okazać, że się mylę! :-) Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Flaire napisał(a):Po prostu wydaje mi się, że potrafię przewidzieć, które wygra. :-) Taki jasnowidz ze mnie. ;-) Ale oczywiście może się okazać, że się mylę! :-) Flaire, napisz mi to na PW :lol: Po północy zobaczymy, czy miałaś rację :lol: Quote
Nela Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Znaczy sie ze sa jakies przecieki :cool3: !!! :evil_lol: Hazardzik !!!!! :evil_lol: czyli mam rozumiec ze jak wejde na kompa o 00.01 w dniu 01.02.07 to wyniki juz beda wklejone tak ?? :evil_lol: :lol: :cool3: a tak na marginesie to podziwiam za wytrwalosc osoby ktore je sortuja i ulkadaja i pilnuje calej zabawy !!!! Wielkie Brava !!!:multi: :Poland: :smilecol: :thumbs: :cunao: :laola: :modla: :modla: :modla: :modla: :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Nela']Znaczy sie ze sa jakies przecieki :cool3: !!! :evil_lol: Przecieków nie ma żadnych! Nawet ja sama zliczam głosy z zamkniętymi oczami! :evil_lol: [quote name='Nela']czyli mam rozumiec ze jak wejde na kompa o 00.01 w dniu 01.02.07 to wyniki juz beda wklejone tak ?? :evil_lol: :lol: :cool3: Postaram się podać je jak najszybciej :lol: Myślę,że między północą a 1 w nocy. [quote name='Nela']a tak na marginesie to podziwiam za wytrwalosc osoby ktore je sortuja i ulkadaja i pilnuje calej zabawy !!!! Wielkie Brava !!!:multi: :Poland: :smilecol: :thumbs: :cunao: :laola: :modla: :modla: :modla: :modla: :evil_lol: Dziękujemy! :lol: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 to co?? mała loteria?? Obstawiamy :D? Behemot, czy po zliczeniu wynikow z zamknietymi oczami, potem chowasz kartkę z rezultatem w sejfie ;)? Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 loozerka napisał(a): Behemot, czy po zliczeniu wynikow z zamknietymi oczami, potem chowasz kartkę z rezultatem w sejfie ;)? Nie, wkładam pod poduszkę Soni :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Behemot'] Postaram się podać je jak najszybciej :lol: Myślę,że między północą a 1 w nocy. Tylko nie zrób nam Behemotku kuku i nie idź dziś spać wcześnie np. przed 23? :evil_lol: ;) A ja nie chcę, żeby wygrał faworyt! To zbyt przewidywalne! :placz: Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Tylko nie zrób nam Behemotku kuku i nie idź dziś spać wcześnie np. przed 23? :evil_lol: ;) Sie wie! :lol: Ania-Sonia napisał(a):A ja nie chcę, żeby wygrał faworyt! To zbyt przewidywalne! :placz: Taaaaak? A kto jest faworytem? :cool3: Quote
loozerka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A skoro sie zblizamy do finału, może zdradzisz nam, czy zdjecie zajmujące I miejsce jest w Twojej ścisłej czołówce? I ciekawa jestem, czy to zdjecie wygrywa, bo uzyskało najwiecej siódemek, czy może np. sam drugie mejsca, ale w ogromnej masie? Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 loozerka napisał(a):A skoro sie zblizamy do finału, może zdradzisz nam, czy zdjecie zajmujące I miejsce jest w Twojej ścisłej czołówce? Tak! :multi::multi::multi: loozerka napisał(a):I ciekawa jestem, czy to zdjecie wygrywa, bo uzyskało najwiecej siódemek, czy może np. sam drugie mejsca, ale w ogromnej masie? Pani dobrodziejko, pani nie wymaga ode mnie tak skomplikowanych analiz :evil_lol: Quote
Recommended Posts