Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial Black]Cioteczki i Wujkowie, plissssss rzućcie grosikiem do skarbonki Kosteczki :(

Zobaczcie, deklaracje wygladaja tak:

[/FONT]
1. mala_czarna - 100 zł (przechodzi z Tosi)
2. Aga35 - 20 zł
3. Aga-33-76 - 10 zł

Brakuje duzo... bardzo duzo :( jak nie bedzie kasy, Kosta bedzie musiala wrocic do Klembowa :( i cale zamieszanie i chec pomocy tej biednej suni pójdzie na marne....

Niech kazdy z nad wyciagnie z portfela i rzuci do skarbonki Kosteczki 1zł, 5zł czy 10zł. Jak nie ma deklaracji stalych, trzeba ratować sie jednorazowymi :( Prosimy o pomoc :(

Posted

Nikus napisał(a):
jestem Obraczus:) dziś zapisuję jutro do dzieła:) witam wszystkich:)

Witam witam Szanownego Kolege ;)

mala_czarna napisał(a):
Żeby nie Obraczus to zginęłabym chyba marnie ;)

Bez przesady Kochana, bez przesady :) glowa do góry!!! Wiem, że smiesznie to zabrzmi z moich ust, po ostatnich wydarzeniach, ale pozytywne myslenie to polowa sukcesu :D

Posted

Rozmawiałam własnie z Kago :)
Kosteczka jest grzeczna, siedzi sobie własnie z Topikiem. Podróż minęła w sumie spokojnie, tyle tylko, że Kosteczka przemieszczała się w aucie, i w rezultacie wylądowała sobie nie z tyłu, a z przodu :)
Kostka ma meeega duży apetyt, zjada i swoje i nieswoje + żarcie kociowe. Jeśli chodzi o ściągnięcie kamienia to musimy poczekać jakiś miesiąc (lub więcej), po sterylce. Więcej napisze Kasia jak będzie miała czas.