kabaja Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 nie bardzo wiem jak Bolusiowi pomóc.Też myśle ,że trzeba ogłaszać w jak największej ilości gazet, najlepiej codziennych . Czytałam wątek pieska ,który miał ogłoszenia w Mój Pies /chyba juz 2 razy / i nie było żadnego odzewu.Wydaje mi się ,że czytalnic takich gazet są juz dawno zapsieni . proszę o przesłanie na PW numeru konta wpłace parę groszy Quote
Lu_Gosiak Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 noo moj Niko mial ogloszenia 2 razy w Moim Psie i niestety zero odzewu:(... Quote
Atomowka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Szczerze ja uważam, że ludzie którzy czytają MP to miłośnicy psów i raczej nie szukają kolejnego psa. Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego, albo na ogłoszenie w jakimś dzienniku codziennym, ale mogę się mylić. Quote
Monika z Katowic Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Warto chyba zrobić więcej tańszych ogłoszeń... Quote
monika55 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bo ludzie sa dziwni. U mnie najczesciej dzwonia o psy, ktore od miesiecy sa w domach. Nie sposob usunac wszystkich ogloszen. Quote
koosiek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Już wcześniej pisałam, że nie warto tracić kasy na ogłoszenie w psich pismach, bo małe są szanse, że to coś da... Lepiej przeznaczyć n.p. na wyróżnione allegro. Ale ogłoszenie do PP już poszło i teraz możemy tylko trzymać kciuki, żeby jednak przyniosło Bolusiowi szczęście. Quote
zeberka4 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 http://allegro.pl/item1043212393_maly_bolus_dasz_mu_szanse_nikt_go_nie_chce.html Nowe allegro Bolka, zostało wyróżnione i podświetlone! Quote
zeberka4 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/185617-Bazarek-na-Bolusia-i-Azorka!-Ro%C5%9Bliny-ogrodowe-do-23.05.10r.-22.00?p=14679731#post14679731 bazarek zapraszamy!!! Quote
Lidan Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Były już jakieś telefony w sprawie Bolusia? Zajrzyjcie, proszę przy okazji do => Jamniczka w schronie :( Quote
Akrum Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 cześć Bolek, przychodzę w odwiedziny i widzę, że u ciebie bez zmian... :( gdzie twój ludź Boluś, co?? Quote
zeberka4 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Bolusiowego ludzia na razie nie widać,ciekawe gdzie się podział :) Quote
Monika z Katowic Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Zdjęcie Bolusia rewelacyjne! Dajcie go do ogłoszeń! Quote
zeberka4 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 dalej po domek,masz coraz mniej tego czasu,kochanie Quote
iwka100 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Szkoda ,że tych ludzi nie mozna do tej dziury na łańćuch:angryy: Quote
Akrum Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 zeberka mogłabyś mi powiedzieć, gdzie dokładnie przebywa Bolek? w jakiej miejscowości i ile to jest km od Poznania (w jakim mniej więcej kierunku) pytam, bo jedna rodzinka chciała adoptować sunie z przytuliska w mojej miejscowości, podobna do Bolusia, ale czarna i już powiedziałam, że państwo po nią przyjdą, a facet wydał ją komuś innemu, bez sterylki, bez zobowiązania do sterylki... porażka... a że nie ma takiego małego knajtka u nas, to pomyślałam o BOlku - bardzo im się spodobał i tu się pojawia ale... oni mają już psa, który niezbyt toleruje samców, stąd moje pytanie, bo ci państwo mają jeszcze jechać do schronu w Poznaniu, szukać kundelkowatej suni, takiej zwykłej, przeciętnej kundelki i jak by nie wybrali żadnej, to może wtedy mogliby podjechać ze swoim psem do Ciebie zobaczyć reakcje ich psa na Bolka - bo czasami jest tak, że akurat psy zapałają do siebie sympatią - zawsze warto próbować, tym bardziej że to kastrat i wtedy BOlusia też by się ciachnęło, jakby zapoznanie się udało. Stąd moje pytanie gdzie to jest. bo jakby daleko, to wtedy nie wiem, czy podjęliby się jazdy, bo ich psiak nie za bardzo lubi jazdę samochodem - wymiotuje na maksa ;) Quote
Recommended Posts