Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto dorzuci złotówczynę na chudą Kościnę?? :modla:

Hotelik jest naprawdę drogi, ale nie było innego wyjścia. Kosteczki nie można przecież było oddać do schroniska po zabiegu sterylizacji. Jeśli znajdziemy coś tańszego to super, ale póki co Kosteczka jest w hoteliku w Konstancinie.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany, nie wiem Gusia jak mam dziękować. Tobie i Pani Grażynce. Się kurde wzruszam przy takich okazjach!
Gusia, ale jeśli Ty jutro jedziesz do Ronji, bo jak rozumiem przyjeżdża Poznań, to spoko, pieniążki na Kosteczkę odbiorę po świętach.

Posted

gusia0106 napisał(a):
No jadę, ale jak Ty będziesz u Ronji w piątek, to mogę u niej zostawić pieniądze dla Kosty.
Może tak być?

No pewnie, że może być. Jeszcze się pytasz ;)
Po świętach do Ciebie na 100% wpadnę to sobie pogadamy.
I nie zapomnij o muszelce znad morza. Może być też bursztynek :razz:

Posted

mala_czarna napisał(a):
No pewnie, że może być. Jeszcze się pytasz ;)
Po świętach do Ciebie na 100% wpadnę to sobie pogadamy.
I nie zapomnij o muszelce znad morza. Może być też bursztynek :razz:

Zapraszamy. Dom schadzek is open ;)

Posted

Poszło, cioteczki stałej deklaracji nie mogę dać bo mam dużo już i właśnie jeden piesek wrócił z adopcji cieszyliśmy się dosłownie pół dnia :(
Będę zaglądać i kibicować dla Kosty

Posted

magenka1 napisał(a):
Poszło, cioteczki stałej deklaracji nie mogę dać bo mam dużo już i właśnie jeden piesek wrócił z adopcji cieszyliśmy się dosłownie pół dnia :(
Będę zaglądać i kibicować dla Kosty

No co Ty!! My się cieszymy z każdej złotówki, a że każdy z nas ma jakieś stałe deklaracje to ja to absolutnie rozumiem ;)

Posted

[quote name='furciaczek']A oglaszacie juz Koste?? Moge choc tak pomoc.[/QUOTE]

Nie, jeszcze nie. Z kilku powodów.
1. chciałabym ją troszkę podtuczyć. Jest naprawdę przeraźliwie chudaNa łapkach ma rany. Nie wiadomo czy to alergia
2. cały czas jest kasa na ściągniecie kamienia (od kundelkowej skarbonki), ale Kostka miała ostatnio sterylkę, więc
trzeba poczekać z kolejną narkozą :(
3. na łapkach ma rany - nie wiadomo, czy to alergia kontaktowa, czy sunia wygryza to z nerwów.

Póki co kasy tak naprawdę brak. 500 zł za sam hotelik, a gdzie reszta? Mówię uczciwie, że jeśli znajdziemy coś tańszego to Kostkę przeniesiemy, ale póki co trzeba ją było zabrać po sterylce żeby już do schroniska nie wróciła.

Posted

moim zdaniem powinna być kosta ogłaszana bo wcale szybko domu moznei znaleźć a moze znajdzie sie osoba co bedzie chciał takiego psiaka ew. poczeka na zaleczenie ranek

Posted

[quote name='Ilka21']moim zdaniem powinna być kosta ogłaszana bo wcale szybko domu moznei znaleźć a moze znajdzie sie osoba co bedzie chciał takiego psiaka ew. poczeka na zaleczenie ranek

pewnie, ze tak:) ranki zagoją się - najlepszym lekiem będzie domek - mówię wam!

pokażę wam jakie "ranki" miał mój pies w "schronie"

i to nie był wynik choroby....to było spowodowane stresem...minęło mu to dopiero po 8 mies. odkąd u mnie zamieszkał...

Posted

Andzia, i tak ze stresu sobie wygryzał biedak??? :(

Na razie to my potrzebujemy super zdjec do ogłoszeń. Nie mozna ogłaszac Kosty z fotkami, na ktorych Niunia jest zgarbiona. Minie kilka dni, zaufa i nabierze poczucia bezpieczenstwa to i wyprostuje sie...

Posted

Ze stresu pies może się sam okaleczać - były takie przypadki, że psy sobie najpierw w łapach dziury wygryzały, mocno się ze stresu drapały i nawet dochodziło do tego,że ogony sobie odkgryzały...:( ale to musiał być ból...:( aż mnie ciarki przechodzą jak sobie o tym pomyślę.