Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zeberka4 napisał(a):
Nie mam zrzeczenia,ale uwierzcie mi problemów robić nie będą,oddadzą psa.

zeberko mysle ze powinni podpisac jakis dokument - ludzie sa nieprzewidywalni i nigdy nie wiadomo co zrobia, skoro chca oddac psa to nie powinni robic problemu z podpisaniem czegos takiego

Posted

To zależy,w domu mógłby być z suczką, gorzej z psami,nasze toleruje i nic im nie robi ale w stosunku do innych może byćróżnie,np z Azorem dogadują się jakoś ale Azor to pies który ustepuję i pozwala na wiele,

Posted

może czas najwyższy abyć zeberko zaczęła chodzić po wątkach i ściągać tu jeszcze więcej cioteczek?
no i trzeba by pomyśleć o deklaracjach, skoro psiak może być u ciebie tylko 2 miesiące...

Posted

monika083 napisał(a):
ile Bolus wazy ? kurcze tylko czy on by usiedzial 8-9 godzin sam w domu? Zeberko wysle i jego tym ludziom z Bielska -bialej.

Monisiu...warto wszystkiego spróbować...jeśli ludzie będą odpowiedzialni,a Boluś trafi do ich serducha z całym dobrodziejstwem swych braków w "edukacji"(i będą o tym wiedzieć)...to przecież wszystkiego może się nauczyć.

Posted

[quote name='Jasza']A może by mu zrobić jednak Allegro?

to bezsprzecznie dobry pomysł i jeszcze wyróżnić je za 20pln .. ostatnio dużo udanych adopcji właśnie dzięki allegro mieliśmy ..

__Lara robi świetne niebanalne ogłoszenia na allegro .. polecam!!!

Posted

ja znam panią która chciałaby wziąć małego pieska , ale potrzebuję zdjęcia na maila , żeby jej pokazać , a przy okazjii mogę zrobić ogłoszenia i powywieszać
a jaki jest Boluś duży i ile może ważyć?