Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam zaproszenie wiec jestem....ale czuje bezradność w tym przypadku i wielu innych..i juz nie mam pomysłów.... oprócz jednego podbic do Uniwersytetu III Wielku jesli taki macie w miescie... a ja sie niedługo do moojego wybieram moze tam znajda sie starsi (nie starzy) ludzie których dzieci "wyszły' z domu i niemaja juz o kogo dbac....

Posted

Betta napisał(a):
dostałam zaproszenie wiec jestem....ale czuje bezradność w tym przypadku i wielu innych..i juz nie mam pomysłów.... oprócz jednego podbic do Uniwersytetu III Wielku jesli taki macie w miescie... a ja sie niedługo do moojego wybieram moze tam znajda sie starsi (nie starzy) ludzie których dzieci "wyszły' z domu i niemaja juz o kogo dbac....

a to nie taki całkiem nieciekawy pomysł...zrobić plakaciki...ulotki i pamiętać o różnych ciekawych miejscach gdzie gromadzą się ludzie min.ok.50-tki...wiele osób dopada syndrom pustego gniazda...może warto spróbować?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
a to nie taki całkiem nieciekawy pomysł...zrobić plakaciki...ulotki i pamiętać o różnych ciekawych miejscach gdzie gromadzą się ludzie min.ok.50-tki...wiele osób dopada syndrom pustego gniazda...może warto spróbować?
to jest dobry pomysł , tym bardziej że sprawa dość pilna i trzeba działać

Posted

[quote name='Akrum']póki co zrobiłam takie ogłoszenia:
http://www.eoferty.com.pl/bolus_mlody_pies_ktory_czeka_na_milosc_adoptuj_go_182093.html
www.kupsprzedaj.pl
www.adopcje.org
www.kupiepsa.pl
www.ofertka.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.spacerek.net
www.nasipupile.pl
www.ojej.pl
www.pajeczyna.pl
www.pineska.pl
www.adopcjapsa.pl
www.rozglos.net
www.anonseogloszenia.pl
www.petsy.pl
www.e-zwierzak.pl
www.morusek.pl
www.adpedia.pl
www.petworld.pl
www.ogloszenia.aleokazja.pl
www.mammisia.pl
www.wszystkotujest.pl
www.ale.gratka.pl
www.przylepa.pl
www.zgubiono.pl
www.ogloszenia-24h.pl
www.cafeanimal.pl
www.gumtree.pl

zeberka, wejźż proszę na pierwsze ogłoszenie i sprawdź czy podałam dobre namiary do ogłoszeń?
wzięłam je z innej strony, na której je podawałaś, ale wolałabym żebyś sprawdziła :) bo jeszcze ludzie zaczną pisać do kogoś zupełnie innego ;)

Posted

monika083 napisał(a):
hmm nawet ze zlota ten lanuch moglby byc a i tak uwazam ,ze trzymanie psa na uwiezi to bezdusznosc,
dobrze ,ze juz sobie luzem biega ,.mam nadzieje ,ze ktos z ogloszen go wypatrzy.

ja też mam taką nadzieję, że komuś się spodoba.
a może ktoś by małemu zafundował jakieś ładne allegro?? bo ja nie umiem takich ładnych robić jeszcze... :(

Posted

Ale zeberka pisala , zeby nie robic allegro...Moze rzeczywiscie najlepiej dzwonic po hotelikach, przez te 2 tyg. zbierac deklaracje i usadowic malego w dt na jakis czas chociaz i intensywnie go oglaszac?? Taki maluch na pewno nie bedzie czekal dlugo na domek...Ludzie szukaja malych pieskow...

Posted

Hej wszystkim, Akrum dziękuję ogłoszenia mogą być, co do allegro chętnie ale jeżeli osoba która będzie wystawiała psa ,prosiłabym aby nie opisywała tego wszystkiego drastycznie,żeby ułożyć jakiś ładny tekst dla niego, nie chciałabym żeby właściciele przeczytali to później i jeszcze odebrali mi psa.
I przed wystawieniem chciałabym jeszcze zobaczyć tekst do wglądu,będzie ok.

Dziękuję za pomoc

Posted

koosiek napisał(a):
Allegro miało chyba nie być, dopóki pies jest u tamtych ludzi, ale teraz jest już u Zeberki?

właśnie dlatego sobie pomyślałam o allegro, no bo psiak już jest u zeberki, a nie u tamtych ludzi ;)

a zeberka, masz zrzeczenie się tych ludzi praw do Bolusia?
jeśli nie, to potem mogą kiedyś zrobić niepotrzebną afere

Posted

zeberka4 napisał(a):
Nie mam zrzeczenia,ale uwierzcie mi problemów robić nie będą,oddadzą psa.

Zeberka no fajnie ze mu pomagasz i moze uda sie znalezc dla psiaka super dom ale skoro sama boisz sie powiedziec jak tam jest naprawde i wyciagnac wobec tych ludzi konsekwencje, to rownie dobrze tydzien po Bolusiu moze byc tam inny pies.
I co wtedy?

Posted

Na pewno nie będą chcieli brać już psa bo na świat przyszły dzieci, Bolusia mieli z przymusu, pieska mieli odchować i oddać komuś innemu ale ktos się rozmyslił i tak został u nich...

Posted

to powodem są dzieci czy to ze on był bity i sponiewierany i zagłodzony?
bo w podpisie jest bolis "bity kopany w dziurze z łancuchem".

Zeberka o co tak naprawdę chodzi? przeciez i tak by dogo pomogla i tak,niezaleznie od rodzaju historii.

Posted

Dziewczyny juz cos wspominaly o watku mikropsów. Ale czy go tam juz umiescily...Sprawdzcie dziewczyny. Ja zaraz mykam do pracy i nie mam za duzo czasu, no wiec jak z tym szukaniem tymczasu?? Zeberka szukac na szybko, czy psaik moze zostac u Ciebie do czasu uzbierania deklaracji na hotelik??

Posted

Słuchajcie,ciesze się że wszyscy chcecie pomóc!

Mam pytanie,bo powiem szczerze że nie mam zielonego pojęcia o co chodzi z tymi deklaracjami,jak to sie odbywa itp,tak samo z hotelikiem,czy byłyby osoby które mogłyby mi pomóc,wytłumaczyć co i jak ? z góry dziękuję
:oops::oops:
Boluś może na razie u nas zostać bez problemu.
Jak pisałam najlepszy byłby domek stały bo to najlepsze rozwiązanie.