Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HebaNova napisał(a):
czy jest jakiś szczególny faworyt już? duże róznice miedzy poszczegolnymi miejscami?

Niedługo się wszystkiego dowiecie.... już baaaardzo niedługo..... :lol:

Posted

[quote name='loozerka']ten maybach to raczej dla meskiej części glosujących ;) A dla kobiet ??

może być....?

Loozerko, czyś Ty oszalała?!!! Dla kobiet??????????!!!!!!!!!

:turn-l: Z taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakimi cycami nieowłosionymi?????!!!!! :eek:

[quote name='Behemot']Nie wiem, co zrobisz, przysługuje Ci :evil_lol:

Cóż, jak mus to mus...
Kontener właściwie jest w porządku.
Wydziubię dziurki i przerobię na jakieś cacko. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A z zawartością co? Macie jakieś pomysły?
Wysypać na tory?

Posted

[quote name='dogaja']
A z zawartością co? Macie jakieś pomysły?

W razie problemów żołądkowych będziesz miała jak raz! :evil_lol:

O II i III miejsce walczą po 3 zdjęcia :lol:

Posted

asiamm napisał(a):
Czyli pierwsze miejsce bezkonkurencyjne... No ciekawe, ciekawe....

Ja chyba nawet potrafię zgadną, które :evil_lol: . Możnaby zacząć obstawiać... :evil_lol:

Posted

A były już jakieś typowania I miejsca na tym wątku? Bo nie chce mi się całego czytać... Czy też może uważasz, że jedno z nich rzeczywiście jest bezkonkurencyjne? :razz:

Posted

asiamm napisał(a):
Czyli pierwsze miejsce bezkonkurencyjne... No ciekawe, ciekawe....

Noooo nie do końca... Kandydaci na II i III miejsce dosłownie depczą mu po piętach, ale prawdziwa walka jest teraz właśnie o II i III miejsce :lol:

Posted

asiamm napisał(a):
A były już jakieś typowania I miejsca na tym wątku? Bo nie chce mi się całego czytać... Czy też może uważasz, że jedno z nich rzeczywiście jest bezkonkurencyjne? :razz:

Po prostu wydaje mi się, że potrafię przewidzieć, które wygra. :-) Taki jasnowidz ze mnie. ;-) Ale oczywiście może się okazać, że się mylę! :-)

Posted

Flaire napisał(a):
Po prostu wydaje mi się, że potrafię przewidzieć, które wygra. :-) Taki jasnowidz ze mnie. ;-) Ale oczywiście może się okazać, że się mylę! :-)

Flaire, napisz mi to na PW :lol: Po północy zobaczymy, czy miałaś rację :lol:

Posted

Znaczy sie ze sa jakies przecieki :cool3: !!! :evil_lol:
Hazardzik !!!!! :evil_lol:
czyli mam rozumiec ze jak wejde na kompa o 00.01 w dniu 01.02.07 to wyniki juz beda wklejone tak ?? :evil_lol: :lol: :cool3:
a tak na marginesie to podziwiam za wytrwalosc osoby ktore je sortuja i ulkadaja i pilnuje calej zabawy !!!! Wielkie Brava !!!:multi: :Poland: :smilecol: :thumbs: :cunao: :laola: :modla: :modla: :modla: :modla: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nela']Znaczy sie ze sa jakies przecieki :cool3: !!! :evil_lol:

Przecieków nie ma żadnych! Nawet ja sama zliczam głosy z zamkniętymi oczami! :evil_lol:

[quote name='Nela']czyli mam rozumiec ze jak wejde na kompa o 00.01 w dniu 01.02.07 to wyniki juz beda wklejone tak ?? :evil_lol: :lol: :cool3:

Postaram się podać je jak najszybciej :lol: Myślę,że między północą a 1 w nocy.

[quote name='Nela']a tak na marginesie to podziwiam za wytrwalosc osoby ktore je sortuja i ulkadaja i pilnuje calej zabawy !!!! Wielkie Brava !!!:multi: :Poland: :smilecol: :thumbs: :cunao: :laola: :modla: :modla: :modla: :modla: :evil_lol:

Dziękujemy! :lol:

Posted

loozerka napisał(a):

Behemot, czy po zliczeniu wynikow z zamknietymi oczami, potem chowasz kartkę z rezultatem w sejfie ;)?

Nie, wkładam pod poduszkę Soni :diabloti:

Posted

[quote name='Behemot']
Postaram się podać je jak najszybciej :lol: Myślę,że między północą a 1 w nocy.

Tylko nie zrób nam Behemotku kuku i nie idź dziś spać wcześnie np. przed 23? :evil_lol: ;)

A ja nie chcę, żeby wygrał faworyt! To zbyt przewidywalne! :placz:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Tylko nie zrób nam Behemotku kuku i nie idź dziś spać wcześnie np. przed 23? :evil_lol: ;)

Sie wie! :lol:

Ania-Sonia napisał(a):
A ja nie chcę, żeby wygrał faworyt! To zbyt przewidywalne! :placz:

Taaaaak? A kto jest faworytem? :cool3:

Posted

A skoro sie zblizamy do finału, może zdradzisz nam, czy zdjecie zajmujące I miejsce jest w Twojej ścisłej czołówce?
I ciekawa jestem, czy to zdjecie wygrywa, bo uzyskało najwiecej siódemek, czy może np. sam drugie mejsca, ale w ogromnej masie?

Posted

loozerka napisał(a):
A skoro sie zblizamy do finału, może zdradzisz nam, czy zdjecie zajmujące I miejsce jest w Twojej ścisłej czołówce?

Tak! :multi::multi::multi:

loozerka napisał(a):
I ciekawa jestem, czy to zdjecie wygrywa, bo uzyskało najwiecej siódemek, czy może np. sam drugie mejsca, ale w ogromnej masie?

Pani dobrodziejko, pani nie wymaga ode mnie tak skomplikowanych analiz :evil_lol: