KrystynaS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam wszystkich, którzy odwiedzają Czarnego i Kitkę :lol: Jestem dobrej myśli, co do wyjazdu tej pary przyjaciół. kaa jeśli pomyślnie skończy się zawierucha w moim życiu zawodowym :roll:, to moja deklaracja półroczna będzie nadal realizowana. Teraz niestety nie mogę przewidzieć tego co będzie za ok. pół roku bo to absolutnie nie zależy ode mnie. Będę wiedziała - napiszę. Uważam, że lepiej dziś zadeklarować wpłatę na 6 m-cy i potem ją przedłużyć (co daj Boże abym mogła), niż teraz wyjść z deklaracją tzw. stałą i potem się wycofać. Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :lol:CIOTECZKA ROMKA ZGŁOSIŁA SIE NA APEL, WITAMY Z RADOSCIA:multi::multi: OTRZYMAŁA KONTO PARKI, I COŚ NIECOŚ SIE DORZUCI, POD KONIEC MIESIACA.Z GÓRY DZIĘKUJE CZAREK ,KITKA I SPONSORZY ŻYCIA.:lol: Quote
UBOCZE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Już tylko tydzień do zaplanowanego wyjazdu Czarnego i Kitki. Jeszcze 105 złotych do pełnej sumy wymaganych deklaracji...:lol: Czyli to jest 7 osób po 15 złotych, albo 15 osób po 7 złotych... :roll: Każde kilka złotych przybliża nas do celu... ;) Quote
jusstyna85 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Wysłałam kolejne PW do tylko 14 osób...niestety mam problem z komputerem i co chwile zawieszają mi sie strony...może ktoś móglby pomóc Kaa wysyłać PW? Quote
TERESA BORCZ Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 DZIŚ WYSŁAŁAM 16 PW Z ZAPROSZENIEM NA WĄTEK. JAK NIE ZASNĘ PISZĘ CAŁĄ NOC. NIE WIERZĘ ŻE NIE NIC NIE ZNAJDZIE JAKIEJ NIE BRAĆ LITERKI?POZDRAWIAM:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Teresa! Ty to masz siłę! :loveu::loveu::loveu: Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='KrystynaS']Witam wszystkich, którzy odwiedzają Czarnego i Kitkę :lol: Jestem dobrej myśli, co do wyjazdu tej pary przyjaciół. kaa jeśli pomyślnie skończy się zawierucha w moim życiu zawodowym :roll:, to moja deklaracja półroczna będzie nadal realizowana. Teraz niestety nie mogę przewidzieć tego co będzie za ok. pół roku bo to absolutnie nie zależy ode mnie. Będę wiedziała - napiszę. Uważam, że lepiej dziś zadeklarować wpłatę na 6 m-cy i potem ją przedłużyć (co daj Boże abym mogła), niż teraz wyjść z deklaracją tzw. stałą i potem się wycofać. Oczywiście! Rozumiemy, dziękujemy! No i szukamy 105 zł. Quote
Bjuta Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):DZIŚ WYSŁAŁAM 16 PW Z ZAPROSZENIEM NA WĄTEK. JAK NIE ZASNĘ PISZĘ CAŁĄ NOC. NIE WIERZĘ ŻE NIE NIC NIE ZNAJDZIE JAKIEJ NIE BRAĆ LITERKI?POZDRAWIAM:loveu: Nie bierz początkowych - ci na A mają już dość PW :evil_lol: Może K jak Kitka? Jeśli na awatarku zobaczysz pysk psiaka podobny do Czarnego albo Kitki, to pisz koniecznie ;) Jeśli ktoś się nie logował w listopadzie to nie trać czasu na pisanie :shake: Powodzenia! Ja niestety odpadam od komputera. Ledwo widzę na oczy, powinnam jeszcze z tydzień się leczyć a od poniedziałku mam taki ścisk w pracy, że... :shake: Quote
Nikus Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 UBOCZE napisał(a):Już tylko tydzień do zaplanowanego wyjazdu Czarnego i Kitki. Jeszcze 105 złotych do pełnej sumy wymaganych deklaracji...:lol: Czyli to jest 7 osób po 15 złotych, albo 15 osób po 7 złotych... :roll: Każde kilka złotych przybliża nas do celu... ;) No to by dzień nie był stracony zrobimy tak...jadę z psiakami za friko(koszt wyniesie ponad 200 zł) więc w tym miesiącu nie dam rady,ale napiszcie,że szukamy jeszcze 6 osób...15 zł od grudnia dla psiaków:lol: Quote
UBOCZE Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nikus napisał(a):No to by dzień nie był stracony zrobimy tak...jadę z psiakami za friko(koszt wyniesie ponad 200 zł) więc w tym miesiącu nie dam rady,ale napiszcie,że szukamy jeszcze 6 osób...15 zł od grudnia dla psiaków:lol: :crazyeye: Dzięki Wielkie, Nikus!!!!!! :multi: :multi: :multi: Jesteście Wszyscy Wspaniali!!! I tak zeszliśmy do dwóch cyferek! Niewiarygodne: tylko 90 złotych do pełnego szczęścia Czarnego i Kitki!!! Quote
kaa Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Nikus napisał(a):No to by dzień nie był stracony zrobimy tak...jadę z psiakami za friko(koszt wyniesie ponad 200 zł) więc w tym miesiącu nie dam rady,ale napiszcie,że szukamy jeszcze 6 osób...15 zł od grudnia dla psiaków:lol: Nikuś naprawdę :-o , Ty tyle dla tych psiaków robisz że nie wiem jak Ci dziękować :oops::iloveyou:. Quote
MagdaNS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Skoro kochany Nikus pisze, że zrobi psiakom transport za darmo, to ja dotrzymuję słowa i 50 zł które miały być na transport Reda przeznaczam na wpłatę w listopadzie, a od grudnia - zgodnie z deklaracją - 15 zł co miesiąc. Oczywiście nie powiększa to budżetu stałych deklaracji, ale przynajmniej poprawia statystykę na pierwszy miesiąc ;) Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzień dobry w poniedziałeczek. na powitanie wieść od nowego dobrego serca cioteczkowo -wujkowej rodzinki. właśnie wysłałam konto naszej pary do rodzice. natychmiastowy odzew na apel przynióśł 15 pln deklaracja na pół roku. wszyscy łącznie z parką serdecznie dziękujemy. Zbliżamy się do finiszu. JESZCZE ODROBINE DEKLARACJI!!!! Cos tu niewyraznie w ostatnich podliczeniach ??! Dar serca Nikusa(:loveu::loveu:) trzeba wliczyć nie do dekl. stałych. więc obraz jest nieco inny.prosimy o podliczenie i szukamy dalej.:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Quote
rodzice Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wklejcie zdjęcia tej parki jak juz ją zainstalujecie . Pozdrawiam Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No tak, dobry dziś dzień.:buzi::buzi::Cool!::Cool!: wpłata na parkę od rodzice:Rose::Rose::Rose: poszła na konto z małą modyfikacją. zlecenie stałe jest bezterminowe, a nie półroczne. Jak już szczęśliwie nie będzie potrzebne grzejącemu się w domeczku Czarkowi, może i Kitce pieniążki przejdą na innego rudzkiego pieska wd rodze do lepszego życia. Quote
Nikus Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 i to sią nazywa mile zacząć dzień:multi: czyli wg moich obliczeń brakuje 5 ludziów po 15 zł?;) Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Oj, brakuje, ale ja wierze w dogo cioteczki i wujkow. Szukamy dalej. Nikus, ty pierwszy zobaczysz parkę :polecenie od cioteczki rodzice ucałowania w szczęśliwe pycholki podróżników. Quote
Nikus Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Oj, brakuje, ale ja wierze w dogo cioteczki i wujkow. Szukamy dalej. Nikus, ty pierwszy zobaczysz parkę :polecenie od cioteczki rodzice ucałowania w szczęśliwe pycholki podróżników. Załatwione ;) z przyjemnością:cool3: Quote
MagdaNS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja wysłałam właśnie e-maile do moich znajomych spoza dogo, ale takich, co mają serce do zwierzaków, zobaczymy, jaki będzie odzew, najwyżej pomyślą, że zwariowałam :evil_lol: Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kochani uda się!!!!:multi: następna cioteczka otrzymała konto, dzięki za natychmiastowy odzew. wpłata w drodze, o ile rozumiem jednorazowa, wielkie dzięki. Każdy grosz się liczy w walce o życie czarnego i przyjaciółki. :loveu::loveu:zebrazebra:buzi::Rose::Rose: Quote
kaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Dzień dobry w poniedziałeczek. na powitanie wieść od nowego dobrego serca cioteczkowo -wujkowej rodzinki. właśnie wysłałam konto naszej pary do rodzice. natychmiastowy odzew na apel przynióśł 15 pln deklaracja na pół roku. wszyscy łącznie z parką serdecznie dziękujemy. Zbliżamy się do finiszu. JESZCZE ODROBINE DEKLARACJI!!!! Cos tu niewyraznie w ostatnich podliczeniach ??! Dar serca Nikusa(:loveu::loveu:) trzeba wliczyć nie do dekl. stałych. więc obraz jest nieco inny.prosimy o podliczenie i szukamy dalej.:multi::multi::multi::lol::lol::lol: Takie małe sprostowanie ,, psiak nie nazywa się Czarek tylko Czarny, :evil_lol: , wujek Nikuś od wczoraj figuruje w deklaracjach stałych, :cool3: i mała prośba żeby osoby które chcą wspomóc psiaki , same deklarowały, bo tak przez kogoś to może mi umknąć , a jak widzę nową osobę to uważnie czytam post. Wieczorem wstawię bieżące wpływy, na razie siedzę w ogłoszeniach i nie umię z nich wyjść bo ciągle jest jakiś psiak , który potrzebuje na już. Takie pary jak Czarny i Kitka mamy w schronisku jeszcze dwie , tylko męskie. :lol: . Czarny i Kitka są ciągle całowane od Was wszystkich w swoje mokre nosy , bo przecież stale nad nimi czuwam. Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie. :loveu: Quote
MagdaNS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja też już dostałam deklarację jednorazowej wpłaty, no cóż wiadomo, że lepsze są stałe deklaracje, ale lepsze troszkę niż nic, zawsze zasili fundusz naszych zakochanych :). Akurat ta cioteczka ma dwa swoje psiaki, oba uratowane z bardzo złych miejsc, więc też ma wydatków co niemiara :) Quote
TERESA BORCZ Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Tak oczywiście Czarny, ale mam równocześnie i Czarka na liście monitorowanej stąd błąd. O Nikusiu wiemy, ale chodzilo o nastepn dar. Mam nadzieje że nastepna pare też jakoś podreperujemy, w kolejce, pozdrawiam z nadzieją. Quote
Recommended Posts