Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jednorazowo 10 zł tylko tyle na razie, jak jakiś mój hotelowicz się zwolni to się wpiszę, Pieniążki wyślę w przeszłym tygodniu po wypłacie,
Cioteczki walczcie o tego psiaka , wiem jak ciężko z kasą ale od annasza do kajfasza i się coś uzbiera

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
Jednorazowo 10 zł tylko tyle na razie, jak jakiś mój hotelowicz się zwolni to się wpiszę, Pieniążki wyślę w przeszłym tygodniu po wypłacie,
Cioteczki walczcie o tego psiaka , wiem jak ciężko z kasą ale od annasza do kajfasza i się coś uzbiera

dziękujemy serdecznie :-)

Posted

ja oczywiście także jestem - cos wspomogę w przyszłym tygodniu, bo deklaracjóóóóóóóóów stałych mam troszkuuuuuu, ale na dziewczynkę śliczną też coś znajdę. Po wypłatce pod koniec przyszłego tygodnia wpłacę grosik.

Posted

Dostałam priva, jak będziecie miały już jasność, co i za ile i co dalej - podajcie numer konta. Coś się tam znajdzie. Dajcie znać na priv....

Posted

OKI . Jutro zabieram małą na pobranie krwi i postarm sie dowiedzieć ile będzie konkretnie potrzeba funduszy żeby kostucha zaczeła normalnie funkcjonowac w oczekiwaniu na dt lub ds.