Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

Posted

a ... to już nie po trzy tylko po jednym. Rozumiem, ale przyznam że poprzednio mi się bardziej podobało zwłaszcza że jak teraz wstawiałam foty to nie wiedziałąm w jakiej kategorii umieścić

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
A to dopiero laureat by się ucieszył :evil_lol:

a jak :D
sam by dostal nagrode ale na przyszly miesiac musialby fundnac innemu zwyciezcy :P
ja bym sie cieszyla :D
moglabys rzucic taka propozycja i wtedy ukazaloby sie jacy forumowicze sa skapi:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

tygra napisał(a):
a ... to już nie po trzy tylko po jednym. Rozumiem, ale przyznam że poprzednio mi się bardziej podobało zwłaszcza że jak teraz wstawiałam foty to nie wiedziałąm w jakiej kategorii umieścić

Wprowadziłam podział na kategorie, bo wiele osób o to prosiło :p
Jeśli masz problemy z przydzieleniem swojego zdjęcia do którejś kategorii - nie ma sprawy, sama Ci je przydzielę :cool3:

Posted

Behemot napisał(a):
A co to ja jestem, flaszka, żeby mnie obalać? :drinking: :evil_lol:

na zywo Cie nie widzialam ale kto wie hihi:diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
a pozatym alkoholu mam narazie dosyc:eviltong:

Posted

Rinuś napisał(a):
a jak :D
sam by dostal nagrode ale na przyszly miesiac musialby fundnac innemu zwyciezcy :P
ja bym sie cieszyla :D
moglabys rzucic taka propozycja i wtedy ukazaloby sie jacy forumowicze sa skapi:evil_lol::evil_lol::eviltong:

A może taka przechodnia nagroda? :evil_lol: Taka co to się ją daje i odbiera po miesiącu :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
A może taka przechodnia nagroda? :evil_lol: Taka co to się ją daje i odbiera po miesiącu :evil_lol:

Ale by się upaprała po drodze! :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Gorzej gdyby to jakieś ciastka np. były :evil_lol: przechodnie, każdy kawałek zje, potem odda :evil_lol:

Masz jeszcze inne, równie apetyczne pomysły? :evil_lol:

Posted

Dzięki dzięki :evil_lol: Ale wiesz, musiałby byc przymus noszenia i oczywiście nie prania, żeby się nie zniszczyła i starczyła dla pokoleń :evil_lol:

Posted

A może przechodnia granulka karmy, z której każdy kolejny piesek uszczknąłby okruszek? :evil_lol:
Albo medialon z komsykiem sierści laureata? (psa, nie autora zdjęcia :cool3:)

Posted

I co nagrody jeszcze nie doszły? Priorytetem wysłalam. Myślałam, że może już dzisiaj :cool3: Nie szkodzi, porobiłam im zdjęcia, jeżeli sprawa się przeciągnie, to nie zdzierżę i zdradzę niespodziankę :cool3:

Żartuję, nic nie zdradzę :eviltong:

Posted

Kochana Organizatorko Konkursu !
Szacowny Adminie !
Wszyscy, którzy oddaliście głos na Szalonego Gezesława
oraz
Wszyscy, którzy tu zagladacie !

Prezentujemy naszą
WIELKĄ NAGRODĘ

:p :p :p

Wzruszeni
Gezesław
i
Hania
:loveu:

Posted

A ja właśnie się zastanawiałam, czy nagroda doszła :lol: No to bardzo się cieszę, Haniu, że masz już u siebie to cenne trofeum :loveu:

A terz pozwolę sobie przedstawić zdjęcia dyplomu, kiedy jeszcze był w moim domu (Ach, jakże się za nim stęskniłam! :placz: ;))

To skan samego dyplomu, na którym - jakże wyraźnie widać prawdziwy odręczny podpis naszego Admina - kultowej postaci Dogomanii :lol:)

Tu dyplom już w ramkach, oceniany przez Sonię:

Sonia bardzo dosadnie wyraziła swoją aprobatę :cool3:

No to czekamy na kolejne dwie laureatki :)