Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super" mały"szcześcia Ci zyczę!No i Rudiemu ,kochanemu niech sie wreszcie uda!A jednomiesięczna kasę dam na boks Lorkowi.Pania od Rudego uswiadom/kolejny straszak/ ze dogomanka ma dom po drodze i gdyby nie daj Boze wylądował w budzie będzie natychmiastowa reakcja.Lepsze legowisko w korytarzyku niz buda i mieszkanie na polu.A wy sie chłopaki zachowujcie!

Posted

ogłaszam, że w związku z tym iż piesy znajdują domy przez allegro lub adopcje org przestaję robić jakiekolwiek ogłoszenia! bo natrzaskałam 75 (policzyłam!!!!) ale nie allegro i nie adopcje.org ;)

Posted

Cieszę się, że z adopcje.org jest odzew, bo sporo czasu mi zajmuje aktualizowanie tych ogłoszeń. Staram się zawsze dbać, żeby były wszystkie psiaki aktualne w hoteliku, dodaję nowe zdjęcia, filmiki, informacje.
Fajnie, że warto :)

Posted

Państwo mają przyjechać ok. 10.00 :)
Właśnie uśpiłam małą, więc zabieramy się za kąpiel rudaska :)

edit: Haluś już wykąpany, był baaaardzo grzeczny :) Schnie sobie teraz pod kaloryferem w kuchni.
Napisała do mnie jeszcze jedna pani spod Lublina w sprawie Halusia, fajny domek się zapowiada. Zaproponowałam jej Tytusa, bo on idealnie pasowałby do jej warunków i wymagań. Zobaczymy, może coś z tego będzie :)

Posted

hmm, no wiec generalnie jest ok. Halus jest grzeczny, slucha sie nas. Na spacerze jest b. posluszny i na reaguje na komende stoj i noga. wlasnie wraca z Jackiem ze spaceru, wiec zaraz bedzie szamaml kolacje. zaraz sie jescze odezwe:-)

Posted

mamy tylko taki klopot, ze mamy swinke morska, ktora siedzi w klatce. Halus oczywiscie bawil sie z cala nasza "ludzka" rodzina, ale glownie wzrok ma utkwiony w klatke zwierzaka. mam nadzieje, ze to tylko ze wzgledu na to, ze widzi swinke pierwszy raz w zyciu. co o tym myslicie?? moze niedlugo mu sie znudzi.

Posted

musi się przyzwyczaić i na pewno tak będzie ;) Przecież to pierwsze parę godzin :D
Dobrze, że tylko patrzy. Mój się tak zakochał w króliku znajomej, że jak u niej nocowałam, to zaczął urządzać koncerty :D
Haluś jest mądry. Niedługo załapie, że świnka morska to coś zupełnie normalnego.

Posted

mam nadzieje, ze tak bedzie. maz powiedzial mi, ze jak nasz synek przytulil Halusia, ten delikatnie ugryzl go w reke. nie ukrywam, ze mnie to martwi. potem, gdy sie bawilismy wszystko bylo ok.
zaznaczam, ze nie myslimy o oddaniu Halusia, wprost przeciwnie, chcemy, zeby wszystko ukadalo sie jak najlepiej :-]