Murka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Potwierdzam, że doszedł przelew od p.Izy ze Szczecina: 120 zł :multi: Czy to dogo już takie będzie? :placz: Quote
rodzice Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 oby nie bo oczy bardzo bolą i trudno się połapac gdzie co jest :cool3: Quote
TERESA BORCZ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 :loveu:cioteczki, od Rossy biegnie pocztą na ratunek wpłata 30,-pln .:lol: Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='Murka']Potwierdzam, że doszedł przelew od p.Izy ze Szczecina: 120 zł :multi:/QUOTE] Murka bardzo dziękuje :loveu: To jest jednorazowa wpłata od mojej koleżanki Izy dla Czarnego i Kitki, od stycznia będą jej wpłaty jako deklaracja stała. Quote
Rossa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Uffff , wreszcie znalazłam wątek , uciekł mi gdzieś po tych zmianach, jeszcze nie zdążyłam przeczytać całego , na razie nie deklaruje stałych wpłat, ale jesli tylko będę w stanie postaram sie coś dorzucić. Trzymam kciuki za Czarnego i Kitke , wielkie mizianko dla nich ! pozdrawiam Rossa .... nie potrafię dodac " mordek", nie widzę ich ... Quote
kaa Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Bardzo dziękujemy Rossa,:loveu: zaktualizowałam pierwszą stronę . Quote
justysiek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 moja kasa pewnie juz idzie:oops: tylko wyslalam poczta polska a ponoc znow cos nie tak z nia:mad::cool1: Quote
UBOCZE Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 "Brakuje nam 35 złotych deklaracji. Do wyjazdu ze schronu - mojego i mojej ukochanej Kitki. Nikt już nas nie będzie gryzł. Ale bez kochanej Kitki nigdzie się nie ruszę! Nawet 5 złotych się liczy. Kto nas jeszcze jakimś grosikiem wspomoże?........." Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Udało się już normalnie zalogować. Jutro zrobię wpłatę. Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No psiaki pakowanko dziś i jutro w drogę:) a my musimy dozbierać te parę złotych stałych deklaracji.... Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 UBOCZE napisał(a): "Brakuje nam 35 złotych deklaracji. Do wyjazdu ze schronu - mojego i mojej ukochanej Kitki. Nikt już nas nie będzie gryzł. Ale bez kochanej Kitki nigdzie się nie ruszę! Nawet 5 złotych się liczy. Kto nas jeszcze jakimś grosikiem wspomoże?........." Ale ładnie to ująłeś:lol: . Quote
TERESA BORCZ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Musimy dozbierać, cioteczki i wujkowie nie zawiodą tuż prz samym końcu akcji. Tak mało już brakuje. Może dogo wreszcie nam umożliwi ukończenie tej akcji. Prosimy cioteczki o wzgląd na tę przyjazń.!!! Quote
katarzyna005 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nikus napisał(a):no psiaki pakowanko dziś i jutro w drogę:) a my musimy dozbierać te parę złotych stałych deklaracji.... dobra to ja dorzucę jeszcze 35 złotyszów. W sumie 105 zł. Wpłacę dopiero w grudniu. Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Katarzyna piszesz o stałych deklaracjach tak???????? yupiiiiiiiiiii:):):):):) Quote
katarzyna005 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 nikus napisał(a):katarzyna piszesz o stałych deklaracjach tak???????? Yupiiiiiiiiiii:):):):):) tak. Miała 70 złotych stałych deklaracji ale dorzucam jeszcze te 35 złotych - w sumie 105 złotych. Niech zwycięży miłość. Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 i jak tu nie kochać dogomaniaków:):):):):) Quote
Bjuta Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Łoooo matko! Hurrra! Jadą! Jadą do SPA grzać kości na słoneczku, tarzać się w trawie i cieszyć życiem! Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 katarzyna005 napisał(a):tak. Miała 70 złotych stałych deklaracji ale dorzucam jeszcze te 35 złotych - w sumie 105 złotych. Niech zwycięży miłość. Na prawdę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, huuuuuuuuraaa są zabezpieczeni i nic nie stoi już na przeszkodzie do ich szczęścia :multi::multi::multi::multi:. Jesteś kochana :sweetCyb::sweetCyb::buzi: . Quote
TERESA BORCZ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 cudowna wiadomość, mam nadzieję że ten wątek zakończy się w finiszu równie pięknie jak i na starcie. Katarzyno005 jesteŚ wielka przerwałaś impas. może to dla wszystkich psiaków dziś szczęśliwy dzień ??? Oby był szczęśliwy także dla gliwickiej Figuni która właśnie jest na stole operacyjnym w czasie skomplkowanej operacji. Nikuś czas do drogi, szczęśliwej do szczęścia i parki i nas wszystkich. Teraz do ogłoszeń. JEDNAK DOGOMANICY NIE ZAWODZĄ NAWET W KRYZYSIE. SERDUCHO ZAWSZE SIĘ SPRAWDZA. Quote
Ra_dunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 SUPER! Powodzenia na nowej drodze życia ;) Teraz czas powalczyć o domki (a najlepiej jeden dla obojga :) ) Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 No pewnie,że się szykuję....i tym transportem oprócz zakochanych w jedną stronę jadą kolejne dwa psiaki od Murki do swoich DT....uwielbiam to :):):) Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 miało być DS...to dogo nie pozwala mi na poprawki wrrrrr Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Tak :) byle dla nich życie okazało swoją najlepszą stronę i pozwoliło odnależć swoją jedyną prawdziwą przystań , ale wątpię że uda się ich razem wydać. Możemy zrobić tak że damy losowi szansę i pierwsze ogłoszenia zrobimy im wspólne, a jak po miesiącu nic się nie zmieni , to kolejne zrobilibyśmy osobno, idą święta a to taki czas który zbliża ludzi i otwiera serca, a nóż łyżka widelec ? Może by się i udało? co o tym myślicie? Quote
Recommended Posts