halcia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Super" mały"szcześcia Ci zyczę!No i Rudiemu ,kochanemu niech sie wreszcie uda!A jednomiesięczna kasę dam na boks Lorkowi.Pania od Rudego uswiadom/kolejny straszak/ ze dogomanka ma dom po drodze i gdyby nie daj Boze wylądował w budzie będzie natychmiastowa reakcja.Lepsze legowisko w korytarzyku niz buda i mieszkanie na polu.A wy sie chłopaki zachowujcie! Quote
eloise Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 ogłaszam, że w związku z tym iż piesy znajdują domy przez allegro lub adopcje org przestaję robić jakiekolwiek ogłoszenia! bo natrzaskałam 75 (policzyłam!!!!) ale nie allegro i nie adopcje.org ;) Quote
Filipki Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ale dobre wiadomości, Brawurka, Jarus, Haluś, a może i Nero. Trzymamy kciuki, wreszcie coś ruszyło. Quote
Murka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cieszę się, że z adopcje.org jest odzew, bo sporo czasu mi zajmuje aktualizowanie tych ogłoszeń. Staram się zawsze dbać, żeby były wszystkie psiaki aktualne w hoteliku, dodaję nowe zdjęcia, filmiki, informacje. Fajnie, że warto :) Quote
Dzika_Figa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Jakie wspaniałe wiadomości! Trzymam za chłopaków kciuki! Quote
MagdaNS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wiemy wiemy :) Oby domek był naprawdę na zawsze :) Quote
MagdaNS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Państwo powinni być lojalnie uprzedzeni, ile ciotek spuści im kocówę, jak Halusiowi choćby jeden włos z głowy spadnie :) Quote
Murka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Państwo mają przyjechać ok. 10.00 :) Właśnie uśpiłam małą, więc zabieramy się za kąpiel rudaska :) edit: Haluś już wykąpany, był baaaardzo grzeczny :) Schnie sobie teraz pod kaloryferem w kuchni. Napisała do mnie jeszcze jedna pani spod Lublina w sprawie Halusia, fajny domek się zapowiada. Zaproponowałam jej Tytusa, bo on idealnie pasowałby do jej warunków i wymagań. Zobaczymy, może coś z tego będzie :) Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Kurcze - ale ruch :) Tak się cieszę :D Wszystko tak pięknie się układa, że aż normalnie muszę się uszczypnąć, że to nie sen... Quote
Ulka18 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Trzymam kciuki za Halusia :kciuki: Prosimy o zdjecia z przekazania psiaka oraz oooobszeeerna relacje. Quote
koczis78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 czesc, z tej strony my, z ktorymi jest juz od dzisiaj Haluś :-) Quote
karolciasz28 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 HA!:multi: Napiszcie coś więcej, jak się sprawuje? :p Quote
koczis78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 hmm, no wiec generalnie jest ok. Halus jest grzeczny, slucha sie nas. Na spacerze jest b. posluszny i na reaguje na komende stoj i noga. wlasnie wraca z Jackiem ze spaceru, wiec zaraz bedzie szamaml kolacje. zaraz sie jescze odezwe:-) Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Witamy! I z niecierpliwością oczekujemy dalszych wieści ;) Quote
koczis78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mamy tylko taki klopot, ze mamy swinke morska, ktora siedzi w klatce. Halus oczywiscie bawil sie z cala nasza "ludzka" rodzina, ale glownie wzrok ma utkwiony w klatke zwierzaka. mam nadzieje, ze to tylko ze wzgledu na to, ze widzi swinke pierwszy raz w zyciu. co o tym myslicie?? moze niedlugo mu sie znudzi. Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 musi się przyzwyczaić i na pewno tak będzie ;) Przecież to pierwsze parę godzin :D Dobrze, że tylko patrzy. Mój się tak zakochał w króliku znajomej, że jak u niej nocowałam, to zaczął urządzać koncerty :D Haluś jest mądry. Niedługo załapie, że świnka morska to coś zupełnie normalnego. Quote
koczis78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 mam nadzieje, ze tak bedzie. maz powiedzial mi, ze jak nasz synek przytulil Halusia, ten delikatnie ugryzl go w reke. nie ukrywam, ze mnie to martwi. potem, gdy sie bawilismy wszystko bylo ok. zaznaczam, ze nie myslimy o oddaniu Halusia, wprost przeciwnie, chcemy, zeby wszystko ukadalo sie jak najlepiej :-] Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 No to wspaniałe wieści! Haluś z pewnością szybko załapie, że na dziecko się nie kłapie, nawet w zabawie. Quote
Recommended Posts