Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też zagladam, tyle ze nie zawsze piszę. Szkoda, że nic się nie da zrobić z oczkami, ale dobrze ,że bedzie miał kochajacy domek! I to teraz jest dla niego najwazniejsze !!!

Posted

[quote name='Incia']Mam nadzieję, że przed Jurandem już tylko dobre chwile![/QUOTE]
on jest zadowolony...nie ma wzroku ale teraz docierają do niego liczne bodźce których nie miał siedząc w tym chlewie...

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']niee..Panstwo sie przeprowadzaja z bloku do domu:) i dlatego moga wziaść 3 psa:)
Jurand mial dzis kastracje - wszystko poszlo dobrze[/QUOTE]

Super, że poszło dobrze, i że niebawem trafi do swojego domku!

• 3 weeks later...
Posted

i nasz Jurandzik - obecnie Bezik od piatku w nowym SWOIM domku:multi::multi:
były na poczatku 2 małe starcia z jedna z suczek Panstwa ale jest to do opanowania, z druga nie ma najmniejszych problemów, Jurand podobno zasuwa po ogródku jak mały samochodzik - w przyszłym tygodniu wybieram sie w odwiedzinki to beda fotki:)

Posted

Bardzo się cieszę, że Bezik jest już u siebie w domku!

Szkoda tylko, że oczek nie dało się uratować... Ja cały czas nie mogę tego przeżyć, biorąc pod uwagę, to, co ten psiak przeżył, sam jeden zamknięty na lata w chlewie. W sumie to po tym wszystkim zasługiwał na to, by znowu widzieć...

Ale i tak najważniejsze, że jest u siebie i jest kochany przez nową rodzinę!

Posted

MALWA napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Bezik jest już u siebie w domku!

Szkoda tylko, że oczek nie dało się uratować... Ja cały czas nie mogę tego przeżyć, biorąc pod uwagę, to, co ten psiak przeżył, sam jeden zamknięty na lata w chlewie. W sumie to po tym wszystkim zasługiwał na to, by znowu widzieć...

Ale i tak najważniejsze, że jest u siebie i jest kochany przez nową rodzinę!

wiem i gdyby tylko była taka mozliwość na pewno byśmy Juranda operowali..niestety nie da się
ja jestem pod wrażeniem domu tymczasowego, który wział Juranda w ciemno i nauczył wszystkiego - począwszy od glaskania a skonczywszy na chodzeniu po schodach i pieknie na smyczy - dzieki Tym ludziom Jurnad teraz w koncu moze prawdziwie ŻYĆ..i dzieki Wam wszystkim za pomoc finansowa i wsparcie:loveu::loveu:

• 1 month later...
Posted

wiem wiem, ze miałam...już nawet sie umówilam z Pani Bezika - ale musiałam odwołac..za dużo ostatnio interwencji i spraw w realu niestety i psów których ludzie juz nie chca!! i na juz musze nowe domy kombinowac albo DT..ale rozmawiałam telefonicznie i nowi właściciele Bezika są Nim zachwyceni - Bezik zna juz caly dom od strychu po piwnice, z suczkami sie toleruja, na podwórku biega sobie - z psiakami sasiadów sie nie lubi ale nie musi..fotki beda obiecuje - ale wole nie mówic kiedy bo znowu nawale

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
wiem wiem, ze miałam...już nawet sie umówilam z Pani Bezika - ale musiałam odwołac..za dużo ostatnio interwencji i spraw w realu niestety i psów których ludzie juz nie chca!! i na juz musze nowe domy kombinowac albo DT..ale rozmawiałam telefonicznie i nowi właściciele Bezika są Nim zachwyceni - Bezik zna juz caly dom od strychu po piwnice, z suczkami sie toleruja, na podwórku biega sobie - z psiakami sasiadów sie nie lubi ale nie musi..fotki beda obiecuje - ale wole nie mówic kiedy bo znowu nawale

To czekamy na fotki. :) Oby nie za długo.