Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Cajus JB ma specjalizację w wyciąganiu dwupaków ;) Nam w Zabrzu pomógł wypchnąć do luksusowego hoteliku Dina i Kajtka! Dzięki Kochany(a)! :loveu:

Dwupaki i staruszki. Mam taki sentyment bo kilkanaście lat miałem wspaniałą parę. Forma męska jest poprawna.

Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.

Posted

Ra-dunia, dziękujemy, ale śliczny ten banerek :loveu:.

Kolejne rachunki
Doszło
-30zł - Bjuta
- 10 zł - Poker( P. Aneta)
- 10 zł - Jolanta 08
- 40 zł - Kivik
- 30 zł od P. Mirosławy S z Poznania ( tylko nie wiem kto to jest:roll: ?)
------------
razem 120 zł
Było 230 zł + 120 zł = 350 zł

Bardzo Was proszę wpisujcie Nicki, i proszę osobę która wpłaciła te pieniążki o podanie nicku, bo kompletnie nie wiem gdzie mam tą wpłatę podziać , czy to ktoś z deklarujących stałe deklarację czy jednorazowe.? Wszystkim którym los Czarnego i Kitki nie jest obojętny, serdecznie dziękuję w imieniu psiaków :loveu: .

Posted

MagdaNS napisał(a):
Radunia, a jak to sobie pobrać :oops: ?

Magdo - tak jak i poprzednie ;) Zaznaczasz, kopiujesz i wklejasz...

Prosimy o wsparcie - niech psiaki pojadą po lepsze życie do Murkowego hoteliku :loveu: (poznają Karmelcie i Jarusia z mojego podpisu ;))

Posted

No właśnie coś mi dzisiaj nie idzie, chciałam podmienić Loriego na Zakochaną Parę i na Gucia, ale wkleja mi się w podpis w edycji sygnatury jakieś małe nie wiadomo co zamiast banerka... wiem wiem że beznadziejna jestem w tych tematach :oops:

Posted

Ra_dunia piękny banerek. Może ta P. Mirosława to jakaś znajoma kogoś? Może na innym forum jest apel i wpłata pochodzi z niego? Kajtek i Dino mają wpłaty, stałe deklaracje z nk. A może po prostu brak nicku.

Posted

Witam,:loveu:

właśnie zainstalowałam zlecenie stałe w banku ale jest zmiana. razem z moją deklaracją 20 pln jest 40 pln, dołączyła do mego zlecenia przeurocza pani Joasia z Knurowa z taka samą sumą na szczęście tej pary.:multi::multi:p
:multi:

pozdrawiam:lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Witam,:loveu:

właśnie zainstalowałam zlecenie stałe w banku ale jest zmiana. razem z moją deklaracją 20 pln jest 40 pln, dołączyła do mego zlecenia przeurocza pani Joasia z Knurowa z taka samą sumą na szczęście tej pary.:multi::multi:p
:multi:

pozdrawiam:lol:

No to super :multi:, już wpisuję w pierwszy post:lol:.

Posted

Nasza para jedzie dokładnie na miejsce Reda który znalazł domek u MagdyNS. PYTAŁAM MUREŃKI.WSPANIALE BY BYŁO JUŻ SZUKAĆ WŚRÓD ŚLĄSKICH CIOTECZEK KOGOŚ KTO MÓGŁBY POMÓC W TRANSPORCIE TAM I SPOWROTEM PSIKÓW. ZANIM DOZBIERAMY BRAKUJACE GROSIKI POWINNIŚMY MIEĆ DOGRANY TRANSPORT I UMÓWIĆ SIĘ Z MAGDĄ. PRZYPUSZCZAM ŻE TAKIE WYJŚCIE JEST NAJLEPSZE A PRZY ZARADNOŚCI CIOTECZEK OSIAGALNE.

IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ DLA CAŁEJ SZCZĘŚLIWEJ TRÓJKI.

POZDRAWIAM.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
ZANIM DOZBIERAMY BRAKUJACE GROSIKI
POZDRAWIAM.

Nie było mnie wczoraj wieczorem na dogo, a dziś wchodzę i widzę, że to już naprawdę tylko grosiki... ;) :happy1: