mala_czarna Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Kto dorzuci złotówczynę na chudą Kościnę?? :modla: Hotelik jest naprawdę drogi, ale nie było innego wyjścia. Kosteczki nie można przecież było oddać do schroniska po zabiegu sterylizacji. Jeśli znajdziemy coś tańszego to super, ale póki co Kosteczka jest w hoteliku w Konstancinie. Quote
gusia0106 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Moja Pani Grażynka dorzuciła jednorazowo 50 zł ;) Kamul, biorę pieniądze jutro do pracy. Jakoś się namówimy. Dobrze będzie ;) Quote
mala_czarna Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Rany, nie wiem Gusia jak mam dziękować. Tobie i Pani Grażynce. Się kurde wzruszam przy takich okazjach! Gusia, ale jeśli Ty jutro jedziesz do Ronji, bo jak rozumiem przyjeżdża Poznań, to spoko, pieniążki na Kosteczkę odbiorę po świętach. Quote
gusia0106 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No jadę, ale jak Ty będziesz u Ronji w piątek, to mogę u niej zostawić pieniądze dla Kosty. Może tak być? Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 gusia0106 napisał(a):No jadę, ale jak Ty będziesz u Ronji w piątek, to mogę u niej zostawić pieniądze dla Kosty. Może tak być? No pewnie, że może być. Jeszcze się pytasz ;) Po świętach do Ciebie na 100% wpadnę to sobie pogadamy. I nie zapomnij o muszelce znad morza. Może być też bursztynek :razz: Quote
Akrum Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 cioteczki, dalej dajcie choć po 5 zł, tak dużo jeszcze brakuje stałych deklaracji... Quote
gusia0106 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mala_czarna napisał(a):No pewnie, że może być. Jeszcze się pytasz ;) Po świętach do Ciebie na 100% wpadnę to sobie pogadamy. I nie zapomnij o muszelce znad morza. Może być też bursztynek :razz: Zapraszamy. Dom schadzek is open ;) Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Podrzucę Kosteczkę. Czy ktoś nam pomoże i dołoży do Hoteliku?? Bardzo proszę :( Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mala_czarna napisał(a):Podrzucę Kosteczkę. Czy ktoś nam pomoże i dołoży do Hoteliku?? Bardzo proszę :( Bardzo prosimy :( :( Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 HELP!!!!!!!!!!!! POMÓZCIE!! Wrzućcie grosik dla Kosteczki :( Quote
magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cioteczki proszę o nr konta bo chcę wysłać pieniążki Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki proszę o nr konta bo chcę wysłać pieniążki Już wysłałam :) Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dotarła miesięczna deklaracja od Akrum - 10 zł. Dziękujemy! :) Quote
magenka1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Poszło, cioteczki stałej deklaracji nie mogę dać bo mam dużo już i właśnie jeden piesek wrócił z adopcji cieszyliśmy się dosłownie pół dnia :( Będę zaglądać i kibicować dla Kosty Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 magenka1 napisał(a):Poszło, cioteczki stałej deklaracji nie mogę dać bo mam dużo już i właśnie jeden piesek wrócił z adopcji cieszyliśmy się dosłownie pół dnia :( Będę zaglądać i kibicować dla Kosty No co Ty!! My się cieszymy z każdej złotówki, a że każdy z nas ma jakieś stałe deklaracje to ja to absolutnie rozumiem ;) Quote
furciaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 A oglaszacie juz Koste?? Moge choc tak pomoc. Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='furciaczek']A oglaszacie juz Koste?? Moge choc tak pomoc.[/QUOTE] Nie, jeszcze nie. Z kilku powodów. 1. chciałabym ją troszkę podtuczyć. Jest naprawdę przeraźliwie chudaNa łapkach ma rany. Nie wiadomo czy to alergia 2. cały czas jest kasa na ściągniecie kamienia (od kundelkowej skarbonki), ale Kostka miała ostatnio sterylkę, więc trzeba poczekać z kolejną narkozą :( 3. na łapkach ma rany - nie wiadomo, czy to alergia kontaktowa, czy sunia wygryza to z nerwów. Póki co kasy tak naprawdę brak. 500 zł za sam hotelik, a gdzie reszta? Mówię uczciwie, że jeśli znajdziemy coś tańszego to Kostkę przeniesiemy, ale póki co trzeba ją było zabrać po sterylce żeby już do schroniska nie wróciła. Quote
Ilka21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 moim zdaniem powinna być kosta ogłaszana bo wcale szybko domu moznei znaleźć a moze znajdzie sie osoba co bedzie chciał takiego psiaka ew. poczeka na zaleczenie ranek Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Ilka21']moim zdaniem powinna być kosta ogłaszana bo wcale szybko domu moznei znaleźć a moze znajdzie sie osoba co bedzie chciał takiego psiaka ew. poczeka na zaleczenie ranek pewnie, ze tak:) ranki zagoją się - najlepszym lekiem będzie domek - mówię wam! pokażę wam jakie "ranki" miał mój pies w "schronie" i to nie był wynik choroby....to było spowodowane stresem...minęło mu to dopiero po 8 mies. odkąd u mnie zamieszkał... Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Andzia, i tak ze stresu sobie wygryzał biedak??? :( Na razie to my potrzebujemy super zdjec do ogłoszeń. Nie mozna ogłaszac Kosty z fotkami, na ktorych Niunia jest zgarbiona. Minie kilka dni, zaufa i nabierze poczucia bezpieczenstwa to i wyprostuje sie... Quote
mala_czarna Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 No właśnie. Fotki cały czas mile widziane. Najlepiej gdzieś w plenerze ;) Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 A u Kosteczki cicho jak makiem zasiał :( Quote
Akrum Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ze stresu pies może się sam okaleczać - były takie przypadki, że psy sobie najpierw w łapach dziury wygryzały, mocno się ze stresu drapały i nawet dochodziło do tego,że ogony sobie odkgryzały...:( ale to musiał być ból...:( aż mnie ciarki przechodzą jak sobie o tym pomyślę. Quote
Recommended Posts