anita_happy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 TULA pozdrawia BOLUSIA [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/307/13f17f42a245e695.jpg[/IMG][/URL] Quote
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jak się mają sprawy BOlusia?? przecież on taki śliczny, tyle ogłoszeń miał i nadal nic... podesłałam Bolusia jednej Pani, co pytała mnie o sunie, która już poszła do adopcji, zobaczymy może zauroczy się Bolusiem (mimo że to chłopak - bo wolała sunie)... Quote
bela51 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 śliczny ten Bolus. Znalazłam taki bazarek ogloszeniowy, może znajdzie się sponsor [url]http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-%29-Daj-szanse-swojemu-pupilowi-%29[/url] Quote
koosiek Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='zeberka4'][B]ilon_n [/B]dziekuje! co do metra,może spróbujemy jeżeli koszty pozwolą, na razie główny cel to Mój Pies.[/QUOTE] Ogłoszenia w Metrze są za free ;) Wystarczy zrobić psu ogłoszenie na cafeanimal.pl, z jakimś króciutkim tekstem (takim prosto do druku, bo dłuższe czasem głupio tną). Oni wybierają co dzień (oprócz piątków i sobót) kilka psiaków i dają do gazety. Wygląda to tak: [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] (strona 6). Gazeta jest codziennie rozdawana w całej Polsce. Cafeanimala można robić codziennie, do skutku. Quote
zeberka4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [B]Boluś wita wszystkich dzisiaj na swoim wątku:D koosiek[/B] - bede dodawała może sie uda i bedzie! [B]bela51[/B]-jeżeli znalazłby się sponsor byłoby super [B]Akrum[/B] trzymam kciuki! Kilka osób szuka mu domku ale bez skutku na razie :( Bolus wita też Tulę:D Quote
zeberka4 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/184865-Dla-Bolusia!-Ogrodowe-ro%C5%9Bliny-maskotki-i-inne-do-18.05.10r?p=14608554#post14608554[/url] bazarek,wysyłajcie innym Quote
monika55 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Z Metra papierowego duzo zainteresowanych jest. Ale nie wiem czym sie kiruja przy wyborze psa. Quote
Piromanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Chyba tylko przypadkiem.... Albo maja jakiś klucz, ale ciężko to rozgryźć. Quote
Rybka_39 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 NO, ale to trzeba mieć farta, żeby w metrze wystawili.... Quote
Akrum Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 cześc Boluś, jak się mają twoje sprawy?? nikt nie dzwonił nadal?? Quote
zeberka4 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 O Bolusia pytał jeden Pan na gg ale nic konkretnie,napisał ze sie odezwie :/ Dostałam wpłaty od: Monika z Katowic-15zł i ILON_N-20zł [B]dziekujęmy[/B]! Na pierwszej stronie zaraz wypisze, nowe fotki! I zapraszam na [B]bazarek![/B] Wybaczcie że nie odpisuje ale nie mogłam na dogomanie się wbić! Quote
2010 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Co Wy na to:loveu:Boluś jako model do kalendarza...:lol: Quote
TERESA BORCZ Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 bbardzo wdzięczny model, co za ufne spojrzenie!!! szukamy dalej. rozsyłam starszym paniom do domków, uwielbiają takie psiaki ale na internet nie wchodzą. Quote
2010 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Zapraszamy na bazarek Blolusia ...każdy grosik potrzebny dla niego na ogłoszenia... http://www.dogomania.pl/threads/184865-Dla-Bolusia!-Ogrodowe-ro%C5%9Bliny-maskotki-i-inne-do-18.05.10r Quote
koosiek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='ick']Co Wy na to:loveu:Boluś jako model do kalendarza...:lol: [/QUOTE] Tylko, że to jest Tula, nie Boluś ;) Quote
gosiulaa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='koosiek']Tylko, że to jest Tula, nie Boluś ;)[/QUOTE] No właśnie miałam mówić że jakiś nie podobny :eviltong: Quote
zeberka4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Kurcze nie wiem co robić,2 miesiące tyle zostało Nam do przeprowadzki ,a domku dla naszych 2 psiaków nie widać!!!!! Nikt nie pisze i nie dzwoni, tak myslimy czy faktycznie nie umiescić obydwóch w metro,jednak wiecej ludzi czyta tą gazetę, a przyjaciela psa czy mój pies dzisuiaj oglądałam,tam wiekszośc ogłoszeń z psami z hodowli widziałam niz ogłoszenia adopcji. Czasem to rece opadają eh. Quote
czerda Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ja tez tak uważam , że mnie ludzi zagląda do tych miesięczników Quote
ilon_n Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 kotów i psów jest już taka ilość, że przez najbliższą dekadę ludzie nie powinni niczego rozmnażać!!!! najchętniej pozamykałabym wszystkie hodowle, zarówno te nielegalne jak i legalne .. po prostu nie ma tyle domów, by te wszystkie żyjące już biedaki gdzieś poupychać!!!! przy okazji porzucam Bolusia .. Quote
Awit Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A już miałam napisać, że bolus to mniamniusi pieseczek, a to jakis inny..... A co będzie zeberka z tymi dwoma jak się przeprowadzisz? One są na tymczasie u Ciebie i nie możesz ich zabrać? Quote
zeberka4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Awit na razie nie wiem i nie chce o tym mysleć,jeżeli sytuacja będzie drastyczna to nie wiem hotelik? My przeprowadzamy sie na mniejsze mieszkanie,w domu są 2 psy,a 2 drugie czyli Boluś i Azor na tymczasie na dworze. To takie pomieszczenie gospodarcze jest i tam sobie wolno biegają. Quote
2010 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ale to chyba braciszek Tuli....on jest taki podobny:lol: To teraż :loveu:Boluś w całej pełni na stronach kalendarza.. Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 czasami po prostu ręce opadają z bezsilności... tyle psów czeka na nowe domki, a ludzie jak słyszą o sterylce czy kastracji to pytają mnie po co, żeby psów i kotów na świcie zabrakło?? ale jak pytam takiego jednego, drugiego czy byli choć raz w schronisku, czy chociaż jakieś strony o schroniskach przeglądali - to robią wielkie oczy, że po co... że nie byli... i dziwią się jak mówię, ile psów jest w schroniskach, jakie tam są warunki, że się na wzajem zagryzają, itp... wtedy dopiero się ludziom oczy otwierają - niestety ludzie w dziedzinie sterylki i kastracji są jeszcze mało uświadomieni, większość szczególnie na wsiach nie ma kompletnie pojęcia jak powiem sterylizacja... szkoda, że gminy nie chcą wydawać funduszy na masową sterylkę i kastrację, w ogóle na prowadzenie jakiś akcji ograniczenia bezdomności i niekontrolowanego rozmnażania... i tym sposobem podniosłam się Bolusiu mały :) Quote
Recommended Posts