joaaa Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Kamili suczka miała wczoraj operację, więc pewnie Kama nie miała głowy do innych spraw. Quote
3 x Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='joaaa']Kamili suczka miała wczoraj operację, więc pewnie Kama nie miała głowy do innych spraw.[/QUOTE] o masz nie wiedzialam a kilka dni nozilam sie z zamiarem odszukania watku Kostki i zapytania no i odszukalam rychło w czas :oops: Quote
mala_czarna Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) Tu ja jestem ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/137285-Mała-Terrierkowata-Frotka-szczęśliwa-u-Małej-Czarnej-)/page66 A co do Kosteczki to rzeczywiście nie miałam ostatnio głowy zapytać co i jak, ale gdyby miała atak albo źle się poczuła to pewnie bym wiedziała, bo oni mi za każdym razem smsa piszą. Mam nadzieję, że poszli w końcu do Ady, bo wiem, że byli niedawno u weta, ale jakiegoś takiego osiedlowego, blisko nich na Bródnie. Powiem wam, że rzeczywiście jak się nie ma auta to jest masakra, tyle tylko, że oni mają psa w miarę zdrowego, takiego, którego można przetransportować do lecznicy metrem, autobusem. Edited April 11, 2013 by mala_czarna Quote
Recommended Posts