tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a ... to już nie po trzy tylko po jednym. Rozumiem, ale przyznam że poprzednio mi się bardziej podobało zwłaszcza że jak teraz wstawiałam foty to nie wiedziałąm w jakiej kategorii umieścić Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):A to dopiero laureat by się ucieszył :evil_lol: a jak :D sam by dostal nagrode ale na przyszly miesiac musialby fundnac innemu zwyciezcy :P ja bym sie cieszyla :D moglabys rzucic taka propozycja i wtedy ukazaloby sie jacy forumowicze sa skapi:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 tygra napisał(a):a ... to już nie po trzy tylko po jednym. Rozumiem, ale przyznam że poprzednio mi się bardziej podobało zwłaszcza że jak teraz wstawiałam foty to nie wiedziałąm w jakiej kategorii umieścić Wprowadziłam podział na kategorie, bo wiele osób o to prosiło :p Jeśli masz problemy z przydzieleniem swojego zdjęcia do którejś kategorii - nie ma sprawy, sama Ci je przydzielę :cool3: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 to co z tymi nagrodami bo ktos mine zignorowal:mad::mad::mad: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Rinuś napisał(a):to co z tymi nagrodami bo ktos mine zignorowal:mad::mad::mad: Sorry, Rinuś, ale pomysł taki se :eviltong: ;) Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 wiesz wydaje mi się że trafiłąm tym razem ale ... jabym miałą większe kłopoty z dopasowaniem kategorii zgłoszę się na pewno :) Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):Sorry, Rinuś, ale pomysł taki se :eviltong: ;) ale zawsze cos zaproponowalam ;P moze konkurs bylby ciekawszy :P Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a to jest fifty fifty :D ale Behemot tutaj rzundzi :D Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='Rinuś'] ale Behemot tutaj rzundzi :D Ach, ta władza mnie upaja :diabloti: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Behemot']Ach, ta władza mnie upaja :diabloti: bo Cie obalimy:diabloti::diabloti: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Rinuś napisał(a):bo Cie obalimy:diabloti::diabloti: A co to ja jestem, flaszka, żeby mnie obalać? :drinking: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):A co to ja jestem, flaszka, żeby mnie obalać? :drinking: :evil_lol: na zywo Cie nie widzialam ale kto wie hihi:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: a pozatym alkoholu mam narazie dosyc:eviltong: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Rinuś napisał(a):a jak :D sam by dostal nagrode ale na przyszly miesiac musialby fundnac innemu zwyciezcy :P ja bym sie cieszyla :D moglabys rzucic taka propozycja i wtedy ukazaloby sie jacy forumowicze sa skapi:evil_lol::evil_lol::eviltong: A może taka przechodnia nagroda? :evil_lol: Taka co to się ją daje i odbiera po miesiącu :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):A może taka przechodnia nagroda? :evil_lol: Taka co to się ją daje i odbiera po miesiącu :evil_lol: Ale by się upaprała po drodze! :evil_lol: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Gorzej gdyby to jakieś ciastka np. były :evil_lol: przechodnie, każdy kawałek zje, potem odda :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Gorzej gdyby to jakieś ciastka np. były :evil_lol: przechodnie, każdy kawałek zje, potem odda :evil_lol: Masz jeszcze inne, równie apetyczne pomysły? :evil_lol: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Behemot napisał(a):Masz jeszcze inne, równie apetyczne pomysły? :evil_lol: Coś się wymyśli :evil_lol: Może np. bielizna jakaś :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Loona napisał(a):Coś się wymyśli :evil_lol: Może np. bielizna jakaś :evil_lol: Uuuuuu, dałaś, dałaś...! :cool3: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzięki dzięki :evil_lol: Ale wiesz, musiałby byc przymus noszenia i oczywiście nie prania, żeby się nie zniszczyła i starczyła dla pokoleń :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 A może przechodnia granulka karmy, z której każdy kolejny piesek uszczknąłby okruszek? :evil_lol: Albo medialon z komsykiem sierści laureata? (psa, nie autora zdjęcia :cool3:) Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 I co nagrody jeszcze nie doszły? Priorytetem wysłalam. Myślałam, że może już dzisiaj :cool3: Nie szkodzi, porobiłam im zdjęcia, jeżeli sprawa się przeciągnie, to nie zdzierżę i zdradzę niespodziankę :cool3: Żartuję, nic nie zdradzę :eviltong: Quote
Hanna R. Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kochana Organizatorko Konkursu ! Szacowny Adminie ! Wszyscy, którzy oddaliście głos na Szalonego Gezesława oraz Wszyscy, którzy tu zagladacie ! Prezentujemy naszą WIELKĄ NAGRODĘ :p :p :p Wzruszeni Gezesław i Hania :loveu: Quote
Loona Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nio nio, niezłe :crazyeye: Wygląda super, ale nie jest to niestety przechodnie ciasteczko :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 A ja właśnie się zastanawiałam, czy nagroda doszła :lol: No to bardzo się cieszę, Haniu, że masz już u siebie to cenne trofeum :loveu: A terz pozwolę sobie przedstawić zdjęcia dyplomu, kiedy jeszcze był w moim domu (Ach, jakże się za nim stęskniłam! :placz: ;)) To skan samego dyplomu, na którym - jakże wyraźnie widać prawdziwy odręczny podpis naszego Admina - kultowej postaci Dogomanii :lol:) Tu dyplom już w ramkach, oceniany przez Sonię: Sonia bardzo dosadnie wyraziła swoją aprobatę :cool3: No to czekamy na kolejne dwie laureatki :) Quote
Recommended Posts