Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To dzięki Wam wszystkim udała się taka sprawna akcja, pomocno ratunkowo- romantyczna:loveu::loveu:. I dzięki Wam stworzyliśmy wszyscy wspólnie taki miły i sympatyczny klimat :lol:, bardzo Wam jestem za to wdzięczna , każdemu z osobna i wszystkim razem, osobom biorącym w niej udział bardzo serdecznie dziękuję, brak mi słów żeby opisać jak się cieszę że nam się udało :loveu: . Bałam się że z jednym psem będzie ciężko , o dwóch bałam się marzyć , a jednak....:loveu: W imieniu psiaków ogromne DZIĘKUJĘ :iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::BIG:[SIZE=2] i wspomniane baloniki na koniec :lol: . :BIG:

Czarny i Kitka są przygotowani do podróży, dziś zostali odpchleni, podaliśmy im powtórnie tabletki na odrobaczenie . Dziś już nocują razem w ogrzewanym pawilonie . ;)

Posted

[quote name='kaa']To dzięki Wam wszystkim udała się taka sprawna akcja, pomocno ratunkowo- romantyczna:loveu::loveu:. I dzięki Wam stworzyliśmy wszyscy wspólnie taki miły i sympatyczny klimat :lol:, bardzo Wam jestem za to wdzięczna , każdemu z osobna i wszystkim razem, osobom biorącym w niej udział bardzo serdecznie dziękuję, brak mi słów żeby opisać jak się cieszę że nam się udało :loveu: . Bałam się że z jednym psem będzie ciężko , o dwóch bałam się marzyć , a jednak....:loveu: W imieniu psiaków ogromne DZIĘKUJĘ :iloveyou::Rose::Rose::Rose::Rose::BIG:[SIZE=2] i wspomniane baloniki na koniec :lol: . :BIG:

Czarny i Kitka są przygotowani do podróży, dziś zostali odpchleni, podaliśmy im powtórnie tabletki na odrobaczenie . Dziś już nocują razem w ogrzewanym pawilonie . ;)

Nie mogłam finansowo wesprzeć tej parki, ale kibicowałam cały cza i udało się :)!!!

Posted

Zawsze mnie zdumiewają i podbudowują taki wydarzenia - Kaa zaczęła zbierać na Czarnego, mają nadzieje, że się choć jego uda wyrwać. na wyjazd dwóch psów wydawało się, że nie ma szans. A tu proszę -- Czarny nie tylko sam sie wydostaje ze schronu, ale i Kitkę zabiera :-)

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
A gdzie mogę znaleźć fotki Kitki?

Fotki Kitki i Czarnego są w poście 84, 85, 86 w poście 80- 82 są zdjęcia Czarnego z moim małym :)

Posted

sonikowa napisał(a):
Zawsze mnie zdumiewają i podbudowują taki wydarzenia - Kaa zaczęła zbierać na Czarnego, mają nadzieje, że się choć jego uda wyrwać. na wyjazd dwóch psów wydawało się, że nie ma szans. A tu proszę -- Czarny nie tylko sam sie wydostaje ze schronu, ale i Kitkę zabiera :-)

I to się chyba nazywa moc pomocy kiedy się tyle dobrych serc złączy w jedność :)

Posted

kaa napisał(a):
Fotki Kitki i Czarnego są w poście 84, 85, 86 w poście 80- 82 są zdjęcia Czarnego z moim małym :)

Piękna z nich parka :loveu::loveu::loveu: A Twój Mały rośnie na wrażliwego człowieka :lol:

Posted

Psiaki są już od 2 godzin w trasie , do Lublina jest ok. 5-6 godzin, nie wiem jak długo jedzie się z Lublina do Janowa, ale nie dłużej niż godzinę napewno. Dostały zapas karmy która na moje oko powinna starczyć im na gdzieś ok. 3 m-c. Szczęśliwej drogi, kochani ;) . Murka szykuj czerwony dywanik :evil_lol: .

Posted

NO to mamy ostateczne dopełnienie cudownych wiadomości. wczoraj poszedł odemnie do cudowmego domku tymczasek kielecki po
1 dniowej opiece(!!!!), doszła wiadomość o cudownym domku stałym dla porzuconej zjawiskowej suni z PSZCZYNY, ( 2 DNI DT!!!!), Dziś jadą do życia nasi romantycy. TRZEBA IŚC ZA CIOSEM, I NIE PRZERYWAC TEGO ŁAŃCUSZKA SZCZĘŚCIA. nawet 2-miesięczny szczeniorek z krowiego łańcucha w Myslenicach nie skorzystał z awaryjnego dt u mnie, bo był taki odzew dogomaniaków że nie wiadomo komu go dać.. Dogomaniacka rodzina to wielka rzecz !!!
Ciekawa jestem jakiej biedzie zapewnimy domek na świeta aby przy stole wigilijnym opowiedziała swe koszmarne przeżycia i odetchnęła z ulgą.!!!!

Posted

Wieści z trasy ,, Psiaki są grzeczne na razie spokojnie sobie leżą ,, i oby tak do końca.;)

Słuchajcie mam wyżuty sumienia i bardzo bym chciała ( ze względu że mamy zapas pieniędzy z wpłat jednorazowych, i suchej karmy:evil_lol: ) , zwrócić Nikusiowi pieniądze , chociaż za połowę trasy. Co o tym myślicie , to bardzo daleka trasa, całość przejazdu wyjdzie ok. 200 zł :roll:

Posted

kaa napisał(a):
Psiaki są już od 2 godzin w trasie , do Lublina jest ok. 5-6 godzin, nie wiem jak długo jedzie się z Lublina do Janowa, ale nie dłużej niż godzinę napewno. Dostały zapas karmy która na moje oko powinna starczyć im na gdzieś ok. 3 m-c. Szczęśliwej drogi, kochani ;) . Murka szykuj czerwony dywanik :evil_lol: .

Janów Lubelski jest przed Lublinem ok. 80 km :p
Nikuś ma dojechać lada chwila :cool3:

Posted

kaa napisał(a):
Wieści z trasy ,, Psiaki są grzeczne na razie spokojnie sobie leżą ,, i oby tak do końca.;)

Słuchajcie mam wyrzuty sumienia i bardzo bym chciała ( ze względu że mamy zapas pieniędzy z wpłat jednorazowych, i suchej karmy:evil_lol: ) , zwrócić Nikusiowi pieniądze , chociaż za połowę trasy. Co o tym myślicie , to bardzo daleka trasa, całość przejazdu wyjdzie ok. 200 zł :roll:

Pewnie! Spróbuj mu wcisnąć (jak ktoś poświęca czas, wysiłek i auto, to kasa niech będzie po stronie innych).

Posted

Murka napisał(a):
Janów Lubelski jest przed Lublinem ok. 80 km :p
Nikuś ma dojechać lada chwila :cool3:

Aż mi wstyd, pochodzę z lubelszczyzny a nie wiem gdzie Janów :oops:, ale akurat tam nigdy nie zawitałam.

Psiaki szczęśliwie dojechały :multi:, teraz życzę szczęśliwej i bezpiecznej drogi powrotnej . Dzięki za sugestie, 100 zł wyślę Nikusiowi. ;)