Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bjuta napisał(a):Cajus JB ma specjalizację w wyciąganiu dwupaków ;) Nam w Zabrzu pomógł wypchnąć do luksusowego hoteliku Dina i Kajtka! Dzięki Kochany(a)! :loveu: Dwupaki i staruszki. Mam taki sentyment bo kilkanaście lat miałem wspaniałą parę. Forma męska jest poprawna. Powodzenia w dalszych poszukiwaniach. Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Selenga napisał(a):ode mnie 15 zł stałej deklaracji Serdecznie dziękujemy:loveu: . Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dla Tych co maja mniej miejsca w podpisie: Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Radunia, a jak to sobie pobrać :oops: ? Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ra-dunia, dziękujemy, ale śliczny ten banerek :loveu:. Kolejne rachunki Doszło -30zł - Bjuta - 10 zł - Poker( P. Aneta) - 10 zł - Jolanta 08 - 40 zł - Kivik - 30 zł od P. Mirosławy S z Poznania ( tylko nie wiem kto to jest:roll: ?) ------------ razem 120 zł Było 230 zł + 120 zł = 350 zł Bardzo Was proszę wpisujcie Nicki, i proszę osobę która wpłaciła te pieniążki o podanie nicku, bo kompletnie nie wiem gdzie mam tą wpłatę podziać , czy to ktoś z deklarujących stałe deklarację czy jednorazowe.? Wszystkim którym los Czarnego i Kitki nie jest obojętny, serdecznie dziękuję w imieniu psiaków :loveu: . Quote
Ra_dunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 MagdaNS napisał(a):Radunia, a jak to sobie pobrać :oops: ? Magdo - tak jak i poprzednie ;) Zaznaczasz, kopiujesz i wklejasz... Prosimy o wsparcie - niech psiaki pojadą po lepsze życie do Murkowego hoteliku :loveu: (poznają Karmelcie i Jarusia z mojego podpisu ;)) Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No właśnie coś mi dzisiaj nie idzie, chciałam podmienić Loriego na Zakochaną Parę i na Gucia, ale wkleja mi się w podpis w edycji sygnatury jakieś małe nie wiadomo co zamiast banerka... wiem wiem że beznadziejna jestem w tych tematach :oops: Quote
Cajus JB Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ra_dunia piękny banerek. Może ta P. Mirosława to jakaś znajoma kogoś? Może na innym forum jest apel i wpłata pochodzi z niego? Kajtek i Dino mają wpłaty, stałe deklaracje z nk. A może po prostu brak nicku. Quote
TERESA BORCZ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Witam,:loveu: właśnie zainstalowałam zlecenie stałe w banku ale jest zmiana. razem z moją deklaracją 20 pln jest 40 pln, dołączyła do mego zlecenia przeurocza pani Joasia z Knurowa z taka samą sumą na szczęście tej pary.:multi::multi:p :multi: pozdrawiam:lol: Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):Witam,:loveu: właśnie zainstalowałam zlecenie stałe w banku ale jest zmiana. razem z moją deklaracją 20 pln jest 40 pln, dołączyła do mego zlecenia przeurocza pani Joasia z Knurowa z taka samą sumą na szczęście tej pary.:multi::multi:p :multi: pozdrawiam:lol: No to super :multi:, już wpisuję w pierwszy post:lol:. Quote
MagdaNS Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Może coś przeoczyłam,ale czy mogę dostać na pw dane do przelewu? Quote
TERESA BORCZ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 WŁAŚNIE WYSŁAŁAM NR KONTA DLA ROSSA KTÓRA W PRZYSZŁYM TYGODNIU WSPOMOŻE NASZĄ PARĘ PRZYJACIÓŁ. :multi::multi: Quote
maarit Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Wysłałam obiecane 20 zł- trzymajcie się psiaki:loveu: Quote
Julie Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja mogę zaoferować bazarek dla psiaka tzn dać rzeczy a któraś z was by wystawiła je?(bo ja nie umiem) Quote
zachary Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też mogę dorzucić rzeczy na bazarek/ biżuteria srebrna, piękne bibeloty ze srebrem i bursztynem itp./będzie kasy na długoooo, albo dłużej:razz: Quote
kaa Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dzięki Julie i Zachary, no to szukamy kogoś kto wystawił by bazarek. :cool1: Quote
Randa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witam na wątku, jutro prześlę jakąś złotóweczkę Quote
Monika z Katowic Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Pojadą psiaki razem... Właśnie - a kiedy pojadą do hoteliku? Quote
Talia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jeśli mam zrobić bazarek to poproszę zdjęcia i opisy na PW :) lub maila [email protected] Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Randa napisał(a):Witam na wątku, jutro prześlę jakąś złotóweczkę Dziękujemy! :loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nasza para jedzie dokładnie na miejsce Reda który znalazł domek u MagdyNS. PYTAŁAM MUREŃKI.WSPANIALE BY BYŁO JUŻ SZUKAĆ WŚRÓD ŚLĄSKICH CIOTECZEK KOGOŚ KTO MÓGŁBY POMÓC W TRANSPORCIE TAM I SPOWROTEM PSIKÓW. ZANIM DOZBIERAMY BRAKUJACE GROSIKI POWINNIŚMY MIEĆ DOGRANY TRANSPORT I UMÓWIĆ SIĘ Z MAGDĄ. PRZYPUSZCZAM ŻE TAKIE WYJŚCIE JEST NAJLEPSZE A PRZY ZARADNOŚCI CIOTECZEK OSIAGALNE. IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ DLA CAŁEJ SZCZĘŚLIWEJ TRÓJKI. POZDRAWIAM. Quote
UBOCZE Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 TERESA BORCZ napisał(a): ZANIM DOZBIERAMY BRAKUJACE GROSIKI POZDRAWIAM. Nie było mnie wczoraj wieczorem na dogo, a dziś wchodzę i widzę, że to już naprawdę tylko grosiki... ;) :happy1: Quote
Recommended Posts