Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak się mają sprawy BOlusia??
przecież on taki śliczny, tyle ogłoszeń miał i nadal nic...

podesłałam Bolusia jednej Pani, co pytała mnie o sunie, która już poszła do adopcji, zobaczymy może zauroczy się Bolusiem (mimo że to chłopak - bo wolała sunie)...

Posted

śliczny ten Bolus. Znalazłam taki bazarek ogloszeniowy, może znajdzie się sponsor
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-%29-Daj-szanse-swojemu-pupilowi-%29[/url]

Posted

[quote name='zeberka4'][B]ilon_n [/B]dziekuje!
co do metra,może spróbujemy jeżeli koszty pozwolą, na razie główny cel to Mój Pies.[/QUOTE]

Ogłoszenia w Metrze są za free ;) Wystarczy zrobić psu ogłoszenie na cafeanimal.pl, z jakimś króciutkim tekstem (takim prosto do druku, bo dłuższe czasem głupio tną). Oni wybierają co dzień (oprócz piątków i sobót) kilka psiaków i dają do gazety. Wygląda to tak: [URL]http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx[/URL] (strona 6). Gazeta jest codziennie rozdawana w całej Polsce.
Cafeanimala można robić codziennie, do skutku.

Posted

[B]Boluś wita wszystkich dzisiaj na swoim wątku:D

koosiek[/B] - bede dodawała może sie uda i bedzie!
[B]bela51[/B]-jeżeli znalazłby się sponsor byłoby super
[B]Akrum[/B] trzymam kciuki! Kilka osób szuka mu domku ale bez skutku na razie :(

Bolus wita też Tulę:D

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184865-Dla-Bolusia!-Ogrodowe-ro%C5%9Bliny-maskotki-i-inne-do-18.05.10r?p=14608554#post14608554[/url]
bazarek,wysyłajcie innym

Posted

O Bolusia pytał jeden Pan na gg ale nic konkretnie,napisał ze sie odezwie :/
Dostałam wpłaty od:
Monika z Katowic-15zł
i ILON_N-20zł

[B]dziekujęmy[/B]!

Na pierwszej stronie zaraz wypisze, nowe fotki!
I zapraszam na [B]bazarek![/B]

Wybaczcie że nie odpisuje ale nie mogłam na dogomanie się wbić!

Posted

Kurcze nie wiem co robić,2 miesiące tyle zostało Nam do przeprowadzki ,a domku dla naszych 2 psiaków nie widać!!!!!

Nikt nie pisze i nie dzwoni, tak myslimy czy faktycznie nie umiescić obydwóch w metro,jednak wiecej ludzi czyta tą gazetę, a przyjaciela psa czy mój pies dzisuiaj oglądałam,tam wiekszośc ogłoszeń z psami z hodowli widziałam niz ogłoszenia adopcji.

Czasem to rece opadają eh.

Posted

kotów i psów jest już taka ilość, że przez najbliższą dekadę ludzie nie powinni niczego rozmnażać!!!! najchętniej pozamykałabym wszystkie hodowle, zarówno te nielegalne jak i legalne .. po prostu nie ma tyle domów, by te wszystkie żyjące już biedaki gdzieś poupychać!!!!

przy okazji porzucam Bolusia ..

Posted

A już miałam napisać, że bolus to mniamniusi pieseczek, a to jakis inny.....
A co będzie zeberka z tymi dwoma jak się przeprowadzisz? One są na tymczasie u Ciebie i nie możesz ich zabrać?

Posted

Awit na razie nie wiem i nie chce o tym mysleć,jeżeli sytuacja będzie drastyczna to nie wiem hotelik?
My przeprowadzamy sie na mniejsze mieszkanie,w domu są 2 psy,a 2 drugie czyli Boluś i Azor na tymczasie na dworze. To takie pomieszczenie gospodarcze jest i tam sobie wolno biegają.

Posted

czasami po prostu ręce opadają z bezsilności... tyle psów czeka na nowe domki, a ludzie jak słyszą o sterylce czy kastracji to pytają mnie po co, żeby psów i kotów na świcie zabrakło?? ale jak pytam takiego jednego, drugiego czy byli choć raz w schronisku, czy chociaż jakieś strony o schroniskach przeglądali - to robią wielkie oczy, że po co... że nie byli... i dziwią się jak mówię, ile psów jest w schroniskach, jakie tam są warunki, że się na wzajem zagryzają, itp...
wtedy dopiero się ludziom oczy otwierają - niestety ludzie w dziedzinie sterylki i kastracji są jeszcze mało uświadomieni, większość szczególnie na wsiach nie ma kompletnie pojęcia jak powiem sterylizacja...
szkoda, że gminy nie chcą wydawać funduszy na masową sterylkę i kastrację, w ogóle na prowadzenie jakiś akcji ograniczenia bezdomności i niekontrolowanego rozmnażania...

i tym sposobem podniosłam się Bolusiu mały :)