Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wolno pozwalac na podbieganie Halusiowi do obcych mezczyzn; to by znaczylo, ze on biega bez smyczy na terenie, gdzie sa nieznajomi ludzie. Nie bylabym tak odwazna, zeby spuszczac ze smyczy psa, ktorego mam kilkanascie dni, no chyba, ze na ogrodzonym terenie. Jesli juz Halus przejawia chec podejscia do obcych, to trzeba go szybko zawolac i dac smaczek jako nagrode za posluszenstwo. Dobrze byloby poprosic znajomych i zaaranzowac niby przypadkowe spotkanie na spacerze, podczas ktorego Halus dostanie smakolyk od tego znajomego. To mu pokaże, ze nie kazdy obcy jest zly :wink:

Posted

Cześć słodziaku, fajnie że się tak adaptujesz w nowym domku :)
Ja też bym go nie puszczała bez smyczy na nieogrodzonym terenie i adresówka OBOWIĄZKOWO
No i trenuj dzielnie, nie daj plamy w nowym fajnym domku :)

Posted

Witam wszystkich serdecznie.U Halusia jest wszystko jak najbardziej oki.Trenujemy i Halus pojmuje jak trzeba tylko czasami nie chce mu sie sluchac,ale jest to do wybaczenia.Co do swinki morskiej jest nia coraz mniej zaintersowany.W dzien zostawal juz sam w domu ze swinka i swinka to przezyla:lol:

Posted

zdjęcia trzeba wrzucic najpierw na serwer a potem zamieścić na dogomanii inokną "dodaj grafikę", można do tego skorzystać z imageshack.us (polecam ;) ) lub fotosik.pl
lub... można wysłać zdjęcia do mnie a ja je umieszczę ;) [email protected]

Posted

Ja tylka ta metoda...do Ulki lub majuski,cosik mnie nie bierze nauka wklejania.Super,ze sie wszystko dobrze układa z Halusiem.Podziekowania za dobre wiesci!Dziekuje!

Posted

a ja mam dla Was niespodziankę ;)

wiadomość: "wszystkie foty to dzielo mojego syna i jednoczesnie najwiekszego fana Halusia"

i fotki ! :)

Posted

Cudownie!:loveu: Dzieki,:loveu:dzieki,:loveu:dzieki!:loveu:Jestem juz spokojna.Piekny,zadomowiony,cóz dodac.Ogromnie sie cieszę!Wielkie podziekowania dla Was i Synka-fana:loveu:

Posted

Swietne zdjecia ! A te w legowisku boskie :fadein: Widac, ze pies zmęczony, szczesliwy, tylko dobrej pozycji do snu szuka. Swietne tereny do biegania i wymęczenia psa z 4-nożnymi kolegami.

• 2 weeks later...
Posted

Cudownie i wcale mnie to nie dziwi!Nawet wet,który szczepił psiaki w schronisku,podziwiał go.Ogromnie mnie cieszy,ze dajecie znac,co u Was słychac.Serdecznie pozdrawiam.

Posted

koczis78 napisał(a):
Witam, witam. U Haluśka wszystko w porządku. Jest takim psiakiem, który podbija serce prawie każdego, kto go zobaczy:cool1:.

oby więcej takich wspaniałych domków dla psiaków jak Wasz:) i oby więcej takich szczęśliwych psiaków, jak Haluś teraz:)