obraczus87 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dopoki Kosteczka nie poczuje sie bezpiecznie, nie przekonamy sie czy te rany ze stresu wygryza czy z alergii... Quote
Kago Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Witajcie ludzikowie, przepraszam za brak wieści, ale jak to mówią brak wiadomości to dobre wiadomości:) Strasznie mam dużo roboty:( Kosta czuje się bardzo dobrze. Wyprostowała się na nóżkach już prawie całkiem. Rany na łapkach się zabliźniły, więc chyba to był jednak stres. Teraz dziewczynka mieszka w jednym pomieszczeniu z naszym klembowskim Topikiem i codziennie po kilka godzin fikają z innymi trzema szczeniorami jak opętani. Wychodzimy sobie na spacerki i tam też już coraz lepiej chociaż z ogonkiem pod doopką, ale już w podskokach. Brzuszek goi się ładnie, chociaż panienka zaczęła go już w lecznicy trochę wylizywać. Zrezygnowałam z "puzonu" na rzecz kapotki żeby sobie nie podrażniała rany, bo kołnierzykiem tłukła niemiłosiernie. Je ładnie, dostaje ciasteczka czyszczące ząbki żeby kamienia nie przybywało. Koopki też są ładne, wszystko jest na jak najlepszej drodze. Najwcześniej kamień można zdejmować za miesiąc od steryki. Zaraz po przyjeździe do hotelu jak wpadła w miskę Topika to się chłopak nawet nie zorientował, że już pusto. Poprawiła żarciem, które już czekało na nią i jeszcze dorwała michę kota i też jej kocie żarło pasowało. Będzie dobrze tylko własny człowiek jest potrzebny. Dziewucha łagodna w stosunku do ludzi i zwierzaków. Pięknie podróżuje samochodem. Spróbujemy się troszke szkolić jak już będzie mniej zestresowana na spacerkach. Jak będę miała moment porobię fotki:) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Same plusy w sumie, tylko zdjęcia koniecznie potrzebne do ogłoszeń ;) Przed Świętami nie dam rady, ale po świętach wybiorę się do niej na pewno. Może jak będziemy we dwie to łatwiej nam będzie fotki fajne porobić. Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Z kasą nadal kipesko stoimy. PW sporo wysłałam, ale wszędzie kruchutko z finansami. Ludzie mają mnóstwo deklaracji :( Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 :Cool!:Dostaliśmy 15 zł od magenki1 . Bardzo dziękujemy! Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Kto jeszcze coś wrzuci do Kostkowej skarbonki? Kasy nadal brakuje. Dużo brakuje, zważywszy, że te 150 zł od Kundelkowej Skarbonki jest "zamrozone" na zabieg ściągnięcia kamienia :( Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak przenieść wątek Kosty na ogólny? Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak przenieść wątek Kosty na ogólny?[/QUOTE] Trzeba poprosić Moderatora o przeniesienie. Najlepiej pisać do Maupa4 ;) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Dajcie nr konta, jednorazowo coś dorzuce.[/QUOTE] Dzięki wielkie. Już wysyłam! Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Kurka wodna. Pisałam do Moda o przeniesienie wątku na ogólny, ale jakoś cisza. Czuć już święta. Quote
obraczus87 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kosteczko kto jeszcze Cie wspomoże grosikiem ??????? Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Aż wyć się chce. No kasy dużo za mało :( Pojadę do Kostki w przyszły weekend, postaram się jakieś fajne fotki zrobić w plenerze i ruszam z ogłoszeniami. Nie ma innej rady, bo pójdziemy z torbami, a nawet z walizami!! Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Poszlo 30zl, wiecej narazie nie wyskrobie niestety ehh Quote
andzia69 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 kurna...strasznie dużo brakuje:( dziewczyny zacznijcie ja ogłaszać...bo cienko to widzę z finansami:( Quote
ronja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kamila, mam od Gusi 50zł dla Ciebie - nie zapomnij jutro odebrać Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Furciaczek - bardzo dziękuję. Ziarnko do ziarnka i tak dalej... Andzia - zacznę, bo w ciemnych barwach mi się jakoś jawi jej przyszłość, a do schronu jej nie oddam, mowy nie ma. Mysza - no niestety. Wszędzie bida z nędza. Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='ronja']Kamila, mam od Gusi 50zł dla Ciebie - nie zapomnij jutro odebrać[/QUOTE] Nie zapomnę, na pewno. Gusi podziękuję osobiście. Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ile placicie za hotel?? 500zl miesiecznie?? Quote
Recommended Posts