Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Incia napisał(a):
Jak się miewa ten słodki koleżka?

baaardzo dobrze:)
dzis rozmawiałam z DT i Jurnad bez zmian tzn. bardzo sie cieszy na ludzi, chce sie bawic z suczka, biegapo podwórku, chodzi na spacerki :)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

27 mam dzwonic do Pana profesora celem umówienia sie na wizyte. Dziś pobrałam wydruki z banku więc lada dzień zamieścimy rozliczenie za Juranda. Dziękujemy wszystkim za wsparcie :) Oczywiście na bieżąco będziemy informować o postępach Jego leczeniu.

Posted

poki co wydatki Juranda:
20zl szczepienie
15zl odrobaczenie
15zl fripex
25zl obroża i smycz
30zl wizyta weta i pobranie krwi
100zl badanie krwi
30zl paliwo do Gliwic na konsultacje okulistyczną

i szacowany koszt operacji 4000zl

Posted

Ja bym jeszcze poleciła dr Garncarza, który stosuje taryfę ulgową dla bezdomnych, skrzywdzonych psów.

Podobno dr Cisło w Breslau też, jeśli jest się z polecenia dr Garncarza

Posted

inga.mm napisał(a):
wybaczcie, że nie mam czasu na wpisywanie się (tylko podczytuję), jednak jeśli trzeba by bylo w Warszawie jakoś pomóc, proszę mnie wzywać, postaram sie pomóc

Każda pomoc potrzebana! Dziękuję w imieniu Juranda!

Posted

inga.mm napisał(a):
Ja bym jeszcze poleciła dr Garncarza, który stosuje taryfę ulgową dla bezdomnych, skrzywdzonych psów.

Podobno dr Cisło w Breslau też, jeśli jest się z polecenia dr Garncarza

kochana...obaj lekarze są super... i Garncarz i Kiełbowicz są na tej samej najwyższej półce tylko że Kiełbowicz ma wypasiony nowoczesny sprzęt i jest dużo bliżej...więc tu jego przewaga.....

Posted

Na moim bazarku "Kiełbasa z kością" na ten moment chłopaki uzbierali z deklaracji 95 zł!

Wpłaty na konto OTOZ zadeklarowali:

[FONT=Tahoma]Julia84,[/FONT]
[FONT=Tahoma]Karina R[/FONT]
[FONT=Tahoma]wujek & ciocia
[/FONT]aniolek2000

Jak pieniązki przyjdą, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku - jak w podpisie. Zapraszam wszystkich sympatyków Duszka, Juranda i Michaela do zakupu następnych, smakowitych cegiełek!

Posted

inga.mm napisał(a):
a koszty? porównywalne?

tak...koszty w tych samych granicach.....dr Garncarz daje zniżkę za wizytę (zamiast 90 zł płaciłam z Bobim 45 zł) ale za operacje trzeba płacić normalnie.....jest różnica czy ma widzieć normalnie czy obraz odwrócony...wtedy jest kilka stówek taniej jeśli odwrócony.... ale jak będą finanse to lepiej do porządku......faktem jest że do warszawy i z powrotem obrócimy za 250 zł a do Wrocka za 80 zł....dodatkowo Garnacarz nie jest z naszej strony więc trzeba przerąbać przez stolicę.....długa męcząca droga, zwłaszcza z psem którego najważniejszym celem jest zjeść siedzenie i drążek zmiany biegów.......;)

Posted

Wpłaty na paypal

20.08

Monika M-51,84zł
Marta S-12,80zł
Małgorzata K-100zł

21.08

Mariola K-143,09zł
Mariusz L-30zł
Elżbieta G.K -80zł (bez wskazania na kogo)
Jolanta N-37,85zł

27.08

Anna Z -45,59zł

5.09

Daniel K-23,32zł (bez wskazania na kogo)

6.09

Sebastian B-3,36zł(bez wskazania na kogo)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']baaardzo dziekujemy wawer za ogromna pomoc:):)

inga we Wrocławiu podobno koszt ok.4000zl w Wawie 5000zl - ale to chyba bez tej zniżki na bezdomniaki...trzeba bedzie zadzwonic i dopytac
podeślij mi info na [email protected]
Jakies badania, diagnozy.
polece do dr Garncarza i zapytam.
4 kółka wydają sie bardzo wysoką ceną, jednak nie wiem co trzeba zrobić, więc nie chcę się wymądrzać.
Chętnie przebadam sytuację w Wawie

Posted

danavas napisał(a):
długa męcząca droga, zwłaszcza z psem którego najważniejszym celem jest zjeść siedzenie i drążek zmiany biegów.......;)

głodzicie go????? :evil_lol:

Posted

[quote name='inga.mm']podeślij mi info na [email protected]
Jakies badania, diagnozy.
polece do dr Garncarza i zapytam.
4 kółka wydają sie bardzo wysoką ceną, jednak nie wiem co trzeba zrobić, więc nie chcę się wymądrzać.
Chętnie przebadam sytuację w Wawie

z badan to On mial narazie tylko krew
niewiem czy na konsultacji w Gliwicach dziewczyny dostały jakies rozpoznanie na pismie...po 27.09 trzeba bedzie pojechac najpierw z Jurandem na diagnoze do Wrocławia i potem drugi raz na operacje, wiec wiecej wiadomo będzie po wizycie we Wrocławiu

a ja bylam dzisiaj w odwiedzinkach u Juranda:):) i nie sama a z wspaniałymi ludzmi, którzy chca Go adoptowac:multi: maja juz dwie suczki - jedna przygarnieta z ulicy, psiaki wygłaskane i wykochane:) ..ale adopcja bedzie dopiero gdzies za 1,5 miesiacca poniewaz Panstwo remontuja dom a narazie do bloku jako 3 psa wziasc Go nie moga...poza tym trzeba Juranda wykastrowac i zoperowac Mu oczy - natomiast jeśli by sie okazało, ze Jurand niesetty nie bedzie widział Państwu to absolutnie nie przeszkadza

Jurandzik dostał prezent - świnke - ale za bardzo nie wiedział co z nia robic:

tu drugi prezent - kosc- zdecydowanie bardziej przypadł Mu do gustu:)