Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie bardzo wiem jak Bolusiowi pomóc.Też myśle ,że trzeba ogłaszać w jak największej ilości gazet, najlepiej codziennych . Czytałam wątek pieska ,który miał ogłoszenia w Mój Pies /chyba juz 2 razy / i nie było żadnego odzewu.Wydaje mi się ,że czytalnic takich gazet są juz dawno zapsieni .
proszę o przesłanie na PW numeru konta wpłace parę groszy

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze ja uważam, że ludzie którzy czytają MP to miłośnicy psów i raczej nie szukają kolejnego psa. Może lepiej te pieniądze przeznaczyć na coś innego, albo na ogłoszenie w jakimś dzienniku codziennym, ale mogę się mylić.

Posted

Już wcześniej pisałam, że nie warto tracić kasy na ogłoszenie w psich pismach, bo małe są szanse, że to coś da... Lepiej przeznaczyć n.p. na wyróżnione allegro. Ale ogłoszenie do PP już poszło i teraz możemy tylko trzymać kciuki, żeby jednak przyniosło Bolusiowi szczęście.

Posted

zeberka mogłabyś mi powiedzieć, gdzie dokładnie przebywa Bolek? w jakiej miejscowości i ile to jest km od Poznania (w jakim mniej więcej kierunku)
pytam, bo jedna rodzinka chciała adoptować sunie z przytuliska w mojej miejscowości, podobna do Bolusia, ale czarna i już powiedziałam, że państwo po nią przyjdą, a facet wydał ją komuś innemu, bez sterylki, bez zobowiązania do sterylki... porażka...
a że nie ma takiego małego knajtka u nas, to pomyślałam o BOlku - bardzo im się spodobał i tu się pojawia ale... oni mają już psa, który niezbyt toleruje samców, stąd moje pytanie, bo ci państwo mają jeszcze jechać do schronu w Poznaniu, szukać kundelkowatej suni, takiej zwykłej, przeciętnej kundelki i jak by nie wybrali żadnej, to może wtedy mogliby podjechać ze swoim psem do Ciebie zobaczyć reakcje ich psa na Bolka - bo czasami jest tak, że akurat psy zapałają do siebie sympatią - zawsze warto próbować, tym bardziej że to kastrat i wtedy BOlusia też by się ciachnęło, jakby zapoznanie się udało. Stąd moje pytanie gdzie to jest. bo jakby daleko, to wtedy nie wiem, czy podjęliby się jazdy, bo ich psiak nie za bardzo lubi jazdę samochodem - wymiotuje na maksa ;)