Lu_Gosiak Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Incia napisał(a):Jak się miewa ten słodki koleżka? baaardzo dobrze:) dzis rozmawiałam z DT i Jurnad bez zmian tzn. bardzo sie cieszy na ludzi, chce sie bawic z suczka, biegapo podwórku, chodzi na spacerki :) Quote
Lili8522 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jurand odzyskuje radość życia, cudownie :loveu: Quote
wawer Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Na bazarek dla psiaczka przedpołudniem zapraszam! Quote
nescca Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 27 mam dzwonic do Pana profesora celem umówienia sie na wizyte. Dziś pobrałam wydruki z banku więc lada dzień zamieścimy rozliczenie za Juranda. Dziękujemy wszystkim za wsparcie :) Oczywiście na bieżąco będziemy informować o postępach Jego leczeniu. Quote
Lu_Gosiak Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 poki co wydatki Juranda: 20zl szczepienie 15zl odrobaczenie 15zl fripex 25zl obroża i smycz 30zl wizyta weta i pobranie krwi 100zl badanie krwi 30zl paliwo do Gliwic na konsultacje okulistyczną i szacowany koszt operacji 4000zl Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 może nietaktem będzie zaproszenie Was na wątek Duni, ale tam jest kłopot podobny, a operacja tańsza. Maleńka, ślepa DUNIA - operacja już tuż, tuż :-) Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja bym jeszcze poleciła dr Garncarza, który stosuje taryfę ulgową dla bezdomnych, skrzywdzonych psów. Podobno dr Cisło w Breslau też, jeśli jest się z polecenia dr Garncarza Quote
Sarunia-Niunia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witaj Jurandku! Przytulam Cie i hopsam w górę kochany, śliczny Psiaczku!!! Quote
inga.mm Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 wybaczcie, że nie mam czasu na wpisywanie się (tylko podczytuję), jednak jeśli trzeba by bylo w Warszawie jakoś pomóc, proszę mnie wzywać, postaram sie pomóc Quote
MALWA Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 inga.mm napisał(a):wybaczcie, że nie mam czasu na wpisywanie się (tylko podczytuję), jednak jeśli trzeba by bylo w Warszawie jakoś pomóc, proszę mnie wzywać, postaram sie pomóc Każda pomoc potrzebana! Dziękuję w imieniu Juranda! Quote
danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 inga.mm napisał(a):Ja bym jeszcze poleciła dr Garncarza, który stosuje taryfę ulgową dla bezdomnych, skrzywdzonych psów. Podobno dr Cisło w Breslau też, jeśli jest się z polecenia dr Garncarza kochana...obaj lekarze są super... i Garncarz i Kiełbowicz są na tej samej najwyższej półce tylko że Kiełbowicz ma wypasiony nowoczesny sprzęt i jest dużo bliżej...więc tu jego przewaga..... Quote
Karina R Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Przyhopsałam i ja dziś do Jurandzika! Quote
wawer Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Na moim bazarku "Kiełbasa z kością" na ten moment chłopaki uzbierali z deklaracji 95 zł! Wpłaty na konto OTOZ zadeklarowali: [FONT=Tahoma]Julia84,[/FONT] [FONT=Tahoma]Karina R[/FONT] [FONT=Tahoma]wujek & ciocia [/FONT]aniolek2000 Jak pieniązki przyjdą, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku - jak w podpisie. Zapraszam wszystkich sympatyków Duszka, Juranda i Michaela do zakupu następnych, smakowitych cegiełek! Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 baaardzo dziekujemy wawer za ogromna pomoc:):) inga we Wrocławiu podobno koszt ok.4000zl w Wawie 5000zl - ale to chyba bez tej zniżki na bezdomniaki...trzeba bedzie zadzwonic i dopytac Quote
danavas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 inga.mm napisał(a):a koszty? porównywalne? tak...koszty w tych samych granicach.....dr Garncarz daje zniżkę za wizytę (zamiast 90 zł płaciłam z Bobim 45 zł) ale za operacje trzeba płacić normalnie.....jest różnica czy ma widzieć normalnie czy obraz odwrócony...wtedy jest kilka stówek taniej jeśli odwrócony.... ale jak będą finanse to lepiej do porządku......faktem jest że do warszawy i z powrotem obrócimy za 250 zł a do Wrocka za 80 zł....dodatkowo Garnacarz nie jest z naszej strony więc trzeba przerąbać przez stolicę.....długa męcząca droga, zwłaszcza z psem którego najważniejszym celem jest zjeść siedzenie i drążek zmiany biegów.......;) Quote
nescca Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Wpłaty na paypal 20.08 Monika M-51,84zł Marta S-12,80zł Małgorzata K-100zł 21.08 Mariola K-143,09zł Mariusz L-30zł Elżbieta G.K -80zł (bez wskazania na kogo) Jolanta N-37,85zł 27.08 Anna Z -45,59zł 5.09 Daniel K-23,32zł (bez wskazania na kogo) 6.09 Sebastian B-3,36zł(bez wskazania na kogo) Quote
inga.mm Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Lu_Gosiak']baaardzo dziekujemy wawer za ogromna pomoc:):) inga we Wrocławiu podobno koszt ok.4000zl w Wawie 5000zl - ale to chyba bez tej zniżki na bezdomniaki...trzeba bedzie zadzwonic i dopytac podeślij mi info na [email protected] Jakies badania, diagnozy. polece do dr Garncarza i zapytam. 4 kółka wydają sie bardzo wysoką ceną, jednak nie wiem co trzeba zrobić, więc nie chcę się wymądrzać. Chętnie przebadam sytuację w Wawie Quote
inga.mm Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 danavas napisał(a):długa męcząca droga, zwłaszcza z psem którego najważniejszym celem jest zjeść siedzenie i drążek zmiany biegów.......;) głodzicie go????? :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='inga.mm']podeślij mi info na [email protected] Jakies badania, diagnozy. polece do dr Garncarza i zapytam. 4 kółka wydają sie bardzo wysoką ceną, jednak nie wiem co trzeba zrobić, więc nie chcę się wymądrzać. Chętnie przebadam sytuację w Wawie z badan to On mial narazie tylko krew niewiem czy na konsultacji w Gliwicach dziewczyny dostały jakies rozpoznanie na pismie...po 27.09 trzeba bedzie pojechac najpierw z Jurandem na diagnoze do Wrocławia i potem drugi raz na operacje, wiec wiecej wiadomo będzie po wizycie we Wrocławiu a ja bylam dzisiaj w odwiedzinkach u Juranda:):) i nie sama a z wspaniałymi ludzmi, którzy chca Go adoptowac:multi: maja juz dwie suczki - jedna przygarnieta z ulicy, psiaki wygłaskane i wykochane:) ..ale adopcja bedzie dopiero gdzies za 1,5 miesiacca poniewaz Panstwo remontuja dom a narazie do bloku jako 3 psa wziasc Go nie moga...poza tym trzeba Juranda wykastrowac i zoperowac Mu oczy - natomiast jeśli by sie okazało, ze Jurand niesetty nie bedzie widział Państwu to absolutnie nie przeszkadza Jurandzik dostał prezent - świnke - ale za bardzo nie wiedział co z nia robic: tu drugi prezent - kosc- zdecydowanie bardziej przypadł Mu do gustu:) Quote
Recommended Posts