Reno2001 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 O matkooooo!!!!!!!!!!! Kciuki juz trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kaskadaffik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ło mamo trzymamy mocno, Halusiu powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
halcia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pewnie,ze trzymam!Niech bico sprawdzi kondycje Rodziny zeby dali rade z energicznym psiakiem.To dom czy blok?Halus chłopie,mozeto tu znajdzesz ostoje... Quote
eloise Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 ło matko! trzymam trzymam trzymam!!!!! a jaki stres! Quote
kaskadaffik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 A ja zaproszę, komu kamerkę ?????? http://www.dogomania.pl/threads/183230-Kamera-SONY-super-stan-taniusieA-ka-do-12-04-na-mielczaki?p=14437645#post14437645 Quote
bico Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 tak jak Murka wcześniej pisała - jutro na godz. 10 jadę sprawdzić potencjalny domek dla Halusia w Lublinie:) z tego co wiem po adresie, to chyba mieszkanko w bloku będzie. oby się wreszcie udało i temu psiakowi znaleźć swoich ludzi.... po wizycie od razu zadzwonię do Murki i dam jej znać co i jak, potem i na wątku się wpiszę;) kciuki w górę:happy1::happy1: Quote
halcia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czekamy!!!!Mam nadzieje,ze spore mieszkanko,psiak jest duzy...w małym będzie tłok,no ale przeciez wiedza,ze to duzy psiak....Halusiu! Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wizyta pewnie trwa... Kciuki cały czas zaciśnięte... Quote
MagdaNS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O rany, ale wieści - oj Halusiu, oby domek się sprawdził!!!! Quote
bico Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Właśnie wróciłam z wizyty przed adopcyjnej dla Halusia. Wszystko jest w porządku i wg mnie Haluś może zamieszkać u tych Państwa:multi::multi::multi: Ludzie są spokojni, zrównoważeni, świadomi jaki ciężar obowiązków na nich spadnie wraz z pojawieniem się psa w domu. Decyzja o posiadaniu psa była przemyśliwana od paru lat, teraz synek chodzi już do przedszkola i Państwo się ostatecznie zdecydowali. Mieszkanko jest na osiedlu, w bloku, ale nieopodal są tereny do „wybiegania” psa. Państwo wiedzą, że pies zmęczony i wybiegany, to pies grzeczny. Państwo zadawali dużo pytań, byli baaardzo przejęci, chcą psa uczyć, szkolić, są nastawieni na rozwiązywanie problemów, jeśli takie się pojawią, są ciekawi, pytają o wszystko – to wielki plus. Poza tym Państwo chcą przyjechać osobiście po Halusia, być może w ten weekend, poznać go już na miejscu u Murki i z Murką jeszcze pogadać, popytać, poustalać co do zachowań Halusia, jego zwyczajów, sposobów postępowania, karmienia itp. W domu mieszka także świnka morska – bardzo wesoła:lol: Haluś został wypatrzony na portalu adopcje.org. Dzwoniłam już do Murki i przekazałam jej wyniki wizyty, teraz tylko Państwo muszą się z Murką umówić co i jak i mogą jechać po Halusia. Oby wszystko się ostatecznie udało i Haluś się dobrze u Państwa zaaklimatyzował i zadomowił już na dobre:happy1::thumbs: Quote
Murka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Haluś ma doooomeeeeek!!! Przyjeżdżają po niego w piatek :) Cała rodzinka bardzo przejęta i bardzo poważnie podchodzaca do sprawy. bico napisze potem jeszcze coś od siebie :) Dzwoniła też dzisiaj do mnie ta pani spod Chełma, co to chciała psa do pilnowania, bo czekała na wizytę, a LucySxy nie miała kiedy podjechać. Zapewniała mnie, że pies będzie w domu, że taki szlachetny pies nie może być na podwórku. Próbowałam "odstraszyć" ją kosztami adopcji (opłata adopcyjna, koszty dowozu), ale nie udało mi się, a to już dobrze świadczy :) Miła pani (wcześniej rozmawiał z nią TZ), tylko trochę gwarą zaciąga :) W każdym razie LucySxy obiecała w tym tygodniu zrobić wizytę, to bardzo blisko niej więc nie będzie problemu z kontrolowaniem domku co jakiś czas. Jak wszystko wyjdzie ok, to pani jest skłonna adoptować Nero, bo też go brała pod uwagę :) Jemu to nawet by pasowało, bo to jest dom z ogrodem i miałby gdzie pobiegać. Tylko jeszcze go dla pewności musielibyśmy na koty przetestować, bo jak pamiętam nie reagował specjlanie, ale musimy się upewnić, że będzie ok. Quote
bico Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Murka']Hehe, bico pisałyśmy jednocześnie :)[/QUOTE] to się nazywa synchronizacja:cool3::evil_lol::multi: a ten drug domek faktycznie też sprawdzić trzeba, bo może i Nero swoje szczęście znajdzie, nie wolno żadnej okazji przepuścić:lol: dawajcie znać w piątek co i jak z Halusiem!:cool3: Powodzenia!!!!:multi: Quote
Becia66 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 gorąca linia na wątku widzę, lubię takie spięcia emocji bo micha sama sie cieszy z radości. To trzymam psiaki za was kciuki mocno..... Quote
Energy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bardzo się cieszę z takich dobrych wieści:lol: Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 SUUPER!!! Ale się cieszę! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Quote
anciaahk Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Dobre wieści, może oba rudaski trafią do wymarzonych domków :loveu:. Quote
MagdaNS Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 O rany, ale by było super jakby oba rudaski pojechały do domku!!! Halusiu kochany - mooocno trzymamy kciuki!!!! Quote
Ulka18 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Najwyzsza pora, zeby sie kolejka ruszyla, w schronisku czeka tyle fajnych, wylęknionych psow, ktorych tak z marszu raczej nikt nie wezmie. Do piatku juz niedaleko, jeszcze 2 dni i Halus bedzie mial wlasna Rodzine. Quote
Recommended Posts