Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
Boluś gdybym tylko mogła to bym sobie sprawiła Ciebie :) lubie takie rude psiaki z charakterkiem :)

Szkoda że nie możesz,dziekuje za odwiedziny,liczę na waszą pomoc!

Posted

Dotarłam i ja na wątek Bolusia. Kiepsko to wszystko wygląda :hmmmm: Niby pies mały i niebrzydki ale zadziorna bestyjka więc niełatwo będzie chyba znaleźć tu dla niego domek bo większość zapsiona i to mnogo. No ale zawsze jest szansa, że ktoś zauważy go w jakimś ogłoszeniu za co trzymam mocno kciuki :kciuki:

Posted

Niestety to mały zadziornik ale nie zawsze,czasem potrafi być kochany:)
Myslę ze po kastracji jego zadziorność zmiejszyłaby się,niestety my nie mamy warunków do trzymania pieska po zabiegu. Dlatego kastracje najlepiej byłoby przeprowadzic w nowym domu.

Posted

chciałam dac do Mojego Psa, ale nie mozna juz było na necie na czerwiec wiec wystawiłam w przyjacielu psu,dzisiaj kaska wpłacona,poszło 100zł w czerwcu powinien się ukazać, musze dokładnie zliczyć ile pieniedzy Bolusiowych zostało. Musze zapisać ile z bazarku kaski mamy ale czekam na wpłaty. Niebawem kolejny bazarek bede robiła. Mam nadzieję że nie bedziemy musieli dłużej czekac na domek,