Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boluś, jesteś takim fajnym pieskiem, i tak bardzo jesteś podobny do mojej ostatniej tymczasowiczki, że aż przykro mi patrzeć na to, że ktoś się Ciebie pozbywa w tak bezduszny sposób.
Najgorsze jest to, że mamy tak mało możliwości aby pomóc.

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam , ale mam już 2 deklaracje :placz:, a funduszy na razie za mało :-(, może póżniej , jest tylu potrzebujących , nie wiem co robić , będę zaglądać , trzymaj się psinko.:p

Posted

Dzisiaj byliśmy z Bolusiem na spacerku i zrobiłam kilka fotek ( na pierwszej stronie wkleiłam), niestety sprawa troche się zaostrzyła bo Bolo robi sie agresywny w stosunku do Azora:placz:, dzisiaj pogryzły sie Nam strasznie, idzie tez zauważyć że Bolo nie dopuszcza Azora do picia i jedzenia, a Azor też juz sobie nie pozwala w kasze dmuchać i sprawa sie zaostrza.

Sprawa bardzo pilna bo każdy dzień sie dla niego liczy.

Posted

podaj temu agresorowi nerwomix albo Kalm&Aid..

to chyba specyfika rasy!!!!
ja jak z tulą na spacer ide to musze jej dawke Kalm&Aide wczesniej dac!!!!
samochody..psy ..ludzie to wrogowie!!!a w domu anielica!

Posted

nie wiem, na prawdę nie wiem, co jeszcze można wymyślić...skoro z ogłoszeń nie ma odzewu... to co teraz zrobimy z Bolusiem??
trzeba tu jeszcze więcej cioteczek zwołać... może jakoś pomogą, może coś wymyślą?

fotki są super :)

Posted

Akrum trzeba będzie zwołać więcej ciotek, moze cos wymyślimy,bo nie moze być tak że na koncu Azor nie bedzie mógł się ruszyć na własnym terenie.
Kurcze trzeba cały czas koło nich stać jak jedzą,jak piją jest ciężko.

Posted

ja nie wiem, co robić... na ogłoszenia nikt nie odpowiada...
z deklaracjami będzie ciężko, bo adopcje stanęły trochę, każda z ciotek zadeklarowana po uszy...

Posted

A może zrobić psiakowi ogłoszenie w miesięczniku Mój Pies , na wątku Pikusia ktoś podsunął taki pomysł . Koszt ogłoszenia 150 zł. , a w Dzienniku Zach. ok. 90 zł. Może miałby większe szanse na adopcję. :roll:

Posted

aanka napisał(a):
A może zrobić psiakowi ogłoszenie w miesięczniku Mój Pies , na wątku Pikusia ktoś podsunął taki pomysł . Koszt ogłoszenia 150 zł. , a w Dzienniku Zach. ok. 90 zł. Może miałby większe szanse na adopcję. :roll:

Faktycznie trochę dużo, z drugiej strony zawsze jest jakaś szansa.

Posted

Z tego co obserwuję na różnych wątkach to ogłoszenia w MP są bardzo skuteczne .. chyba warto spróbować .. Pikuś aktualnie zbiera na takie ogłoszenie w czerwcowym numerze .. trzeba by się pospieszyć, żeby wyedytować w czerwcu Bolusia ..

Posted

aanka napisał(a):

ww Moim Psie ostatnio robiliśmy naszemu Niko koszt 125zł - zależy od ilości liter - bo zdjecie chyba cos kolo 50zł...wiec potem w ogłoszeniu im mniej liter i znaków interpunkcyjnych tym taniej
w dzienniku Zachodnim w tygodniu od poniedziałku do czwartku - koszt na cale województwo 30zł, w piątek gdzie jest dużo większy nakład - chyba 98 czy 96zł