monika55 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Akrum, to temat rzeka. Masz calkowita racje. Ludzie sa bez wyobrazni. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='monika55']Akrum, to temat rzeka. Masz calkowita racje. Ludzie sa bez wyobrazni.[/QUOTE] Zgadzam się w zupełności. Dlatego mam dość radykalne zdanie, że niektórym ludziom też przydałaby się sterylizacja .. :S Bolusiu podrzucam Cię .. Quote
aanka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Podajcie mi konto Bolusia na PW., prześlę mu 15zł na ogłoszenie. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zaglądam do Bolusia. Przy okazji podrzucam świeżo otwarty sklepik:: Cioteczki dorzućcie do skarbonki naszego ślepego Juranda, tanie ciuszki dla maluszki, zapraszamy na bazarek:: http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand?p=14624432#post14624432 Quote
Nadziejka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Iwona77']jestem na prośbe. Ponieważ przypadek jest pilny Panie R. z Chrzanowa wzięły by szczekacza na DT ale musiałby być wykastrowany lub musi być pokryty koszt kastracji. A od siebie dodam, ale naprawde od siebie, że przydał by się worek suchej karmy bo jak wszędzie w DT nie przelewa się. No i ktoś musiał by go przewieźć taki szmat drogi. Awaryjnie możemy zaproponować takie rozwiązanie.:loveu::loveu:witam u Bolusia , co za model cudny z chlopaczka! Quote
zeberka4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Niestety w sprawie Bolusia zero kontaktu nikt nie dzwoni i nie pisze,a czas goni, nie wiem co robić. Quote
Atomowka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ma ten malutki Bolek aktualizowane ogłoszenia? Jest gdzieś na wątku zamieszczony text do ogłoszeń? Jeżeli nie to poproszę, oraz o dane osoby do kontaktu i info czy jest szczepiony, czy odrobaczony może trzeba więcej ogłoszeń zrobic Quote
Akrum Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Atomowka, na pierwszej stronie pod zdjęciami maszstrony, na których ogłaszony jest Boluś, tam jest też link do allegro i eoferty.com.pl, jest tam tekścik i namiary kontaktowe. Poprzednie ogłoszenia robiłam, ze starymi zdjęciami, bo nowych jeszcze nie było, więc jak masz czas i chęci, to możesz zrobic ogłoszonka z nowymi zdjęciami :) może twoje ogłoszenia przyniosą Bolusiowi szczęście... Quote
Monika z Katowic Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Róbcie nadal ogłoszenia! Czasami trzeba ich dużo, dużo... Quote
zeberka4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Podnosze w nadziei że ktos go wypatrzy, naprawde bardzo pilne Quote
zeberka4 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Dalej Boluś,juz czas żeby ktos Cię przygarnął! :) Quote
ilon_n Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 dobrej nocy Bolusiu .. z rana zajrzę sprawdzić co u Ciebie słychać .. Quote
Recommended Posts