Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika55']Akrum, to temat rzeka. Masz calkowita racje. Ludzie sa bez wyobrazni.[/QUOTE]

Zgadzam się w zupełności. Dlatego mam dość radykalne zdanie, że niektórym ludziom też przydałaby się sterylizacja .. :S

Bolusiu podrzucam Cię ..

Posted

[quote name='Iwona77']jestem na prośbe. Ponieważ przypadek jest pilny Panie R. z Chrzanowa wzięły by szczekacza na DT ale musiałby być wykastrowany lub musi być pokryty koszt kastracji. A od siebie dodam, ale naprawde od siebie, że przydał by się worek suchej karmy bo jak wszędzie w DT nie przelewa się. No i ktoś musiał by go przewieźć taki szmat drogi. Awaryjnie możemy zaproponować takie rozwiązanie.:loveu::loveu:witam u Bolusia , co za model cudny z chlopaczka!

Posted

Ma ten malutki Bolek aktualizowane ogłoszenia? Jest gdzieś na wątku zamieszczony text do ogłoszeń? Jeżeli nie to poproszę, oraz o dane osoby do kontaktu i info czy jest szczepiony, czy odrobaczony może trzeba więcej ogłoszeń zrobic

Posted

Atomowka, na pierwszej stronie pod zdjęciami maszstrony, na których ogłaszony jest Boluś, tam jest też link do allegro i eoferty.com.pl, jest tam tekścik i namiary kontaktowe.
Poprzednie ogłoszenia robiłam, ze starymi zdjęciami, bo nowych jeszcze nie było, więc jak masz czas i chęci, to możesz zrobic ogłoszonka z nowymi zdjęciami :)
może twoje ogłoszenia przyniosą Bolusiowi szczęście...