mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 No więc tak: Na koncie Kosty jest w tej chwili 195 zł. Jeśli zabieg usunięcia kamienia będzie kosztował 150 zeta, to zostało nam tylko marne 45 zł. 65 zł, które wydała Aga na badania, to taki prezent od niej dla Kosty. Nie narusza to stanu skarbonki. Ponad 100 zł powinnam też dostać z bazarku, który zrobiłam, ale koniec bazarku dopiero 31 marca. Quote
Kago Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mala_czarna napisał(a):No więc tak: Na koncie Kosty jest w tej chwili 195 zł. Jeśli zabieg usunięcia kamienia będzie kosztował 150 zeta, to zostało nam tylko marne 45 zł. 65 zł, które wydała Aga na badania, to taki prezent od niej dla Kosty. Nie narusza to stanu skarbonki. Ponad 100 zł powinnam też dostać z bazarku, który zrobiłam, ale koniec bazarku dopiero 31 marca. Czyli w tej chwili potrzebujemy w zasadzie całej kwoty na hotel czyli jakieś 500,-, tak? Dodaj do tytułu, że zbieramy na hotel i potrzebne deklaracje pilnie na 500,-/m-c tak jak to zrobiłaś na Tośce i jedziemy z tym koksem, to może Kosta nie będzie musiała wrócić do schronu po sterylce. Quote
Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cioteczki nie zapomnijcie ułożyć jakiegoś tekściku do ogłoszeń :) Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Kago napisał(a):Czyli w tej chwili potrzebujemy w zasadzie całej kwoty na hotel czyli jakieś 500,-, tak? Dodaj do tytułu, że zbieramy na hotel i potrzebne deklaracje pilnie na 500,-/m-c tak jak to zrobiłaś na Tośce i jedziemy z tym koksem, to może Kosta nie będzie musiała wrócić do schronu po sterylce. Już zmieniłam tytuł wątku. Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 dziewczyny - a gdzie sunia ma trafić na hotelik? Quote
Basia1968 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Basia1968 napisał(a):ja oczywiście także jestem - cos wspomogę w przyszłym tygodniu, bo deklaracjóóóóóóóóów stałych mam troszkuuuuuu, ale na dziewczynkę śliczną też coś znajdę. Po wypłatce pod koniec przyszłego tygodnia wpłacę grosik. to ja poprosze o dane do przelewu - wpłacę chociaż 20 zł Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 andzia69 napisał(a):dziewczyny - a gdzie sunia ma trafić na hotelik? Szukam właśnie :( Malagos nie może, bo kojec dla Kosty za mały, napisałam jeszcze do Agnieszki, u jamora nie ma miejsc. Przede wszystkim pieniądze potrzebna. Na już! Jak będzie kasa to miejsce się jakoś znajdzie. Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Basia1968 napisał(a):to ja poprosze o dane do przelewu - wpłacę chociaż 20 zł Basiu, bardzo dziękuję. Już wysyłam dane na PW Quote
Abrakadabra Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ja też za chwilę robię przelew. Dużo tego nie będzie - ale obiecałam. Wszelkie dane już mam od mala_czarna od jakiegoś czasu. Trzymam kciuki za Kostę. Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Aga35, mam pytanie. Czy jeśli Tosia w przyszły piątek pojedzie do nowego domku, godzisz się przenieść swoją deklarację na Kostę? Aga-33-76 zgodziła się. Ja też przeniosę swoją, pod warunkiem oczywiście, że znajdziemy Koście miejsce. Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Abrakadabra napisał(a):Ja też za chwilę robię przelew. Dużo tego nie będzie - ale obiecałam. Wszelkie dane już mam od mala_czarna od jakiegoś czasu. Trzymam kciuki za Kostę. Dziękuję bardzo :) I za kciuki i za pieniążki :) Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Szukam właśnie :( Malagos nie może, bo kojec dla Kosty za mały, napisałam jeszcze do Agnieszki, u jamora nie ma miejsc. Przede wszystkim pieniądze potrzebna. Na już! Jak będzie kasa to miejsce się jakoś znajdzie. a to ma byc domowy czy niedomowy? a u Funi nie ma miejsca? za nią byłoby chyba 10 zł/doba i chyba jest 1 miejsce u AlinyS - widziałam w jej podpisie... Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='mala_czarna']To uderzam do Funi. pytaj:) jeszcze znalazłam coś takiego - domowy tymczas za 10 zł - ale chyba trzeba dzwonic i daleko.. http://www.dogomania.pl/threads/172308-Domowy-tymczas Quote
anouk92 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jeśli Kosta ma iść do hotelu to myślę że powinnien to być domowy hotel. W kojcu to równie dobrze może siedzieć w Klembowie za friko. Robi się coraz cieplej, raz w tygodniu zawsze ktoś może ją odwiedzić i zabrać na spacer. Tu tak napradę chodzi o to żeby Kosta miała stały kontakt z człowiekiem. Czy ktoś wpisał Kostę w kolejkę np. u Ronji albo w innych sprawdzonych hotelikach? Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Nie ma domowych tymczasów. Anouk jeśli siedzenie w w Klembowie z drugim psem, w zaszczanym, śmierdzącym i brudnym pomieszczeniu jest takie samo jak w hoteliku w boksie to ok. Ja się poddaję. Dziewczyny, gdyby co to zwracam pieniądze, które wpłynęły do mnie na konto. Quote
AGA35 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mala_czarna napisał(a):Aga35, mam pytanie. Czy jeśli Tosia w przyszły piątek pojedzie do nowego domku, godzisz się przenieść swoją deklarację na Kostę? Aga-33-76 zgodziła się. Ja też przeniosę swoją, pod warunkiem oczywiście, że znajdziemy Koście miejsce. Nie moge zadeklarować takiej kwoty jaka zadeklaroeałm na tosice bo w niedzielę zabieram ze schronu do siebie na bezpłatny tymczas DEBRĘ więc muszę się liczyć że będę miała dodatkowe wydatki związane z tą suczka .Na kostuche moge zadeklaroawać 20 zł. Quote
Diora Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 mała, daj spokój ;) Parę głębokich wdechów i będzie ciut lepiej:) Pytałaś może Megi? anouk, przeciez tu chodzi o to, żeby psem ktoś się na cito zajął, a nie wyszedł z nim raz w tygodniu na spacer... Ehhh Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 To może jeszcze celem przypomnienia. "Kojec" Kosty, w którym zobaczyłam ją po raz pierwszy Siedziała tam wtedy z Homerkiem. Może rzeczywiście to lepsze od boksu w hoteliku. Quote
mala_czarna Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Diora']mała, daj spokój ;) Parę głębokich wdechów i będzie ciut lepiej:) Pytałaś może Megi? Czegokolwiek bym nie zaproponowała to pomysł jest do kitu. Ja naprawdę nie znam domowych tymczasów. Idę z psem na spacer bo za dużo zaraz powiem ;) Quote
Diora Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://images50.fotosik.pl/259/a66219ef3bb82dc2med.jpg Nie wierzę własnym oczom... Przecież to jakiś koszmar!! A taki "najazd" był ostatnio na łódzkie schronisko... Quote
AGA35 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 nie ma co się załamywać . Zapisz dziewczyne do kolejki może u roji ,w między czasie zrobi jej się ząbki i będzie się dalej szukało dt i zbierało deklaracje. Poza tym trzeba ja KONIECZNIE OGŁASZAĆ ! Quote
andzia69 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 sa schroniska i "schroniska" -jej kojec (o ile to można nazwac kojcem) był super:shake: tez nie jestem za wyciaganiem na płatne hotele psów z dobrych schronisk, gdzie wolontariusze są codziennie, chodzą na spacery itd....ale to nie jest takie schronisko z tego co się zorientowałam... Anouk - nie chcesz - nie pomagaj...ale nie przeszkadzaj pomóc...uda sie to dobrze...nie uda sie...to wróci do tej klatki...:-( Quote
funia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dziewczyny dostałam wiadomość na swoim watku ,teraz nie moge pomóc .....niestety bo mam tylko 10 miejsc i wszystko zajete .Ale jakby co to bądzmy w kontakcie . Mała czarna zgadzam sie z toba co do słowa w wyzej wymienionej kwestii. Quote
Recommended Posts