Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj wieczorem drukuje podpisy pod petycją i jutro wysyłam do Bydgoszczy. Ale niech To Was nie zniechęca. Być może proces się przeciągnie i będzie jeszcze apelacja. Więc podpisujcie dalej
O wyniku procesu spróbuję się dowiedzieć i napisać w pierwszym poście...... o ile nie będzie nikogo z mediów.

Posted

[quote name='Agata Balu']Dzisiaj wieczorem drukuje podpisy pod petycją i jutro wysyłam do Bydgoszczy. Ale niech To Was nie zniechęca. Być może proces się przeciągnie i będzie jeszcze apelacja. Więc podpisujcie dalej
O wyniku procesu spróbuję się dowiedzieć i napisać w pierwszym poście...... o ile nie będzie nikogo z mediów.[/QUOTE]

Podpisałam !
i jeszcze parę innych....

Posted

Kochani Ludkowie, ale ruch, huraaa:) Wreszcie!!! Musi być głośno, tłoczno i skutecznie, dla Psotki:):):) Podobno z sunią teraz ok, niestety straciła wzrok w skutek obrażeń. Niech oprawców szlag jasny trafi.......

Posted

[quote name='Marycha35']Kochani Ludkowie, ale ruch, huraaa:) Wreszcie!!! Musi być głośno, tłoczno i skutecznie, dla Psotki:):):) Podobno z sunią teraz ok, niestety straciła wzrok w skutek obrażeń. Niech oprawców szlag jasny trafi.......[/QUOTE]

AMEN
I niech zgnija w wiezieniu:angryy: