inga.mm Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Moja Tośka nie widzi na jedno oko i traci wzrok w drugim. Ale nie ma takiej drugiej, ktora mogłaby sie z nią równać, niezależnie czy widzi czy nie. Quote
Karina R Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Ja też zagladam, tyle ze nie zawsze piszę. Szkoda, że nic się nie da zrobić z oczkami, ale dobrze ,że bedzie miał kochajacy domek! I to teraz jest dla niego najwazniejsze !!! Quote
Incia Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Mam nadzieję, że przed Jurandem już tylko dobre chwile! Quote
danavas Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Incia']Mam nadzieję, że przed Jurandem już tylko dobre chwile![/QUOTE] on jest zadowolony...nie ma wzroku ale teraz docierają do niego liczne bodźce których nie miał siedząc w tym chlewie... Quote
MALWA Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zaglądam do pieska... Czy Jurek jest już w swoim domku ? Quote
Lu_Gosiak Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 nie..Jurand ma w sobote kastracje, a do domu moze pojedzie pod koniec października jak PAnstw sie wyrobią z remontem domu:) Quote
wawer Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 To specjalnie dla niego ten remoncik ? :):):) Quote
Lu_Gosiak Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 niee..Panstwo sie przeprowadzaja z bloku do domu:) i dlatego moga wziaść 3 psa:) Jurand mial dzis kastracje - wszystko poszlo dobrze Quote
MALWA Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']niee..Panstwo sie przeprowadzaja z bloku do domu:) i dlatego moga wziaść 3 psa:) Jurand mial dzis kastracje - wszystko poszlo dobrze[/QUOTE] Super, że poszło dobrze, i że niebawem trafi do swojego domku! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ciocie Kochane! Przepraszam, że tu na wątku, ale bardzo proszę zajrzyjcie na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/216222-Ubrania-na-leczenie-chorej-jamnikowatej-Pinesi-uratowanej-z-%C5%82ancucha-do-22-10-20011r?p=17822457#post17822457 Dla bardzo chorutkiej jamnisiowej Pinesi, uratowanej z łańcucha. Ona ogromnie potrzebuje pomocy... każdy grosik się liczy!!! Quote
inga.mm Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Potrzebuję każdej pomocy 50 kleszczy na 3-kilowym ciałku - mikro sunia z lasu pilnie potrzebuje domu Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 i nasz Jurandzik - obecnie Bezik od piatku w nowym SWOIM domku:multi::multi: były na poczatku 2 małe starcia z jedna z suczek Panstwa ale jest to do opanowania, z druga nie ma najmniejszych problemów, Jurand podobno zasuwa po ogródku jak mały samochodzik - w przyszłym tygodniu wybieram sie w odwiedzinki to beda fotki:) Quote
inga.mm Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 lux!!!! Niech mu się dobrze biega z dziewczynkami, kochany przez nową rodzinę Quote
MALWA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bardzo się cieszę, że Bezik jest już u siebie w domku! Szkoda tylko, że oczek nie dało się uratować... Ja cały czas nie mogę tego przeżyć, biorąc pod uwagę, to, co ten psiak przeżył, sam jeden zamknięty na lata w chlewie. W sumie to po tym wszystkim zasługiwał na to, by znowu widzieć... Ale i tak najważniejsze, że jest u siebie i jest kochany przez nową rodzinę! Quote
zachary Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Tak, malwo, warunki w których żył dotychczas..... brak słów.....Cudownie,że zazna szczęśliwego psiego życia! Powodzenia Jurandku! Quote
Lu_Gosiak Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 MALWA napisał(a):Bardzo się cieszę, że Bezik jest już u siebie w domku! Szkoda tylko, że oczek nie dało się uratować... Ja cały czas nie mogę tego przeżyć, biorąc pod uwagę, to, co ten psiak przeżył, sam jeden zamknięty na lata w chlewie. W sumie to po tym wszystkim zasługiwał na to, by znowu widzieć... Ale i tak najważniejsze, że jest u siebie i jest kochany przez nową rodzinę! wiem i gdyby tylko była taka mozliwość na pewno byśmy Juranda operowali..niestety nie da się ja jestem pod wrażeniem domu tymczasowego, który wział Juranda w ciemno i nauczył wszystkiego - począwszy od glaskania a skonczywszy na chodzeniu po schodach i pieknie na smyczy - dzieki Tym ludziom Jurnad teraz w koncu moze prawdziwie ŻYĆ..i dzieki Wam wszystkim za pomoc finansowa i wsparcie:loveu::loveu: Quote
phase Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 To można tytuł zmienić! Nareszcie! Bądź szczęśliwy Jurandziku!! Znaczy Beziku. :D Quote
azalia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Lu gosiak już miesiąc temu wybierała się w odwiedziny do Jurandzika/Bezika i obiecała fotki.I co z obietnicą,czekamy niecierpliwie,plis... Quote
Lu_Gosiak Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 wiem wiem, ze miałam...już nawet sie umówilam z Pani Bezika - ale musiałam odwołac..za dużo ostatnio interwencji i spraw w realu niestety i psów których ludzie juz nie chca!! i na juz musze nowe domy kombinowac albo DT..ale rozmawiałam telefonicznie i nowi właściciele Bezika są Nim zachwyceni - Bezik zna juz caly dom od strychu po piwnice, z suczkami sie toleruja, na podwórku biega sobie - z psiakami sasiadów sie nie lubi ale nie musi..fotki beda obiecuje - ale wole nie mówic kiedy bo znowu nawale Quote
inga.mm Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 i znów popełniłam bazarek na moje tymczaski, żeby zmniejszyć zadłużenie prawie 4000 zł kliknijcie w buciki, może znajdziecie coś dla siebie V V V V V Quote
phase Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):wiem wiem, ze miałam...już nawet sie umówilam z Pani Bezika - ale musiałam odwołac..za dużo ostatnio interwencji i spraw w realu niestety i psów których ludzie juz nie chca!! i na juz musze nowe domy kombinowac albo DT..ale rozmawiałam telefonicznie i nowi właściciele Bezika są Nim zachwyceni - Bezik zna juz caly dom od strychu po piwnice, z suczkami sie toleruja, na podwórku biega sobie - z psiakami sasiadów sie nie lubi ale nie musi..fotki beda obiecuje - ale wole nie mówic kiedy bo znowu nawale To czekamy na fotki. :) Oby nie za długo. Quote
Recommended Posts