asikowska Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ja też nie mogę podpisać odrzuca adresy z wp i gmaila, chciałabym wysłać link znajomym na fb ale tak się ludzie zniechęcą, można to jakoś poprawić? Quote
Becia2222 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Udało mi się podpisać. Wysłałam z innego adresu. Quote
Agata Balu Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Dzisiaj wieczorem drukuje podpisy pod petycją i jutro wysyłam do Bydgoszczy. Ale niech To Was nie zniechęca. Być może proces się przeciągnie i będzie jeszcze apelacja. Więc podpisujcie dalej O wyniku procesu spróbuję się dowiedzieć i napisać w pierwszym poście...... o ile nie będzie nikogo z mediów. Quote
mari23 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Agata Balu']Dzisiaj wieczorem drukuje podpisy pod petycją i jutro wysyłam do Bydgoszczy. Ale niech To Was nie zniechęca. Być może proces się przeciągnie i będzie jeszcze apelacja. Więc podpisujcie dalej O wyniku procesu spróbuję się dowiedzieć i napisać w pierwszym poście...... o ile nie będzie nikogo z mediów.[/QUOTE] Podpisałam ! i jeszcze parę innych.... Quote
Marycha35 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Kochani Ludkowie, ale ruch, huraaa:) Wreszcie!!! Musi być głośno, tłoczno i skutecznie, dla Psotki:):):) Podobno z sunią teraz ok, niestety straciła wzrok w skutek obrażeń. Niech oprawców szlag jasny trafi....... Quote
DORA1020 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Marycha35']Kochani Ludkowie, ale ruch, huraaa:) Wreszcie!!! Musi być głośno, tłoczno i skutecznie, dla Psotki:):):) Podobno z sunią teraz ok, niestety straciła wzrok w skutek obrażeń. Niech oprawców szlag jasny trafi.......[/QUOTE] AMEN I niech zgnija w wiezieniu:angryy: Quote
TERESA BORCZ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ludkowie, jak odrzuca trzeba próbować, w końcu się udaje, pamiętać by na końcu potwierdzić podpis w petycji , dalej rozsyłam do rana kto dostanie niech podpisuje by było jak najwięcej Quote
Isabel Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja też podpisałam Ale do tej pory nie otrzymałam maila do weryfikacji podpisu...Dziwne, bo zawsze miałam od razu :roll: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jak tylko odebrałam petycję (pw od Tereni) zaraz podpisałam. Roześlę dalej i zmobilizuję całą Rodzinę i znajomych do podpisania!!! Quote
Recommended Posts