Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień w dzień zaglądam do ciebie Bolku z nadzieją, że zobaczę te upragnione zdanie, że odezwał się ktoś z ogłoszeń, że jest zainteresowany domek...
ale jak widzę, jeszcze nie dziś, jeszcze nie twój czas...
zobaczysz, znajdziesz domeczek.
zeberka a może w lokalnej gazecie być go ogłosiła?? masz dojścia??

Posted

Kurde na co jest? Przecież teraz multum ludzi szuka właśnie takiego małego pieska. Bolek do góry bo już za długo tu siedzisz, mamy Cie dość:eviltong:

Posted

Kurde, nie wiem czemu Bolka nikt nie chcę,biedaczysko małe i kochane :)
porobiłam mu dzisiaj trochę ogłoszeń,miejmy nadzieje ze z dobrym skutkiem,siedze tak sobie a za oknem to mi chyba słowik spiewa uwielbiam go sluchać, spiewa w nocy cudeńko,

Boluś pozdrawia i kaze wszystkich wylizać :D

Posted

zeberka, a może zrób kilka takich papierowych ogłoszeń i porozklejaj w sklepach, w zoologicznych najlepiej... może tak ktoś Bolka zauważy i się w nim zakocha?

Posted

Akrum,zrobię ale nie wiem kiedy będe w Poznaniu żeby porozwieszać itp Teraz nie jeżdżę.
Zresztą kilka znajomych osób miało porozwieszac w kilku miejscach, niedawno wywieszałam Azorka ale nie było odzewu.

Posted

Piromanko to dobry pomysł, ale nie wiem kto :(,powystawiałam troszkę ogłoszeń mam nadzieję że okaże się że domek w końcu się znajdzie bo zostały mniej niz 2 miesiące,ten czas tak szybko leci kurcze....