Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Murka']Potwierdzam, że doszedł przelew od p.Izy ze Szczecina: 120 zł :multi:/QUOTE]
Murka bardzo dziękuje :loveu: To jest jednorazowa wpłata od mojej koleżanki Izy dla Czarnego i Kitki, od stycznia będą jej wpłaty jako deklaracja stała.

Posted

Uffff , wreszcie znalazłam wątek , uciekł mi gdzieś po tych zmianach, jeszcze nie zdążyłam przeczytać całego , na razie nie deklaruje stałych wpłat, ale jesli tylko będę w stanie postaram sie coś dorzucić.
Trzymam kciuki za Czarnego i Kitke , wielkie mizianko dla nich !
pozdrawiam Rossa
.... nie potrafię dodac " mordek", nie widzę ich ...

Posted

"Brakuje nam 35 złotych deklaracji. Do wyjazdu ze schronu - mojego i mojej ukochanej Kitki. Nikt już nas nie będzie gryzł. Ale bez kochanej Kitki nigdzie się nie ruszę! Nawet 5 złotych się liczy. Kto nas jeszcze jakimś grosikiem wspomoże?........."

Posted

UBOCZE napisał(a):

"Brakuje nam 35 złotych deklaracji. Do wyjazdu ze schronu - mojego i mojej ukochanej Kitki. Nikt już nas nie będzie gryzł. Ale bez kochanej Kitki nigdzie się nie ruszę! Nawet 5 złotych się liczy. Kto nas jeszcze jakimś grosikiem wspomoże?........."

Ale ładnie to ująłeś:lol: .

Posted

nikus napisał(a):
no psiaki pakowanko dziś i jutro w drogę:) a my musimy dozbierać te parę złotych stałych deklaracji....

dobra to ja dorzucę jeszcze 35 złotyszów. W sumie 105 zł. Wpłacę dopiero w grudniu.

Posted

nikus napisał(a):
katarzyna piszesz o stałych deklaracjach tak???????? Yupiiiiiiiiiii:):):):):)

tak. Miała 70 złotych stałych deklaracji ale dorzucam jeszcze te 35 złotych - w sumie 105 złotych. Niech zwycięży miłość.

Posted

katarzyna005 napisał(a):
tak. Miała 70 złotych stałych deklaracji ale dorzucam jeszcze te 35 złotych - w sumie 105 złotych. Niech zwycięży miłość.

Na prawdę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, huuuuuuuuraaa są zabezpieczeni i nic nie stoi już na przeszkodzie do ich szczęścia :multi::multi::multi::multi:. Jesteś kochana :sweetCyb::sweetCyb::buzi: .

Posted

cudowna wiadomość, mam nadzieję że ten wątek zakończy się w finiszu równie pięknie jak i na starcie. Katarzyno005 jesteŚ wielka przerwałaś impas. może to dla wszystkich psiaków dziś szczęśliwy dzień ??? Oby był szczęśliwy także dla gliwickiej Figuni która właśnie jest na stole operacyjnym w czasie skomplkowanej operacji. Nikuś czas do drogi, szczęśliwej do szczęścia i parki i nas wszystkich. Teraz do ogłoszeń. JEDNAK DOGOMANICY NIE ZAWODZĄ NAWET W KRYZYSIE. SERDUCHO ZAWSZE SIĘ SPRAWDZA.

Posted

Tak :) byle dla nich życie okazało swoją najlepszą stronę i pozwoliło odnależć swoją jedyną prawdziwą przystań , ale wątpię że uda się ich razem wydać. Możemy zrobić tak że damy losowi szansę i pierwsze ogłoszenia zrobimy im wspólne, a jak po miesiącu nic się nie zmieni , to kolejne zrobilibyśmy osobno, idą święta a to taki czas który zbliża ludzi i otwiera serca, a nóż łyżka widelec ? Może by się i udało? co o tym myślicie?