Murka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Cioteczki, za tydzień z Jaworzna do Zamościa jedzie Nikuś, wiezie jakiegoś pieska, ale może mógłby zmieścić też Czarnego i Kitkę? To byłaby idealna sprawa, bo będzie przejeżdżać przez Janów Lubelski... W drodze powrotnej jedzie szczeniaczek do Tarnobrzegu i może Red by się zmieścił :cool3: Czy znacie Nikusia? Jak nie, to ja do niego napiszę. Nie wiem czy transport byłby gratis, czy zrzutka na paliwo, ale nawet jeśli zrzutka to korzystałoby kilka psiaków, więc koszty się rozłożą. Quote
Nikus Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No to się melduję...Właśnie wróciłem ze schroniska w Gliwicach gdzie spotkałem Panią Teresę...Transport Jaworzno - Zamość nieaktualny bo jadą jutro.Obserwuję ten wątek od dawna;) No nie wytrzymam...jadę z tą śliczną parą do Janowa za tydzień:razz: i kropka.. Quote
Pianka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Nikus']No to się melduję...Właśnie wróciłem ze schroniska w Gliwicach gdzie spotkałem Panią Teresę...Transport Jaworzno - Zamość nieaktualny bo jadą jutro.Obserwuję ten wątek od dawna;) No nie wytrzymam...jadę z tą śliczną parą do Janowa za tydzień:razz: i kropka.. :loveu: Nikuś jak zawsze niezawodny:lol: Mamy tydzien czasu na dozbieranie deklaracji. Bez nich psy nie wyjadą Quote
TERESA BORCZ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 WŁAŚNIE WRÓCIŁAM ZE SCHRONISKA, A TU JUŻ NIKUS JEST ZDEKLAROWANY OFICJALNIE.SUPER. TRZEBA ZMOBILIZOWAĆ PANIĄ REDA. ILE KONKRETNIE MAMY JESZCZE TYCH GROSIKÓW UZBIERAĆ? CZY DANE Z 1 STRONY SĄ AKTUALNE? WIEM NAPEWNO ŻE CIOTECZKI SIĘ JESZCZE TROSZKĘ ZMOBILIZUJĄ, TAK NIEWIELE TRZEBA I WSZYSTKO JUŻ GOTOWE, BYLE BYŚMY ZDĄŻYLI NA CZAS. PROSIMY OPIEKUJCIE SIE TAM SZCZEGÓLNIE W SCHRONIE TYMI BIEDAKAMI JESZCZE PARĘ DNI.DZIŚ TEŻ BĘDĘ KWESTOWAĆ. POZDRAWIAM:lol: Quote
MagdaNS Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pani Reda właśnie napisała do Nikusa w sprawie połączonego transportu :loveu: Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Chyba trzeba jeszcze uzbierać 105 zł comiesięcznych deklaracji, by ta super para mogła wyjść na wolność... Quote
UBOCZE Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Bjuta napisał(a):Chyba trzeba jeszcze uzbierać 105 zł comiesięcznych deklaracji, by ta super para mogła wyjść na wolność... ... czyli jesteśmy o krok od zejścia poniżej trzech cyferek...:lol: Kto jeszcze pomoże pięknej parze?...:roll: Quote
TERESA BORCZ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 :Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:NO TO CIOTECZKI I WUJKOWIE, CIEKAWA JESTEM JAK SZYBKO ZNAJDA SIE DOBRE DUSZE I UZUPEŁNIĄ GROSIKAMI FUNDUSZ NA BILET DO SZCZĘSCIA DLA TEJ UROCZEJ PARY. BARDZO PROSIMY, ONI NAWET NIE WIEDZĄ JAKIE SZCZĘSCIE ICH SPOTKA. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO, :modla::modla::modla: Quote
MagdaNS Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Co do wyjazdu Reda sprawa jest już uzgodniona - dzięki uprzejmości Nikus'a Red wyjedzie w tym samym dniu, co zakochani przyjadą, bo Nikus zabierze go w drodze powrotnej. Co do deklaracji na psiaki wyślę zaraz e-maile do moich znajomych spoza dogo, pewnie większość pomyśli, że zwariowałam, ale ponieważ nie mam w zwyczaju ich nagabywać w takich sprawach, może pomyślą, że to naprawdę wyjątkowo ważne i ktoś chętny do wspomagania się znajdzie :loveu: Quote
Nikus Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Z Panią Magdą od Reda już się umówiłem:razz: i widzę,że piszemy jednocześnie Quote
kaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jee nie było mnie trochę a tu już się wyjazd szykuję:multi:, Nikuś bardzo, bardzo Ci dziękuję :jumpie: :loveu:. Nasze psiaki mają się dobrze, zostały wyściskane u ucałowane od Wszystkich Was, nawet Kitka ( choć to bardziej Czarny ma takie ciągoty) ,cała mi się wtuliła w ramiona i tak stała, a jak od niej odchodziłam to się buntowała, głośno szczekając. Quote
Murka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nikus napisał(a):No to się melduję...Właśnie wróciłem ze schroniska w Gliwicach gdzie spotkałem Panią Teresę...Transport Jaworzno - Zamość nieaktualny bo jadą jutro.Obserwuję ten wątek od dawna;) No nie wytrzymam...jadę z tą śliczną parą do Janowa za tydzień:razz: i kropka.. Super :multi: Nikus, możliwe, że w drodze powrotnej pojedzie z Tobą jeszcze jedna sunia od nas... tzn. chciałam zapytać czy ewentualnie będzie mogła się wprosic na transport :diabloti: Na razie są wstępne rozmowy z domem na Śląsku... Quote
Nikus Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Murka napisał(a):Super :multi: Nikus, możliwe, że w drodze powrotnej pojedzie z Tobą jeszcze jedna sunia od nas... tzn. chciałam zapytać czy ewentualnie będzie mogła się wprosic na transport :diabloti: Na razie są wstępne rozmowy z domem na Śląsku... no pewnie,że tak:lol: im więcej bidusiów skorzysta tym lepiej przecież:loveu: Quote
kaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Nikus napisał(a):no pewnie,że tak:lol: im więcej bidusiów skorzysta tym lepiej przecież:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo się cieszę że przy okazji jeszcze jakieś psiaki skorzystają :loveu::loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 ja niestety nie mogę się na razie zobowiązać na stałe, ale mam trochę rzeczy na bazarek, bardzo chętnie podeślę fotki komuś kto bazarek może wystawić. Quote
kaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Nikus napisał(a):no pewnie,że tak:lol: im więcej bidusiów skorzysta tym lepiej przecież:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo się cieszę że przy okazji jeszcze jakieś psiaki skorzystają :loveu::loveu:. Quote
kaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Rodzice Maciusia :) napisał(a):ja niestety nie mogę się na razie zobowiązać na stałe, ale mam trochę rzeczy na bazarek, bardzo chętnie podeślę fotki komuś kto bazarek może wystawić. Super to mamy już trzy osoby które oferują rzeczy na bazarek i dwie osoby chętne na jego wystawienie . Bardzo proszę o podesłanie fotek Pliszce , ona wystawi nam bazarek. :razz: i też ma dla Kumpla i Kitki różne rzeczy :loveu: . Quote
UBOCZE Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Pianka'] Mamy tydzien czasu na dozbieranie deklaracji. Bez nich psy nie wyjadą Właśnie w tym problem, bo jeszcze nam trochę brakuje... :shake: Quote
kaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Przez 8 dni uzbieraliśmy 545 zł ,;) zostało 7dni do uzbierania 105 zł , myślisz że się nie uzbiera ? Quote
UBOCZE Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 kaa napisał(a):Przez 8 dni uzbieraliśmy 545 zł ,;) zostało 7dni do uzbierania 105 zł , myślisz że się nie uzbiera ? Nawet sobie nie wyobrażam, żeby się nie uzbierało... :lol::lol:;) Quote
Monika z Katowic Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Kaa! Uzbiera sie, zobaczysz!:loveu::loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jak już wujek Nikus zadeklarował transport dla psika do eventualnej adopcji od Mureńki to trzymajmy kciuki za udana adopcję. Patrzcie ile to dobrego idzie za ta parką. Kto się dołoży ????:lol::lol::lol: Quote
Cajus JB Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzień dobry wątkowi Czarnego i Kutki. 105 to po 15 przez siedem dni. Psiaki pojadą. Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cajus JB napisał(a):Dzień dobry wątkowi Czarnego i Kutki. 105 to po 15 przez siedem dni. Psiaki pojadą. Patrzcie Nasza Parko! Wujek o Was myśli nawet o 5 rano!!!! POTRZEBA 105 zł, by ta fantastyczna para wyrwała się z przepełnionego schroniska! Quote
Recommended Posts