Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich, którzy odwiedzają Czarnego i Kitkę :lol:

Jestem dobrej myśli, co do wyjazdu tej pary przyjaciół.

kaa jeśli pomyślnie skończy się zawierucha w moim życiu zawodowym :roll:, to moja deklaracja półroczna będzie nadal realizowana. Teraz niestety nie mogę przewidzieć tego co będzie za ok. pół roku bo to absolutnie nie zależy ode mnie. Będę wiedziała - napiszę.
Uważam, że lepiej dziś zadeklarować wpłatę na 6 m-cy i potem ją przedłużyć (co daj Boże abym mogła), niż teraz wyjść z deklaracją tzw. stałą i potem się wycofać.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już tylko tydzień do zaplanowanego wyjazdu Czarnego i Kitki. Jeszcze 105 złotych do pełnej sumy wymaganych deklaracji...:lol:

Czyli to jest 7 osób po 15 złotych, albo 15 osób po 7 złotych... :roll:

Każde kilka złotych przybliża nas do celu... ;)

Posted

[quote name='KrystynaS']Witam wszystkich, którzy odwiedzają Czarnego i Kitkę :lol:

Jestem dobrej myśli, co do wyjazdu tej pary przyjaciół.

kaa jeśli pomyślnie skończy się zawierucha w moim życiu zawodowym :roll:, to moja deklaracja półroczna będzie nadal realizowana. Teraz niestety nie mogę przewidzieć tego co będzie za ok. pół roku bo to absolutnie nie zależy ode mnie. Będę wiedziała - napiszę.
Uważam, że lepiej dziś zadeklarować wpłatę na 6 m-cy i potem ją przedłużyć (co daj Boże abym mogła), niż teraz wyjść z deklaracją tzw. stałą i potem się wycofać.

Oczywiście! Rozumiemy, dziękujemy!

No i szukamy 105 zł.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
DZIŚ WYSŁAŁAM 16 PW Z ZAPROSZENIEM NA WĄTEK. JAK NIE ZASNĘ PISZĘ CAŁĄ NOC. NIE WIERZĘ ŻE NIE NIC NIE ZNAJDZIE JAKIEJ NIE BRAĆ LITERKI?POZDRAWIAM:loveu:

Nie bierz początkowych - ci na A mają już dość PW :evil_lol: Może K jak Kitka?
Jeśli na awatarku zobaczysz pysk psiaka podobny do Czarnego albo Kitki, to pisz koniecznie ;) Jeśli ktoś się nie logował w listopadzie to nie trać czasu na pisanie :shake: Powodzenia! Ja niestety odpadam od komputera. Ledwo widzę na oczy, powinnam jeszcze z tydzień się leczyć a od poniedziałku mam taki ścisk w pracy, że... :shake:

Posted

UBOCZE napisał(a):
Już tylko tydzień do zaplanowanego wyjazdu Czarnego i Kitki. Jeszcze 105 złotych do pełnej sumy wymaganych deklaracji...:lol:

Czyli to jest 7 osób po 15 złotych, albo 15 osób po 7 złotych... :roll:

Każde kilka złotych przybliża nas do celu... ;)

No to by dzień nie był stracony zrobimy tak...jadę z psiakami za friko(koszt wyniesie ponad 200 zł) więc w tym miesiącu nie dam rady,ale napiszcie,że szukamy jeszcze 6 osób...15 zł od grudnia dla psiaków:lol:

Posted

Nikus napisał(a):
No to by dzień nie był stracony zrobimy tak...jadę z psiakami za friko(koszt wyniesie ponad 200 zł) więc w tym miesiącu nie dam rady,ale napiszcie,że szukamy jeszcze 6 osób...15 zł od grudnia dla psiaków:lol:
:crazyeye:

Dzięki Wielkie, Nikus!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Jesteście Wszyscy Wspaniali!!!

I tak zeszliśmy do dwóch cyferek! Niewiarygodne: tylko 90 złotych do pełnego szczęścia Czarnego i Kitki!!!

Posted

Nikus napisał(a):

Nikuś naprawdę :-o , Ty tyle dla tych psiaków robisz że nie wiem jak Ci dziękować :oops::iloveyou:.

Posted

Skoro kochany Nikus pisze, że zrobi psiakom transport za darmo, to ja dotrzymuję słowa i 50 zł które miały być na transport Reda przeznaczam na wpłatę w listopadzie, a od grudnia - zgodnie z deklaracją - 15 zł co miesiąc. Oczywiście nie powiększa to budżetu stałych deklaracji, ale przynajmniej poprawia statystykę na pierwszy miesiąc ;)

Posted

Dzień dobry w poniedziałeczek. na powitanie wieść od nowego dobrego serca cioteczkowo -wujkowej rodzinki.

właśnie wysłałam konto naszej pary do rodzice. natychmiastowy odzew na apel przynióśł 15 pln deklaracja na pół roku. wszyscy łącznie z parką serdecznie dziękujemy. Zbliżamy się do finiszu. JESZCZE ODROBINE DEKLARACJI!!!!

Cos tu niewyraznie w ostatnich podliczeniach ??! Dar serca Nikusa(:loveu::loveu:)
trzeba wliczyć nie do dekl. stałych. więc obraz jest nieco inny.prosimy o podliczenie i szukamy dalej.:multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Posted

No tak, dobry dziś dzień.:buzi::buzi::Cool!::Cool!:

wpłata na parkę od rodzice:Rose::Rose::Rose: poszła na konto z małą modyfikacją. zlecenie stałe jest bezterminowe, a nie półroczne.

Jak już szczęśliwie nie będzie potrzebne grzejącemu się w domeczku Czarkowi, może i Kitce pieniążki przejdą na innego rudzkiego pieska wd rodze do lepszego życia.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Oj, brakuje, ale ja wierze w dogo cioteczki i wujkow.
Szukamy dalej. Nikus, ty pierwszy zobaczysz parkę :polecenie od cioteczki rodzice ucałowania w szczęśliwe pycholki podróżników.

Załatwione ;) z przyjemnością:cool3:

Posted

Ja wysłałam właśnie e-maile do moich znajomych spoza dogo, ale takich, co mają serce do zwierzaków, zobaczymy, jaki będzie odzew, najwyżej pomyślą, że zwariowałam :evil_lol:

Posted

Kochani uda się!!!!:multi:

następna cioteczka otrzymała konto, dzięki za natychmiastowy odzew. wpłata w drodze, o ile rozumiem jednorazowa, wielkie dzięki. Każdy grosz się liczy w walce o życie czarnego i przyjaciółki. :loveu::loveu:zebrazebra:buzi::Rose::Rose:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Dzień dobry w poniedziałeczek. na powitanie wieść od nowego dobrego serca cioteczkowo -wujkowej rodzinki.

właśnie wysłałam konto naszej pary do rodzice. natychmiastowy odzew na apel przynióśł 15 pln deklaracja na pół roku. wszyscy łącznie z parką serdecznie dziękujemy. Zbliżamy się do finiszu. JESZCZE ODROBINE DEKLARACJI!!!!

Cos tu niewyraznie w ostatnich podliczeniach ??! Dar serca Nikusa(:loveu::loveu:)
trzeba wliczyć nie do dekl. stałych. więc obraz jest nieco inny.prosimy o podliczenie i szukamy dalej.:multi::multi::multi::lol::lol::lol:

Takie małe sprostowanie ,, psiak nie nazywa się Czarek tylko Czarny, :evil_lol: , wujek Nikuś od wczoraj figuruje w deklaracjach stałych, :cool3: i mała prośba żeby osoby które chcą wspomóc psiaki , same deklarowały, bo tak przez kogoś to może mi umknąć , a jak widzę nową osobę to uważnie czytam post.
Wieczorem wstawię bieżące wpływy, na razie siedzę w ogłoszeniach i nie umię z nich wyjść bo ciągle jest jakiś psiak , który potrzebuje na już. Takie pary jak Czarny i Kitka mamy w schronisku jeszcze dwie , tylko męskie. :lol: . Czarny i Kitka są ciągle całowane od Was wszystkich w swoje mokre nosy , bo przecież stale nad nimi czuwam. Dziękuję Wam wszystkim za zaangażowanie. :loveu:

Posted

Ja też już dostałam deklarację jednorazowej wpłaty, no cóż wiadomo, że lepsze są stałe deklaracje, ale lepsze troszkę niż nic, zawsze zasili fundusz naszych zakochanych :). Akurat ta cioteczka ma dwa swoje psiaki, oba uratowane z bardzo złych miejsc, więc też ma wydatków co niemiara :)

Posted

Tak oczywiście Czarny, ale mam równocześnie i Czarka na liście monitorowanej stąd błąd. O Nikusiu wiemy, ale chodzilo o nastepn dar.
Mam nadzieje że nastepna pare też jakoś podreperujemy, w kolejce,
pozdrawiam z nadzieją.