Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

Jeśli ktoś potrzebuje numer konta, bardzo proszę się upominać ;) , tak poza tematem , Nikuś nie wiem czy wiesz że Alfa ma domek:razz: .

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Jeśli ktoś potrzebuje numer konta, bardzo proszę się upominać ;) , tak poza tematem , Nikuś nie wiem czy wiesz że Alfa ma domek:razz: .

tak,tak wiem , widziałem...bardzo się cieszę:multi: mam nadzieję,że tym razem już naprawdę na stałe tam zamieszka:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Tak oczywiście Czarny, ale mam równocześnie i Czarka na liście monitorowanej stąd błąd. O Nikusiu wiemy, ale chodzilo o nastepn dar.
Mam nadzieje że nastepna pare też jakoś podreperujemy, w kolejce,
pozdrawiam z nadzieją.

Tak to jest jak się ma dużo podopiecznych to się zdarza, wcale się nie dziwię :lol: , proszę mi przybliżyć kogo pominełam? Bo ja też skaczę od psiaka do psiaka i zdarza mi się coś przeoczyć, dlatego moja gorąca prośba pilnujcie mnie :evil_lol: .

Posted

NO TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI SIE NIE MYLI, MY NA SZCZĘSCIE SOBIE TO MOŻEMY WYBACZAĆ. CHYBA NIKT NIE ZOSTAŁ POMINIĘTY, KAŻDY SIĘ UPOMNI.CIESZY ŻE JESTEŚMY BLISKO FINISZU. POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIKI ZA TEN FINISZ .:lol:

Posted

kaa napisał(a):
Tak to jest jak się ma dużo podopiecznych to się zdarza, wcale się nie dziwię :lol: , proszę mi przybliżyć kogo pominełam? Bo ja też skaczę od psiaka do psiaka i zdarza mi się coś przeoczyć, dlatego moja gorąca prośba pilnujcie mnie :evil_lol: .

U mnie trzeba poprawić w pierwszym poście, że stała deklaracja miesięczna 15 zł od grudnia, a za listopad poszło jednorazowo 50 zł.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
NO TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI SIE NIE MYLI, MY NA SZCZĘSCIE SOBIE TO MOŻEMY WYBACZAĆ. CHYBA NIKT NIE ZOSTAŁ POMINIĘTY, KAŻDY SIĘ UPOMNI.CIESZY ŻE JESTEŚMY BLISKO FINISZU. POZDRAWIAM I TRZYMAM KCIKI ZA TEN FINISZ .:lol:

Święte słowa Pani Tereso, :buzi: , buziaki dla wszystkich :loveu: i byle do szczęśliwego zakończenia. Przepraszam za błędy już poprawiam ;) .

Posted

MagdaNS napisał(a):
Ja wysłałam właśnie e-maile do moich znajomych spoza dogo, ale takich, co mają serce do zwierzaków, zobaczymy, jaki będzie odzew, najwyżej pomyślą, że zwariowałam :evil_lol:

zrobiłam to samo ;)

Posted

Właśnie napisała do mnie koleżanka Iza spoza dogo, że na konto hoteliku u Murki przelała 120 zł dla Czarnego i Kitki jako stałą deklarację miesięczną po 10 zł od razu z góry za cały rok :loveu:

Posted

MagdaNS napisał(a):
Właśnie napisała do mnie koleżanka Iza spoza dogo, że na konto hoteliku u Murki przelała 120 zł dla Czarnego i Kitki jako stałą deklarację miesięczną po 10 zł od razu z góry za cały rok :loveu:

ojejku:multi::multi::multi:dzięki....Magda Ty to umiesz maile pisać...;)

Posted

macie moją stałą deklarację 10 zł. :loveu:
proszę o konto na PW, przelew puszczę dzisiaj :loveu:
O miłość trzeba dbać - to zaczyna być rzadkością wśród ludzi także :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
macie moją stałą deklarację 10 zł. :loveu:
proszę o konto na PW, przelew puszczę dzisiaj :loveu:
O miłość trzeba dbać - to zaczyna być rzadkością wśród ludzi także :loveu:

Bardzo dziękujemy :loveu: , już piszę na początku i wysyłam konto, ;)

Iza ( koleżanka Magdy NS ) wpisana do listy deklarujących.

Posted

UBOCZE napisał(a):
Jako polonista i człek niezbyt lotny w rachunkach znów pogubiłem się. :roll: Ale chyba brakuje nam niewiele??? ;)

Brakuje nam jeszcze 65 zł. :cool1:

Posted

Wpłaty
-Sabina02 -100zł ( za 2 m-c)
- Justine- 10zł
- KrystynaS - 50zł
- Zachary - 60 zł
- P.T. Borcz- 40zł
- Maciaszek - 10 zł
- Magda NS - 50 zł
- P. Jola W. - 30 zł
-----------------------
Wpłynęło - 350 zł
Było - 350 zł + 350 zł = W sumie- [FONT=System]700 zł [/FONT]:crazyeye:

Posted

Zmysł napisał(a):
deklaruję 10 zł miesięcznie od grudnia. niestety na razie nie mogę więcej:oops:

Bardzo serdecznie Ci dziękujemy,:loveu: , dla tych psiaków to wcale nie jest mało , każda złotówka przybliża je do szczęśliwego zakończenia ;) no, to tylko 45 zł stałych deklaracji brakuje :razz:.

Czy mógł by ktoś wszystko jeszcze raz przeliczyć tzn. tylko stałe deklaracje z pierwszego postu czy się suma zgadza , bo teraz się chyba rąbłam:oops: w rachunkach.