Ra_dunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ach to zakochana para przyjeżdża na miejsce Reda :) Magdusiu - widzisz: adoptujesz jednego psiaka a pomagasz 3! Super, prawda? :loveu: Jakby co - to ja oczywiście też w wystawianiu bazarków mogę pomóc :) A pewnie i sama jakiś od czasu do czasu wystawię ;) Quote
Monika z Katowic Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :loveu: To wspaniale, że zwierzaczki będą razem! Dobrej nocki suni i pieskowi! Quote
KrystynaS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Podliczyłam stałe deklaracje z 1 postu - z tymi płatnymi od grudnia jest 605 zł miesięcznie :lol: Quote
kaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='KrystynaS']Podliczyłam stałe deklaracje z 1 postu - z tymi płatnymi od grudnia jest 605 zł miesięcznie :lol: Bardzo Ci dziękuję , Pianka też policzyła na moją prośbę , na szczęście się zgadza :lol: , czyli musimy dozbierać 45 zł. Quote
izzie1983 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 O, psiaki jadą do Murki? To na pewno będę częstym gościem na wątku :) Zgłaszam się do robienia ogłoszeń w któryś weekend :) Quote
MagdaNS Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Kaa, trzeba poprawić rozliczenia w pierwszym poście: moja koleżanka Iza wpłaciła do Murki 120 zł jako jednorazową wpłatę i deklaruje się od stycznia 2010 roku wpłacać deklaracje stałe po 10 zł co miesiąc :). Ło matko, ile ja się naszukałam tego wątku, jeszcze mojego Reda muszę zlokalizować. Quote
MagdaNS Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ach to zakochana para przyjeżdża na miejsce Reda :) Magdusiu - widzisz: adoptujesz jednego psiaka a pomagasz 3! Super, prawda? :loveu: To jest baaardzo super :) Naprawdę nie mogę się doczekać przyjazdu Reda :) Quote
kaa Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 MagdaNS napisał(a):Kaa, trzeba poprawić rozliczenia w pierwszym poście: moja koleżanka Iza wpłaciła do Murki 120 zł jako jednorazową wpłatę i deklaruje się od stycznia 2010 roku wpłacać deklaracje stałe po 10 zł co miesiąc :). Ło matko, ile ja się naszukałam tego wątku, jeszcze mojego Reda muszę zlokalizować. Dziękuję za zwrócenie uwagi , już poprawiam , właśnie przed chwilą udało mi się odnależć wątek , makabra z tym dogo , zastanawiam się czy jak wyjdę z wątku uda mi się go znowu odnaleźć , a jeśli nie ??? Quote
kaa Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Przykro mi na razie nie umiem zedytować 1 postu Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Do góry pareczko. Ja edytuję posty przez dwukrotne naciśnięcie lewego myszki na edytuj post. Quote
TERESA BORCZ Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Prosimy o pw z kontem i życzeniami zdróweczka dla Ukryty Smok. pozdrawiam .:lol: Quote
sonikowa Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Czyżby się udało? :-) Zakochani jadą razem? Quote
kaa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Cajus JB napisał(a):Do góry pareczko. Ja edytuję posty przez dwukrotne naciśnięcie lewego myszki na edytuj post. Inne posty potrafię edytować, oprócz pierwszego . :roll: Quote
kaa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Prosimy o pw z kontem i życzeniami zdróweczka dla Ukryty Smok. pozdrawiam .:lol: Jasne wyślę, jak tylko go odnajdę, bo ciągle się tu poruszam z trudnością. Wciąż brakuje nam stałych deklaracji na 45 zł. Dziś wpiszę kolejne wpływy na konto Czarnego i Kitki. Quote
kaa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Właśnie mi się udało już edytować pierwszy post, Ukrytego Smoka też odnalazłam . Kolejne wpłaty na konto. Wpływy. - Kuba P - 10 zł - Rodzice - 15 zł - Gonia 13 - 20 zł - Wunia - 10 zł - Iremos - 20 zł - Izabela 29 - 50 zł ----------------------------- Wpłyneło - 125 zł Było 700 zł + 125 zł = 825 zł Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kaa super że udało Ci się zedytować pierwszy post, tylko proszę popraw jeszcze imię Izy przez " I " a nie przez " J ", to pewnie literówka :) Quote
justysiek Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 ja dzis wpalcilam, bo dogo mi nie chodzilo do ndz a tu mialam pw z kontem Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Słuchajcie, weekend coraz bliżej, mam nadzieję, że wyjazd Czarnego i Kitki nie jest zagrożony, wprawdzie brakuje stałych deklaracji na 45 zł jak to wyliczyły dziewczyny, ale z wpłat jednorazowych i tych deklaracji na krótszy czas to mamy pokrycie na kilka pierwszych miesięcy, a będziemy szukać deklaracja dalej. Niestety, z moich znajomych tylko Iza sie odezwała z bardzo hojnym sercem jednorazowej wpłaty 120 zł i deklaracji miesięcznych po 10 zł od stycznia 2010 roku, więc reszta pewnie temat sobie odpuściła :(. Tak czy siak będę potrzebowała konkretnej informacji, czy nasza zakochana para jedzie w ten weekend do Murki i kiedy, bo przecież z powrotem przyjedzie mój Red, który robi dla nich miejsce, więc muszę się zorganizować z jego odbiorem :). Quote
Nikus Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Będziemy w kontakcie Magda...myślę,że wszystko przebiegnie bez problemów....ja w każdym bądź razie planuję wyjazd w sobotę ok 7.30 ze schroniska w Rudzie...potem kontaktujemy się na tel.:lol: Quote
mamamuminka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Zostałam zaproszona na wątek już kilka dni temu,ala musiałam policzyc swoje finanse. Ponieważ Armani,na którego deklarowałam 10 zł. miesięcznie już jest w swoim domu,to tą skromną dyszkę deklaruje miesięcznie dla zakochanej pary. Pierwszą wpłatę będe mogła zrobic dopiero po 10 grudnia. Czy może tak być?. Quote
kaa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 mamamuminka napisał(a):Zostałam zaproszona na wątek już kilka dni temu,ala musiałam policzyc swoje finanse. Ponieważ Armani,na którego deklarowałam 10 zł. miesięcznie już jest w swoim domu,to tą skromną dyszkę deklaruje miesięcznie dla zakochanej pary. Pierwszą wpłatę będe mogła zrobic dopiero po 10 grudnia. Czy może tak być?. No jasne że może,:lol: dziękujemy serdecznie, dzięki Tobie brakuje nam tylko 35 zł:multi: . Magda ,nie martw się o wyjazd , wszystko będzie tak jak uzgodniliśmy, będę przy wydawaniu Czarnego i Kitki, więc zaraz jak wyjadą z Rudy, dam znać . ;) Quote
MagdaNS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kaa, bardzo dziękuję :) Zmieniłaś Izie pierwszą literkę w pierwszym poście z " J " na " I " ? :) Quote
kaa Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 MagdaNS napisał(a):Kaa, bardzo dziękuję :) Zmieniłaś Izie pierwszą literkę w pierwszym poście z " J " na " I " ? :) Tak ale to nie ja zrobiłam błąd , :eviltong: wczoraj wogóle nie umiałam zedytować 1 postu i Pianka mi to wpisywała. Quote
Recommended Posts