MagdaNS Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Oj, ja się też nie mogę doczekać aż zakochani pojadą do Murki, a mój Redzik do mnie :). Znaczy się, że Szczotka od Murki też znalazła swój domek??? To super :). Z ogłoszeniami to chyba trzeba będzie poczekać, aż oni chwilę pomieszkają u Murki i Murka napisze o nich coś więcej :). No i ja osobiście uważam, że nie po to tyle walczyliśmy o tę psią miłość i wyrwanie ich razem do lepszego życia, żeby szukać im osobnych DT, jeśli już - to tylko razem :). W końcu to ZAKOCHANI :). Nikus jeszcze raz ogromne dzięki, że weźmiesz dla mnie Reda:iloveyou: Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='MagdaNS']Oj, ja się też nie mogę doczekać aż zakochani pojadą do Murki, a mój Redzik do mnie :). Znaczy się, że Szczotka od Murki też znalazła swój domek??? To super :). Z ogłoszeniami to chyba trzeba będzie poczekać, aż oni chwilę pomieszkają u Murki i Murka napisze o nich coś więcej :). No i ja osobiście uważam, że nie po to tyle walczyliśmy o tę psią miłość i wyrwanie ich razem do lepszego życia, żeby szukać im osobnych DT, jeśli już - to tylko razem :). W końcu to ZAKOCHANI :). Nikus jeszcze raz ogromne dzięki, że weźmiesz dla mnie Reda:iloveyou: całą przyjemność po mojej stronie...jeżdżąc z psiakami korzystam podwójnie bo mogę poznawać "dogomaniaków" na żywo...:):):) Quote
MagdaNS Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nikus napisał(a):całą przyjemność po mojej stronie...jeżdżąc z psiakami korzystam podwójnie bo mogę poznawać "dogomaniaków" na żywo...:):):) No tak, a przede wszystkim dogomaniaczki, bo z chłopakami to tu jest jak na lekarstwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kolejne wpłaty : - Selenga- 30 zł ( za 2 m-c) - Izabelka_70 - 20 zł - Jadwiga - 60 zł ( za 2 m-c ) - Rossa - 30 zł ------------------------ razem 140 zł Było 825 zł + 140 zł = 965 zł Komu jeszcze nie wysłałam nr. konta? Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A co do Szczotki to jak pisała Murka na 99% wczoraj była pozytywna wizyta przedadopcyjna:):):) Quote
rodzice Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pamiętajcie o fotkach - ślicznie proszę Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rodzice napisał(a):Pamiętajcie o fotkach - ślicznie proszę Ok..zabiorę aparat..tylko czy to się da na dogo wstawić po tych "Innowacjach" tego nie mogę zagwarantować Ale w końcu Pianka jest modem to nam to załatwi:):) poza kolejnością..:):) Quote
Livka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jeszcze tylko jedna noc w schronie i ... :) :) :) w drogę psiaki!!! Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Tak zakochana para rusza w podróż poślubną :loveu: , Murka trzepie czerwony dywanik, Nikuś pucuje lymuzyne :evil_lol: i przygotowuje aparat , jeszcze tylko wstążeczki i baloniki by się przydały:cool3: :evil_lol:. Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 I drobne pieniążki, a żeby psy w głowę nie dostały i nie poczuły, mogą być papierkowe :eviltong::razz: . Quote
Nikus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kaa napisał(a):I drobne pieniążki, a żeby psy w głowę nie dostały i nie poczuły, mogą być papierkowe :eviltong::razz: . pewnie papierowe lżejsze więcej uwieziemy:):) Quote
rodzice Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 lepiej wyrko wygodne ( podwójne ) i kolacja przy świecach z pieknym stekiem a nie tak jak wy chcecie ryżem po glowie hi hi Quote
Livka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 To na początek a stek i wspólne wyrko to już u Murki w jednej budzie ... noc poślubna hi hi ;) Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 No niestety z nocy poślubnej wyjdą nici ,:eviltong: zakochana para nie da rady, już po zabiegach. :evil_lol: Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 kaa napisał(a):No niestety z nocy poślubnej wyjdą nici ,:eviltong: zakochana para nie da rady, już po zabiegach. :evil_lol: Ważne żeby im tego nie mówić :p Czego głowa nie wie tego sercu nie żal przecież :) Quote
kaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 No tak prawda , więc wszyscy cciiiiiiiiii , będziemy milczeć :cool1: . Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Gorzej jak Czarny się zapyta Kitki co ma na brzuszku za kuku. :) Quote
rodzice Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A kitka zapyta czarnego co tak pusto w tym woreczku :evil_lol: Quote
Talia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 rodzice napisał(a):A kitka zapyta czarnego co tak pusto w tym woreczku :evil_lol: Dokładnie...dobrze, ze ja nie będe musiała sie im tłumaczyć :D Quote
Zmysł Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jestem pod wrażeniem tego wątku. i odzewu dogomaniaków. brawo Quote
Livka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 A ja myślę , że oni są tak zakochani, że nawet nie zauważą tych pewnych niedogodności ;) Wszystkiego dobrego dla Kitki i Czarnego i oczywiście szerokiej i bezpiecznej drogi jutro :) Quote
zachary Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 U Mureczki wszystkie psy odżywają i są szczęśliwe, a niektóre nawet nie chcą się od niej wynosić / patrz Marcelek/, więc nasza parka będzie miała od jutra nowe życie.Oby tylko udało się ich razem wyadoptować...Byłaby pełnia szczęścia! Quote
Sally (od Koanka) Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jakie niesamowite wieści! Trzymam kciuki teraz za dobry domek jeszcze :thums: Quote
Recommended Posts