Sarunia-Niunia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):mega wspaniała wiadomosc: JEST WIELKA SZANSA NA ODZYSKANIE WZROKU PRZEZ JURANDA. MUSI MIEC OPERACJE ALE JEST NADZIEJA" huuraaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi: O Boże! Nareszcie jakaś dobra wiadomość na dogo:smilecol:!!! Miejmy nadzieję, że Jurandzik będzie mógł jeszcze oglądać świat swoimi oczętami:bigcool::bigcool::bigcool:!!! Quote
Lili8522 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Super wieści!! Oby psiaczek zobaczył zieloną trawkę i ludzi którzy go uratowali :loveu: Quote
Incia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wreszcie jakaś pozytywna wiadomość, bo normalnie strach w nowe wątki zaglądać...Trzymam kciuki za Juranda:lol: Quote
danavas Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 z tych złych wieści to jedna jest taka że Jurand to psychol...Nescca ma całe giry podrapane......a moja nawigacja nie ma już ładowarki bo Jurand zeżarł kabel, całe szczęście że bateria padła tuż przed gabinetem... Pan doktor powiedział że to ładna dojrzała zaćma, w sam raz do zdjęcia, ale on się przez nią nie przebije aby zbadać reszte oka i skierował nas do swojego nauczyciela profesora Kiełbowskiego do Wrocławia....od siebie dodał że oko wygląda super i są duże szanse na odzyskanie wzroku, ale to będzie stwierdzone na 100% po badaniu we Wrocławiu....i powiedział tez po obejżeniu ząbków że Jurek to młodszy psiak niz nam się wydaję...za wizytę nie wziął nic:) Quote
mestudio Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 danavas napisał(a):z tych złych wieści to jedna jest taka że Jurand to psychol...Nescca ma całe giry podrapane......a moja nawigacja nie ma już ładowarki bo Jurand zeżarł kabel, całe szczęście że bateria padła tuż przed gabinetem... Pan doktor powiedział że to ładna dojrzała zaćma, w sam raz do zdjęcia, ale on się przez nią nie przebije aby zbadać reszte oka i skierował nas do swojego nauczyciela profesora Kiełbowskiego do Wrocławia....od siebie dodał że oko wygląda super i są duże szanse na odzyskanie wzroku, ale to będzie stwierdzone na 100% po badaniu we Wrocławiu....i powiedział tez po obejżeniu ząbków że Jurek to młodszy psiak niz nam się wydaję...za wizytę nie wziął nic:) Cieszę się że jest szansa! A teraz konkretnie: ile będzie kosztowała taka operacja? Czy coś wiadomo? TZmestudio Quote
nescca Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Koszt operacji oscyluje pomiędzy 4 a 5tyś zł. Tak że jeszcze trzeba dozbierać. Ale może jak jeszcze raz wystawimy Mu allegro to sie uda? Nie znam jeszcze terminu ,bo probuję dodzwonić się do profesora,,,ale nikt nie odbiera. Jak już sie dodzwonię to napiszę kiedy jedziemy. Quote
ida47 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jak sie ciesze , kibicowalam pieskowi , jutro przesle wplate Quote
MALWA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 SUUUUUUUUUUUUUUUUPER WIADOMOŚCI!!!!!! Bardzo się cieszę, że jest możliwe przywrócenie wzroku u pieska. Z mojego bazarku, który zrobiłam dla Juranda też troche kasy bedzie. Ile? Bedę wiedziała w sobotę wieczorem. Quote
Yv1958 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ciesze sie, ze jest nadzieja, ze piesek bedzie widzial. Wplacilam pieniadze przez Allegro. Quote
Lobaria Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Witam Juranda i Was wszystkich - jestem na dogo od niedawna, po zaadoptowaniu Blunia http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi Od tego czasu całymi wieczorami siedzę tu i czytam o psich nieszczęściach. Przeżycia Juranda szczególnie mnie wzruszyły, mimo biedy postaram się coś wpłacić. Czy zamierzacie ponowić aukcję na allegro - ta już się skończyła a cieszyła się dużym powodzeniem - następna również może przynieść kaskę na operację psiuta. Jurandku słodki - trzymam za Ciebie kciuki, będę Cię często tu odwiedzać. Quote
wawer Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Serdecznie zapraszam na mój smakowity bazarek na trzy spniewierane, psie dusze lublinieckie: Duszka, Michaela i Juranda: http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09 Quote
danavas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 MALWA napisał(a):SUUUUUUUUUUUUUUUUPER WIADOMOŚCI!!!!!! Bardzo się cieszę, że jest możliwe przywrócenie wzroku u pieska. Z mojego bazarku, który zrobiłam dla Juranda też troche kasy bedzie. Ile? Bedę wiedziała w sobotę wieczorem. ciotki..nie szalejcie jeszcze.....dr z Gliwic..powiedział że nie wyklucza możliwości przywrócenia wzroku...wszystko wygląda super ale pewność będziemy mieć dopiero jak do Wrocka pojedziemy...także spokojnie;) jeszcze nie otwieramy szampana...czekamy aż będzie pewne na 100% ;) Quote
danavas Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Lobaria napisał(a):Witam Juranda i Was wszystkich - jestem na dogo od niedawna, po zaadoptowaniu Blunia http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-cz%C5%82owiekowi Od tego czasu całymi wieczorami siedzę tu i czytam o psich nieszczęściach. Przeżycia Juranda szczególnie mnie wzruszyły, mimo biedy postaram się coś wpłacić. Czy zamierzacie ponowić aukcję na allegro - ta już się skończyła a cieszyła się dużym powodzeniem - następna również może przynieść kaskę na operację psiuta. Jurandku słodki - trzymam za Ciebie kciuki, będę Cię często tu odwiedzać. witamy:) dziękujemy w imieniu Juranda:) a co do cegiełkowego allegro .....czy ktoś ma możliwość?? my pokryjemy koszty...super jakby było takie fajne z bajerami:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Lilka Mu robila piekne allegro juz sie skonczylo ale albo wystawi znowu albo mi przesle szablon to ja wystawie ze swojego konta:) Quote
tobciu Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 jak bym i ja taki szablon mogla prosic... Umiejetnosc na wage zlota :) Teraz sie ucze bazarkow. :) Quote
Lobaria Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jurandziku, witaj skoro świt, mizianki na dzień dobry :glaszcze: Quote
danavas Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lobaria napisał(a):Jurandziku, witaj skoro świt, mizianki na dzień dobry :glaszcze: tak tak...poranne mizianki:) Quote
wawer Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 I na obiadek po pysznościowe cegiełki dla Juranda zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09 [FONT=Tahoma]KOŚĆ „GŁODOMORRA” – 1 zł[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Tahoma] KOŚĆ „MARZENIE” – 2 zł[/FONT][/FONT] i wiele innych :) Quote
Lobaria Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Jurandku, mizianki na dobranoc - daj znać , co u Ciebie. Quote
danavas Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Lobaria napisał(a):Jurandku, mizianki na dobranoc - daj znać , co u Ciebie. pewnie znów coś komuś zjadł....:evil_lol: Quote
iwoniam Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Podrzucam wasz wątek, biedny piesek, miejmy nadzieję, że wróci mu wzrok - wspaniała wiadomość. http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-Bryzy-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi.../page4 Quote
Recommended Posts