Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mega wspaniała wiadomosc:
JEST WIELKA SZANSA NA ODZYSKANIE WZROKU PRZEZ JURANDA. MUSI MIEC OPERACJE ALE JEST NADZIEJA" huuraaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi:

O Boże! Nareszcie jakaś dobra wiadomość na dogo:smilecol:!!!
Miejmy nadzieję, że Jurandzik będzie mógł jeszcze oglądać świat swoimi oczętami:bigcool::bigcool::bigcool:!!!

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tych złych wieści to jedna jest taka że Jurand to psychol...Nescca ma całe giry podrapane......a moja nawigacja nie ma już ładowarki bo Jurand zeżarł kabel, całe szczęście że bateria padła tuż przed gabinetem...

Pan doktor powiedział że to ładna dojrzała zaćma, w sam raz do zdjęcia, ale on się przez nią nie przebije aby zbadać reszte oka i skierował nas do swojego nauczyciela profesora Kiełbowskiego do Wrocławia....od siebie dodał że oko wygląda super i są duże szanse na odzyskanie wzroku, ale to będzie stwierdzone na 100% po badaniu we Wrocławiu....i powiedział tez po obejżeniu ząbków że Jurek to młodszy psiak niz nam się wydaję...za wizytę nie wziął nic:)

Posted

danavas napisał(a):
z tych złych wieści to jedna jest taka że Jurand to psychol...Nescca ma całe giry podrapane......a moja nawigacja nie ma już ładowarki bo Jurand zeżarł kabel, całe szczęście że bateria padła tuż przed gabinetem...

Pan doktor powiedział że to ładna dojrzała zaćma, w sam raz do zdjęcia, ale on się przez nią nie przebije aby zbadać reszte oka i skierował nas do swojego nauczyciela profesora Kiełbowskiego do Wrocławia....od siebie dodał że oko wygląda super i są duże szanse na odzyskanie wzroku, ale to będzie stwierdzone na 100% po badaniu we Wrocławiu....i powiedział tez po obejżeniu ząbków że Jurek to młodszy psiak niz nam się wydaję...za wizytę nie wziął nic:)

Cieszę się że jest szansa!
A teraz konkretnie: ile będzie kosztowała taka operacja? Czy coś wiadomo?

TZmestudio

Posted

Koszt operacji oscyluje pomiędzy 4 a 5tyś zł. Tak że jeszcze trzeba dozbierać. Ale może jak jeszcze raz wystawimy Mu allegro to sie uda? Nie znam jeszcze terminu ,bo probuję dodzwonić się do profesora,,,ale nikt nie odbiera. Jak już sie dodzwonię to napiszę kiedy jedziemy.

Posted

SUUUUUUUUUUUUUUUUPER WIADOMOŚCI!!!!!!

Bardzo się cieszę, że jest możliwe przywrócenie wzroku u pieska.

Z mojego bazarku, który zrobiłam dla Juranda też troche kasy bedzie. Ile? Bedę wiedziała w sobotę wieczorem.

Posted

Witam Juranda i Was wszystkich - jestem na dogo od niedawna, po zaadoptowaniu Blunia
http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi
Od tego czasu całymi wieczorami siedzę tu i czytam o psich nieszczęściach.
Przeżycia Juranda szczególnie mnie wzruszyły, mimo biedy postaram się coś wpłacić.
Czy zamierzacie ponowić aukcję na allegro - ta już się skończyła a cieszyła się dużym powodzeniem - następna również może przynieść kaskę na operację psiuta.
Jurandku słodki - trzymam za Ciebie kciuki, będę Cię często tu odwiedzać.

Posted

MALWA napisał(a):
SUUUUUUUUUUUUUUUUPER WIADOMOŚCI!!!!!!

Bardzo się cieszę, że jest możliwe przywrócenie wzroku u pieska.

Z mojego bazarku, który zrobiłam dla Juranda też troche kasy bedzie. Ile? Bedę wiedziała w sobotę wieczorem.

ciotki..nie szalejcie jeszcze.....dr z Gliwic..powiedział że nie wyklucza możliwości przywrócenia wzroku...wszystko wygląda super ale pewność będziemy mieć dopiero jak do Wrocka pojedziemy...także spokojnie;) jeszcze nie otwieramy szampana...czekamy aż będzie pewne na 100% ;)

Posted

Lobaria napisał(a):
Witam Juranda i Was wszystkich - jestem na dogo od niedawna, po zaadoptowaniu Blunia
http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi
Od tego czasu całymi wieczorami siedzę tu i czytam o psich nieszczęściach.
Przeżycia Juranda szczególnie mnie wzruszyły, mimo biedy postaram się coś wpłacić.
Czy zamierzacie ponowić aukcję na allegro - ta już się skończyła a cieszyła się dużym powodzeniem - następna również może przynieść kaskę na operację psiuta.
Jurandku słodki - trzymam za Ciebie kciuki, będę Cię często tu odwiedzać.

witamy:) dziękujemy w imieniu Juranda:)

a co do cegiełkowego allegro .....czy ktoś ma możliwość?? my pokryjemy koszty...super jakby było takie fajne z bajerami:)