zeberka4 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Lara podesłałam ci linka tam wszystko masz:) czerda Napisałam ci pw, podaj mi prosze e-maila na którego mam wysłać jego fotki :) Boluś moze ważyć ok 8kg ale naprawdę nie jest duży Quote
Olena84 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Robie Bolusiowi ogloszenia na pineska pajeczyna gumtree eoferty adopcjapsa przygarnijzwierzaka ojoj psiamania nasipupile kokosy. Quote
adkaaaaa5 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Zobaczcie http://www.dogomania.pl/threads/184330-Posokowiec-bawarski-Ringo-szuka-domu Quote
Akrum Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Akrum']póki co zrobiłam takie ogłoszenia: http://www.eoferty.com.pl/bolus_mlody_pies_ktory_czeka_na_milosc_adoptuj_go_182093.html www.kupsprzedaj.pl www.adopcje.org www.kupiepsa.pl www.ofertka.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.nasipupile.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.adopcjapsa.pl www.rozglos.net www.anonseogloszenia.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl www.morusek.pl www.adpedia.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.mammisia.pl www.wszystkotujest.pl www.ale.gratka.pl www.przylepa.pl www.zgubiono.pl www.ogloszenia-24h.pl www.cafeanimal.pl www.gumtree.pl ktoś pytał o namiary do ogłoszeń, wejdź sobie na pierwsze ogłoszenie, tak jest tekst i kontakt :) Quote
magenka1 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja też jestem tylko tyle mogę... Będę podrzucać Quote
Awit Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A ja juz byłam u Bolusia. On chyba znalazł gdzies domek tymczasowy....? No tak u zeberki. Quote
2010 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 OJ biedakowi potrzebne ogłoszenia!! Dzięki za wiadomość na pm!! Larko !!! Zrób mu takie ładne.... DO DZIEŁA !!!! :loveu:BOLUŚ czeka !!! Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ja także jestem... Boże ,czym bliżej do wakacji tym więcej psich i kocich nieszczęść :placz: Quote
gosiulaa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Borówka16 napisał(a):Ja także jestem... Boże ,czym bliżej do wakacji tym więcej psich i kocich nieszczęść :placz: Już nawet nie chcę wiedzieć co na wakacjach będzie się działo :placz: Bolusiu mam nadzieję że szybko znajdziesz jakiś stały domek! Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017875381 ;) Quote
anita_happy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Witaj BOLUŚ... ja mam w domu twojego klona... Tula - jakby twoja sostra :/ jak zalogowałm sie na uniteddogs to napisała do mnei dziewczyna z Estoni..z zapytaniem czy nie chciałabym dopuścic swojej tuli do jej piesa...pytała sie o rodowód... zdziwiłam sie bo TULA to bezdomniak z szydłowieckiej ulicy.... ale w sumie na zdjeciu to moze za rasowca robić... hihihi http://pethealthlibrary.purinacare.com/breed/podengo-pequeno/ Podengo Pequeno / Other names/Nicknames: Portuguese Rabbit Hound Medium Portuguese Sight Hound a tu orginał mozecie BOLKA do działu rasowców przenosić :) powodzenia Boluś...bede zagladać :) Quote
Akrum Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='__Lara']Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1017875381 ;) śliczne allegro :) zeberka, zbierz wszystkie ogłoszenia jakie były robione dla Bolusia i wstaw do pierwszego postu, przynajmniej wiadomo potem gdzie już były robione i łatwiej też zdjęcia i teksty sobie ściągać do dalszych ogłoszeń :) Quote
zeberka4 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Lara ślicznie ci dziekuję,mam tylko jedna prośbę,napisz w na all ze psiak przebywa w wielkopolsce Akrum zrobione, Tula faktycznie podobna Anito Quote
monika55 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nie znam sie na rasach bo ja tylko rasa kundel polski;). To co by to bylo? Quote
__Lara Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='zeberka4']Lara ślicznie ci dziekuję,mam tylko jedna prośbę,napisz w na all ze psiak przebywa w wielkopolsce Akrum zrobione, Tula faktycznie podobna Anito Zrobione ;) Quote
koosiek Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dostałam pw, ale u Bolka już wcześniej byłam ;) Tylko teraz nie mam jak pomóc, nawet ogłoszeniowo :( Quote
2010 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lara !!! :lol:Świetne to allegro !!! :loveu:Boluś trzymamy mocno kciuki !!!! Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 monika55 napisał(a):Nie znam sie na rasach bo ja tylko rasa kundel polski;). To co by to bylo? kiedys u weta widziałam taką rozpiske - RASY Świata.... parenascie piesków odpicowanych bylo... na drugiej ścianie wisiał piękny plakat...tysiace pyszczków sie uśmiechało..no moze stetki - kazdy inny i tez odpicowany do zdjecia.... a nagłowke plakatu NAJSTARSZA RASA ŚWIATA :) heh... ja jestem hodowca najstarszej rasy swiata i co pies to inny okaz :) BOLUS hopaj i szukaj swojego "hodowcy"... Quote
zeberka4 Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Bolus dzisiaj dobrze,ale dzis padało to siedział schowany razem z Azorem. Chcę mu jakąś fajna sesyjkę zrobić kurcze:) Dalej niech ten domek juz się znajdzie! Quote
2010 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Oj :loveu:Bolus jakas sesyjka sie szykuje !!!:multi: Quote
anita_happy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 czekamy na foty.... moze sesja na piasku..na lezaku z drinolkiem w łapce..oczywiscie drinolek z parasoleczką :P Quote
Recommended Posts