Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talia, mam kłopoty z wysłaniem wiadomości, więc zapytam na wątku.Czy będziesz robiła bazarek na hotelik Czarnemu i Kitce, bo nie odpowiadasz na maile i nie wiem co mam robić?.Czy uznać przedmioty z wysłanych Ci zdjęć za przeznaczone na ten bazarek, czy nie?

Posted

O matko, chyba ze cztery wysłałam.I tyle zdjęć...A namęczyłam rodzinę.Fakt, były komputerowe problemy, bo mój komp jest w naprawie do poniedziałku, ale inni otrzymywali listy wysłane przeze mnie z kompa córki/ z jakąś włoską klawiaturą.../. Natalio, a w ogóle masz w planach taki bazarek?

Posted

My się chyba do końca nie zrozumiałyśmy. Ja niestety nie mam na razie rzeczy na bazarek :( Mogę ew. pomóc wystawić rzeczy na bazarku.

Posted

Ja miałam info od kaa,że właśnie Ty możesz pomóc wystawić taki bazarek, aby naszej parce nie zabrakło kasy na hotelik jakby pobyt się im przedłużał.Zrobiłam zdjęcia kilkunastu sztuk srebrnej bizuterii, którą przeznaczyłam na taki bazarek i już usunęłam te zdjęcia....aaaaaa.Nie wiem, czy uda mi się znowu zrobić takie fajne zdjęcia, bo jestem raczej "sierota" w tej materii....i czasu mi to zajęło bardzo dużo.No nic, będziemy trzymać rękę na pulsie.Jak kaa da sygnał,że brakuje kasy na psiaki, to wówczas się zmobilizuję.Teraz z czasem u mnie krucho...

Posted

zachary napisał(a):
Ja miałam info od kaa,że właśnie Ty możesz pomóc wystawić taki bazarek, aby naszej parce nie zabrakło kasy na hotelik jakby pobyt się im przedłużał.Zrobiłam zdjęcia kilkunastu sztuk srebrnej bizuterii, którą przeznaczyłam na taki bazarek i już usunęłam te zdjęcia....aaaaaa.Nie wiem, czy uda mi się znowu zrobić takie fajne zdjęcia, bo jestem raczej "sierota" w tej materii....i czasu mi to zajęło bardzo dużo.No nic, będziemy trzymać rękę na pulsie.Jak kaa da sygnał,że brakuje kasy na psiaki, to wówczas się zmobilizuję.Teraz z czasem u mnie krucho...
Wysłałaś mi maila?

Posted

[quote name='Talia']Jeśli mam zrobić bazarek to poproszę zdjęcia i opisy na PW :)
lub maila [email protected]

Talia a może jakiś błąd się wkradł w adres mailowy ??? :roll: Dziewczyny z tym bazarkiem się nie śpieszy :lol: można to kiedyś na spokojnie zrobić, jak się psiakom np. karma skończy, za jakieś 2-3 m-c . Lub jak by np. wypadła inna potrzeba ( nie mówię na głos , żeby wilka z lasu nie wywoływać ) .

Posted

Rozmachiwałam z Murką, zresztą na pewno sama napisze wieczorem i wrzuci zdjęcia - ale nasi zakochani są naprawdę niesamowicie zakochani i tak ze sobą związani, że aż Murka jest mile zaskoczona :). Och, jak dobrze, że udało się ich umieścić w hoteliku :)

Posted

Oj, chyba się wkradł...Talia, ja krótkowidz, ślepa kura wysyłałam na adres z końcówką "qmail", a nie jak widzę "gmail" teraz jak kaa, ponownie wyświetliła.To stąd maile nie dotarły, oświeć mnie, czy dobrze myślę? Zamieniłam g na q...

Posted

Zachary, te maile ze zdjęciami, które wysłałaś na penwo masz w opcji 'wysłane". W ten sposób możesz je odzyskac i wysłac ponownie :-)

Jak oni tacy zakochani, to jednak trzeba skupic się na jednym domku chyba.

Posted

Zachary, Talia cieszę się że się wyjaśnił ,, chochlik" mailowy.;) Z naszymi psiakami jest tak , że to Kitka jest bardziej zakochana tzn. bardziej uzależniona od Czarnego , ( hmm jak to dziewczyna) a Czarny , jak lepiej pozna i poprzebywa z Murką pewnie wybierze człowieka . Niech psy pobędą z tydzień o Murki , i niech ona się wypowie jak to przebiega. Zanim podejmiemy jakąś decyzję ja muszę wiedzieć , czy Czarny będzie potrafił zachować się i zostawać w domu .
Bo wybaczcie ale 11 letniej kruchej suni po 5 latach schroniska i mieszkania na placu , nie wydamy na dwór, chyba nie po to ta cała przeprawa i wyjazd żeby mieszkała w swoich ostatnich latach na jakimś podwórku , jeśli Czarny się nie nada do domu . :shake: Tu nie tylko serce trzeba brać pod uwagę .

Posted

No właśnie a Czarny według mnie się w domu nie sprawdzi , jak był w szpitaliku po kastracji zamknięty to rozrabiał. Miska była pogryziona na kawałki, koc podarty na strzępy . I jakiego my im mamy wspólnego domu szukać , bloku , mieszkania podwórka ??? Ja nie wiem czy to wogóle będzie możliwe? . Choć sama się do tego zapaliłam na początku , to jak zaczełam się zastanawiać jaki to ma być dom to uważam ten pomysł po przemyśleniu za mało realny.